[REPLY]
Da min søns mobil ikke kunne oplade og jeg tager toget til og fra Vesterport var det naturligt for mig at vælge MobilReparationer som ligger handy på perronen. Det blev jeg ikke skuffet over. Hurtig, høflig og effektiv service som man stort set ikke finder mere var resultatet. Det gør jo at man ikke går andre steder hen næste gang et mobilproblem opstår!
Kom ind i butikken på Amagerbrogade kl. 12.30 og kl. 12.32 var den klar igen .
Mit kamera trængte til en rensning .
En fantastisk service og venlighed, jeg vil varmt anbefale dem til andre.
Tak for hjælpen.
Jeg indleverede min iPhone til reparation hos MobilRaparationer.dk på Vesterport Station. Touchskærmen virkede ikke. Reparatøren lavede et hurtigt check af kablerne, og da de var OK, ville han prøve med en ny touchskærm. Jeg fik et prisoverslag med det samme, og det var i den absolutte fordelagtige ende af prisskalaen, og at jeg måtte komme tilbage efter en time. Ved afhæntning fortalte reparatøren, at han havde efterset alle dele i min iPhone, da den nye touchskærm ikke havde afhjulpet problemet. I stedet virkede telefonen nu med den gamle skræm. Det kalder jeg magi. Det var ren og super god service - og deres arbejde kan varmt anbefales. Tak for hjælpen!
Jeg haft de værste iPhoneabstinenser det sidste døgn. Min iPhone gik i sort tirsdag morgen. Skærmen var helt sort, lyden virkede fint, men dock connectoren virkede kun hver anden gang. Jeg måtte derfor sætte mit simkort, i min gamle Nokia 6303 og har tæskes løs på displayet, i stedet for at bruge knapperne.
Kørte til MobilReparationer.dk på Amagerbrogade og regnede med at få en regning på ca. 1.500,- kr.. Indleverede iPhonen og kørte til brunch med en veninde. Blev ringet op af en Morten, 30 minutter senere og fik at vide, at de havde nøjes med at sætte et stik til skærmen, som var gået løst og havde renset min dock connector som derefter virkede fint og ikke skulle skiftes, så jeg kunne nøjes med at betale 300,- kr. Det er fame service og jeg kan klart anbefale MobilReparationer.dk. De har for resten i forvejen, den højeste score, af alle iPhone reparationssteder på Trustpilot og min iPhone virker perfekt. <3
Opdateringen crashede min samsung fuldstændig, men efter 4 timer i kærlige hænder hos mobilreperationer.dk var den oppe at køre igen:)
Hurtig og super skøn betjening.
Min mobil mistede lyden, gik ind for at høre om det mon lige kunne laves - 20 min senere havde jeg lyd på igen..
Kan varmt anbefale turen omkring Vesterport st. og drengene hos MobilReparationer, hvor de også er friske for en hygge sludder efter rep af mobil ;-)))
Jeg kom ind fra gaden med en iPhone hvor homeknappen slet ikke fungerede. Pris og afhentningstidspunkt blev aftalt og mindre end en time senere fik jeg besked om at den var klar til afhentning. Den bedste service jeg længe har oplevet, der var virkelig mange som kunne lære noget. ;0) Tak for hjælpen!
Jeg ankom med min telefon og fik skiftet skærmen og den var klar en time efter, til afhentning.
Alt er gjort professionelt og servicen er i top. Hvis en af mine mobiltelefoner går i stykker igen, så ved jeg bestemt hvor jeg går hen.
Afleverede en fuldstændig død HTC på Vesterport, perronen, kl 1600 d.d. Blev ringet op kl 1745 med beskeden: din tlf er oppe at køre. Bingo der var et knækket sd-kort, hvordan det så lige kan ske. Det tog os 10 min og koster dig ikke en krone, sagde manden.
Fantastisk sagde jeg, og mange tak
Ikke nok med at det er billigere end andre steder, så er deres service også helt fænomenal!
Jeg kom ned forbi Vesterport med en iPhone hvis skærm var gået fuldstændig i sort. Jeg fik den indleveret med det samme, og kunne roligt sætte mig og vente på at modtage den i fikset tilstand 20 minutter senere.
Undervejs fik jeg flere besøg af reparatøren som løbende viste mig min telefons hardware og åbenlyse fejl bag coveret. Han forklarede og viste hvorledes en tidligere reparatør fra et andet firma simpelthen havde voldtaget de små skruer i telefonen, og viste mig derefter den egentlige fejl (en chips lodning var knækket af), en fejl som førnævnte tidligere reparatør ikke havde fortalt mig om, men i stedet bare givet telefonen en ny dyr skærm (som den egentlig ikke behøvede) - chippen havde de bare sat løst på igen, hvor den derfor røg af igen ca. en måned senere. Snydt.
På Vesterport blev alle kortene lagt på bordet. Jeg blev virkelig inkorporeret i reparationen og følte for første gang i lang tid, at jeg havde fået en rigtig dybfølt ærlig service, hvilket man desværre skal lede længe efter disse dage.
Perfekt kundeservice.Alt spillede. Det bliver nok ikke meget bedre.Jeg vender garanteret glad tilbage til Amagerbrogade 6-8.
MVH. Alex
I sidste uge fik jeg lavet min iPhone skærm og jeg var lidt nervøs da jeg tidligere har hørt fra andre at man ikke bare skal vælge et sted at få skiftet skærm, for nogle kan godt snyde osv. Men da var jeg glad for at jeg havde valgt mobilreperationer.dk! Det var et meget loyalt sted, hvor at jeg fik lov til at se tv mens jeg ventede i den halve time det tog at lave. Jeg fik en god service, som gjorde mig tryg ved reparationen af telefonen og dens kvalitet. Det kan derfor varmt anbefales at kontakte mobilreperationer.dk for reparationer af iPhone
Jeg havde for et par uger siden et problem, jeg skulle skifte fra en iphone til en anden, problemet var dog at jeg ikke kunne finde den sikkerhedskopi som jeg havde lavet af den gamle mobil.
Jeg havde set at Mobilreparationer lå på vesterport, og var alligevel på vej hjem fra frisøren da jeg tænkte "måske de kan hjælpe mig" og rigtigt nok, jeg gik ind og satte mig for at vente på det blev min tur, da det så blev min tur var manden bag ved kassen meget serviceminded og jeg fik hjælp til at finde den her sikkerhedskopi. Det tog i alt 45 minutter af deres tid og jeg fik hjælpen helt gratis.
Jeg har bare haft en super god oplevelse !!
det er bliver gjort helt perfekt og i er rigtigt dygtige til jer arbejde har ikke oplevet nogle fejl hos jer og har haft god betjening så jeg er helt tilfreds !!
tommelfinger i top :) !!
I en tidligere kiosk på Vesterport Station i København ligger nu en afdeling af MobilReparationer. På min vej med S-toget mod København steg jeg af på Vesterport og afleverede en Iphone 3 til udskiftning af en defekt skærm. Jeg kunne have valgt at vente ½ time på reparationen, men valgte at aftale afhentning på min vej hjem om eftermiddagen.
Betjeningen var bare i orden til en attraktiv pris - og så er forretningens placering på selve perronen bare så meget i orden - lige ved hånden !
Morten var rigtig flink og gav god service og bedst af det hele er at kvaliteten er i top - vi har nu fået en iPad hvor skærmen igen virker som ny - lækkert!
Sheila Douglas fand die Bewertung nützlich
Min datter kom hjem fra skole en dag, dybt ulykkelig. Skærmen på hendes Iphone 3s var flækket. Gik på Trustpilot og fandt flere steder man kunne få det skiftet, men valgte MobilReparationer da de kunne skifte det mens vi ventede. Det har jeg IKKE fortrudt. Meget venlige og smilende og ærlige omkring hvad der kunne betale sig mht telefonen. Den blev lavet på 30 min og vi blev i ventetiden tilbudt varm cacao da det var isnende koldt udenfor :-) ( Rigtig god kundepleje).
Da vi så kom hjem fandt min datter ud af at Home-knappen virkede meget dårligt efter vi havde været inde med den. Jeg ringede ind, og fik at vide at det var på ingen måde i orden og at det selvfølgelig skulle ordnes uden beregning
Kan KUN anbefale dem :-)
Sheila Douglas fand die Bewertung nützlich
Jeg kan kun rate mobilreparationer til det højst mulige. Her kommer jeg med håret i postkassen, en sandisk usb-nøgle var blevet umulig, og hvordan I løste problemet er mig en gåde. Min betaling var bare at skrive her. Hvor er jeg taknemlig for der, I kan og gør!!
Jeg tabt min iPhone 3gs og glasset var smadret. Efter at have læst en masse anmeldelser af firmaer i København var der ingen tvivl om at MobilReparationer.dk havde det bedste omdømme. Jeg bestilte en tid og det tog dem ca. 30 minutter at skifte glasset så min telefon var god som ny.
Tak for rigtig fin service.
Fik skiftet frontglas på iPhone 4s.
Ikke nok med at den nu er som ny, men MobilReparationer fandt også et hav af fejl ( den havde været smadret før , og det firma der havde lavet den før , havde virkelig sjusket !! ) , da de åbnede den.
Dette blev også lavet ( uden merpris ) .
Alt i alt en perfekt oplevelse og mobilen er som ny - med ordentligt klasse A glas .
Sheila Douglas fand die Bewertung nützlich
Fik lavet min iPhone 4. Front skærmen var gået i stykker. Super hurtig service og meget kompetent personale. Deres koncept spiller bare !
Jeg har kun rosende ord, at sige om min oplevelse som kunde hos mobilreparationer.dk. Fik fixet min HTC mobil samme dag, dette gik nemt og hurtigt samt ikke mindst blev det topprofessionelt udført. Alt har været i tip top med min telefon siden og jeg kan kun varmt anbefale andre at få lavet deres telefoner hos dem.
I gør det sgu godt! Tak til mobilreparationer.dk :) :)
Mvh. Kasia Nagorska
Gik ned med en defekt Iphone 4 sent på aftenen fik opkald næste formiddag med forslag til reparation og pris, problemet fixet til samme eftermiddag, det virker bare, prof behandling og service.
Henrik Olsen
Jeg vil varmt anbefale mobilreparationer.dk, jeg fik en meget prof og høflig service da jeg var inde og skulle have lavet min iphone 4, især servicen med at man fik en sms når ens telefon var færdig og man kunne hente den sparede mig meget for tidsspild og gjorde det nemt bare at komme ind og hente sin mobil da den var færdig :) Jeg er meget tilfreds med det stykke arbejde der er blevet lavet og var bestemt alle pengene værd, føler nu jeg sider med en ny iphone (Jeg har fået skiftet glasset og lavet hjem og låse knappen )
keith Svane
Der er vist ikke det ,det firma ikke kan reparere , priserne er meget fornuftige og kundeservicen er helt i top. kan kun varmt anbefales
Virkelig fantistisk arbejde. Ringede en dag, og fik allerede en tid den næste dag, så det passede med mit arbejde.. På dagen tog det kun en times tid at på min skærm på min HTC lavet.. Og så var det ovenikøbet det billigste sted jeg kunne finde :) Super service og glade mennesker :)
Helt igennem fantastisk service, søde medarbejdere også fik de lynhurtigt vendt min negativitet til den største glæde da jeg hurtigt fik min iPhone 4 igen efter kun en lille time i deres hænder! Kan ikke andet end at anbefale stedet til alle, i kommer ikke til at fortryde det... Man blir mødt med smil og telefonen virker så godt som ny! :D TAK FOR DET! :D
Ringede ind første dag efter jul , 27-12 for at høre om de havde tid til at skifte tænd og sluk knappen, ringede kl 10:00 og fik et tid kl 13:00 og det ville tage ca 45 min, da jeg kom fik jeg at vide at de var lidt forsinket ca 15 min, men det betyder intet så længe man får mobilen lavet samme dag. Mobil blev laves som aftalt , senere har jeg enda fundet ud at at det faktisk var billigt i forhold til andre steder og som ekstra bonus tager de også forbrugsforeningen . Så jeg kan varm anbefale denne virksomhed og skulle jeg have brug for at bruge dem igen kører jeg igen gerne 30 km for at få lavet mine ting.
Tak for super hurtigt betjening :)
Min IPAD skullet have fjernet et knækket scartstik. Jeg gik lige ind fra gaden med den, og blev mødt af 2 flinke erfarne mænd, som gik direkte ind til reparatørerne som forsøgte at fjerne stikket med en pincet, men det kunne ikke lade sig gøre da der ikke var noget at få fat i. Derefter fik jeg en pris på hvad det ville koste at reparere og blev informeret om at front pladen kunne knække, og de ville kontakte mig hvis det skete og at det så kunne komme til at koste ekstra. Hvis alt gik godt ville jeg få en sms dagen efter når IPAD'en var klar til afhentning. Jeg kunne hente IPAD'en dagen efter. Så alt i alt en god oplevelse, hvor jeg følte mig godt informeret og det gik hurtigt at få lavet.
Jeg har lige haft min iPhone 4 til rep. da home knappen var defekt, den blev skiftet som aftalt, og til tiden. Behageligt personale
Havde bestilt tid til rep af IPhone 4 - den skulle ha en ny dockconnector, troede vi.
Blev glad overrasket da vi, næsten hurtigere end lynet, fik vores IPhone igen så god som ny, sammen med en pæn bunke lommeuld, der havde blokkeret dockconnectoren. Det kostede ikke noget og vi gik superglade hjem. Det er da stort
Jeg har nu 2 gange haft problemer med min iphone, MobilReparationer fiksede det hurtigt og til funktionelt.
Tak for god service herfra.
Hurtig og god professionel service samt super fleksibelt personale ... ! Kan kun anbefales!
Buddet på hvad der var i udu holdte stik, prisen holdte og tiden man afsatte til reparationen holdte osse....kompetent og hurtigt...
Kan varmt anbefales
Holdt butikken på Amager åben efter lukketid, så vi kunne nå at hente den mobil der var repareret og sparede dermed en ekstra køretur med de offentlige for os.
Reparationen virker fint og foregik indenfor en time som lovet.
G.Kaslund
Iphone4: havde brug for en ny skærm, da der intet billede kom frem på trods af, at telefonen var tændt og kunne ringe. Besøgte et par tilfældige steder for at få en pris på reparationer, men fandt det uhørt dyrt. Da jeg kontaktende MobilReparationer.dk, gav de mig straks et prisoverslag over telefonen, og da jeg mødte op i butikken for at hente telefonen, så endte slutregningen endda med at blive lavere end lovet.
Min Iphone4 er som ny og jeg kun anbefale MobilReparationer.dk.
1000 tak for hurtig, billig og god service.