We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Reservedele Nu Bewertung

Reservedele Nu Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Reservedele Nu denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Reservedele Nu 664
9.4 von 10

664 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (664)
Reservedele Nu

Super levering og god hjemmeside

Gid hjemmeside og super hurigt levering :-)

Ausgewählter Bericht über Reservedele Nu

Reservedele Nu

Det bliver svært at gøre det bedre, nemmere og hurtigere

I vor moderne verden er det ikke smart hvis man tror man er helt perfekt, der er almindeligvis altid plads til forbedringer, men set med det hastige forbruger-/kunde.blik bliver det nok lidt svært at gøre det bedre, specielt når man er vandt til at handle via nettet er her et godt eksempel på en stort set optimal model.

Hurtig og god service!

Bestilte varer på en fin oversiktlig hjemmeside.Varene levert på døra 3 dager senere.gode priser var det også.Meget godt!!!

• Carsten
  • Fjerritslev, DK

Alt som lovet

Bestilte pr. tlf, og fik del lagt til side indtil, der var reg. betaling, skulle lige oprettes om kunde, over nettet, og fik bekræftet pr tlf, at alt var som det skulle være og ordren kom med posten samme dag.
Modtog delen næste dag, som også var korrekt og passede, har kun godt, at sige.

Reservedele Nu

Det er Birgits mand perfekt service og mange tak jeg vil bestile mere

Jeg anbefelder andre til at bruge reservedele.nu.
Til perfekt service og levering.
Med venlig hilsen.
Nick

• Tom

perfekt

Ingen problemer

• Jens
  • Verifizierter Kunde

Hurtigt, effektivt og den rigtige pris

Oplagt til 5 stjerne - bestilling og levering problemfrit og hurtigt.

Reservedele Nu

Fik det produkt jeg søgte :)

Jeg ringede til reservedele nu og forklarede hvilket produkt jeg søgte. En sød medarbejder fandt produktet til mig og sørgede for, at de bestilte det hjem. Den eneste ulempe var, at der ikke var nok information på deres hjemmeside til at jeg kunne gøre det selv - jeg var nød til at ringe derind. Produktet blev sendt til døren og var det jeg manglede. Alt i alt en rigtig god service og vigtigst af alt, fik jeg det produkt jeg ikke kunne få andre steder!

• Preben

God hjemmeside - hurtig levering

Perfekt forløb. Hurtig levering

• Eskil
  • Eskil
  • Birkerød, DK
  • 5 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Det bliver ikke meget lettere

Til forskel fra nogle andre netbutikker var det dejlit at komme hjem til en pakke i skuret 363 timer efter bestillingen - og ikke et brev fra posthuset om at de havde en pakke til mig. TAK

perfekt

Det kan ikke gøres bedre nem side hurtigt levering så perfekt

• juel

det gik hurtigt

det var hurtig ekspedition. Bestilt kl 1700 og pakken kom næste dag.Man kan mærke det er et prof firma, der også sælger til private.

super effektivt og billigt

Jeg bestilte mine var om formiddagen og de var med posten næste dag , god pris ca 30 % billiger end ved butik

Perfekt betjening

Firmaet lever op til sit navn - hurtig og fuldstændig problemfri handel. Jeg kan klart anbefale firmaet -og vil helt sikkert handle der igen, hvis jeg får brug for reservedele.

Reservedele Nu

Professionel levering og kvalitet.

Dem kan du stole på, opfyldning af ordre via mail. Hurtig levering, opfyldning af mail med afsendning af varen. Derefter faktura på varen. Nemt at finde på nettet, overskueligt reservedels sider. Reservedele til billige penge.

Reservedele Nu

Super service, bestiller den ene dag og modtager varen med posten næste dag

Hurtig levering trods restordre

Fungerede upåklageligt. Varen viste sig dog at være i restordre og jeg modtog en mail om dette uden nogen indikation om hvornår varen ville blive leveret. Jeg sendte en mail og fik prompte et svar om at den forventedes på lager i løbet af et par dage. Og da de par dage var gået modtog jeg pakken.
Så alt i alt er jeg ganske tilfreds.

Udmærket

Hurtig levering - god emballage.

kjempebra varelager

skaff ett annet transportfirma delene brukte 1uke og en dag for og komme fram til Bergen i Norge,vanlig tid med fortolling burde ikke ta mer enn 72 timerJan

• tom
  • 13 Bewertungen

OK !

forsendelse tog lidt tid
-OK

Reservedele Nu

Jeg bestilte to varer hvoraf den ene var i restordre, så den del de havde på lager blev sendt samme dag og den anden blev sendt et par dage efter. Klart anbefalelsesværdigt!

lynhurtig betjening

jeg kan kun anbefale Reservedele Nu... jeg bestilte min vare om formiddagen og den kom med posten næste morgen.
Der kom straks en mail så jeg kunne se at min bestilling var modtaget, så alt i alt en super hurtig og fin betjening...

Reservedele Nu

God service og hurtig levering

...............

Hurtigt, uden dikkedare.

God. Og hurtig.

Reservedele Nu

hurtig og god levering af korrekt vare.

hurtig og god levering af korrekt vare.

Reservedele Nu

Perfekt og punktlig leverance.

Det er ikke sidste gang jeg bestiller varer her, alt fungerede.

Reservedele Nu

Super god vare og hurtig levering

Jeg fik god hjælp til at finde den rigtige vare, da jeg ringede ind. Jeg er meget tilfreds og fik min vare meget hurtigt med posten.
Vil absolut anbefale dette firma.

• Anonym

Ok bra

Bra sortering, hyggligt pris, något långsam leverans

ferfekt betjening

• Jakob

Superservice

Et fagligt sted at handle, selv amatører bliver rigtig godt behandlet, Har rundt regnet gjort 10 køb her gennem tiden, altid med fuld tilfredshed!

Super hurtig levering

Super hurtig og alt som det skal være

Reservedele Nu

Upåklagelig bestillings procedure og hurtig levering.

Men der var lige det problem at den leverede vare ikke svarede til det der var specificeret på hjemme siden. I mit tilfælde bestilte jeg et varmelegeme der jvf hjemmesiden var incl. termostat, men den blev leveret uden. I mit tilfælde kunne jeg genbruge den gamle, men det burde fremgå at den blev leveret uden.

Antwort von Reservedele Nu

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg lægger mig fladt, og konstaterer at du har fuldstændig ret.

Det er en fejl at det ikke er blevet rettet, men det er det nu. Mange tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Godt at læse, at du trods alt fik din maskine til at køre med den gamle NTC føler.

Michael Valentin
indkøber

SUPER......

Nem hjemmeside-hurtig betjening-og hurtig levering....

Reservedele Nu

perfekt levering og varer. passede som fod i hose.

Hurtig og perfekt.:-D

• Allan
  • Verifizierter Kunde

Fin service til en fornuftig pris

Hurtig levering og fin pris

Perfekt

Nem at bestille og hurtig levering

excellent

Hei!
De kunne ikke skaffe reimen i Norge eller Sverige, men hos Reservedele Nu var det ingen problem.

• Privat
  • Verifizierter Kunde

Fik varen som udstillingsmodel - udelukkende fordi den havde været pakket ud, dog aldrig brugt.

Reservedele Nu

Super service og hurtig levering.

Jeg bestilte og modtog varen dagen efter, helt uden problemer, kan anbefales herfra.

Reservedele Nu

Hurtig og fin levering fra dag til dag

Meget hurtig og fin levering fra dag til dag. Jeg er ikke bange for at købe hos jer en anden gang, Anbefaler jer til andre.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen