We are hiring!

Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (49)
Telestar

Forbrugerstyrrelsen og politi anmeldelse!

Jeg har i tirsdags bestilt en Nokia 6700. Som ligesom jer alle andre modtog jeg nokia 1616. Jeg har snakket med en fyr ved navn Jacob. Har tjekket cvr nr. Og fandt ud af at der har været 2 andre selskaber som også hed telestar, som har ligget i Glostrup og KBH Ø. Politiet vil følge op på sagen. Bankenråder til at få spærret sit kort, så telestar.dk ikke kan trække flere penge. Desværre er det sådan at vi som alle har fået nokia 1616 skal returnere vareren før de vil give vores penge igen. MEN de bruger den nokia 1616 til at sende videre til andre som falder i fælden. Til sidst melder de sig konkurs og starter i et nyt navn og cvr nr. Det er et fup firma og det skal stoppes øjeblikkeligt! De er nu blevet taget af mobilpriser.dk

Bjarke Chr. fand die Bewertung nützlich

Telestar

Firmaet har været meldt ophørt længe...

Firmaet har været meldt ophørt siden 19.09.2008.
Godt råd til folk, tjek firmaerne på www.cvr.dk inden i køber fra firmaet.

Matt Valentin Hyldtoft fand die Bewertung nützlich

Telestar

Fusk og svindel fra ende til anden..

Ja alt er jo stort set sagt, kunne bare ikke modstå fristelsen. I skylder min kæreste en mobil...

Systematisk svindel

Har lige som så mange andre bestilt en telefon, men modtager i stedet en billig Nokia. Ingen svar på mails eller telefoniske henvendelse. Har nu sendt indsigelse til banken for at få penge retur. Hold jer fra denne webutik - det er systematisk svindel og politiet burde se på sagen.

Thomas Á Rógvi fand die Bewertung nützlich

Telestar

har ikke hørt fra telestar selvom jeg har ringet og skrevet til dem

købt en nokia 3720 men fik en nokia 1616 og kan ikke komme i kontakt med dem .det drejer sig om telestar

Snyd og bedrag

Som mange andre snydt af telestar, et fupfirma, der sender Nokia 1616 uanset hvad du bestiller.

Røg også i fælden

Hej alle

Vi fandt Telestar via mobilpriser.dk, bestilte en Sony Ericsson og fik som så mange andre en Nokia 1616. Jeg ringede og talte med firmaet og fik i første omgang fat i en dame, der talte lidt gebrokkent dansk. Hun sagde, at de allerede havde sendt os en "label". Vi havde ganske rigtigt modtaget en mail fra dem den morgen med en vedhæftet fil, der skulle forestille en pakkelabel. Dog stod der intet i selve mailen, og vi havde ikke engang modtaget en pakke fra dem endnu, så vi anede ikke, hvad vi skulle bruge denne label til. Det viste sig så åbenbart at være et led i deres organiserede fupnummer. Siden ringede vi og talte med en mand, men lige lidt hjalp det os.

I første omgang var vores bank ikke umiddelbart indstillet på at hjælpe os, men det er de heldigvis blevet siden - sikkert i takt med, at klagesagerne er væltet ind.

Hurra for Trustpilot, så den slags sager kan minimeres. Ville blot ønske, at vi havde tænkt over at tjekke firmaet i tide... :-/

Kasper Tranz und Thomas Á Rógvi fand die Bewertung nützlich

Super hurtig levering!

Bestilte min nye nokia 1616 i fredags klokken 3, og havde egentlig ikke regnet med at se den før onsdag.

Telefonen virker, og jeg er meget glad for den. Tak Telestar.

Var ellers blevet bekymret da jeg så deres score her på trustpilot.

Katrine C und Nick Rene Jensen fand die Bewertung nützlich

Telestar

Samme historie som alle andre....

Er blevet snydt ligesom alle andre. Vil bare håbe, at der ikke er flere, som hopper på og sender deres surt tjente penge til denne fusker.
Håber virkelig at vi en dag får vores penge igen alle sammen......
Mia Falland

Det samme som alle

Har kontaktet politiet som siger at det ikke er en sag for dem da vi trods alt har fået en varer som blot var den forkerte. Han kunne fortælle at hun var eftersøgt for hvad ved jeg ikke. Derudover fortalte han at firmaet nu var lukket, men kan se at deres hjemmeside stadigvæk er oppe. Han fortalte ligeledes at det var rigtig mange i hele landet der var blevet snydt. Tror sku at vi må erkende at vi har tabt vores penge. Kontant er nok den eneste vej.

Rengøringsfirma

Nu må folk simpelthen lære at tjekke firmaer på nettet inden de handler. Især Trustpilot er fantastisk her.

Men man kan ovenikøbet slå Telestar CVR nummer op. Det giver følgende:
Tele Dubai v/Alyaa Mukdad Jawad Watot
Enkeltmands virksomhed i rengøringsbranchen.

Hvis I køber en mobil dér, så har I sgu fortjent den lærestreg venner. Længere er den ikke. Det er et fup firma.

Michael Peter Perch Nielsen und M. Andersen fand die Bewertung nützlich

Telestar

ØV, ØV, ØV - hvor ussel kan man være...?

Havde købt en "Sony Ericsson x10i mini" til 1199,- kr via Telestar. Alt så fint ud og jeg modtog mobilen som lovet efter 2-3 dage, men så knækkede filmen. Da jeg åbnede pakken lå der i stedet for min nye Sony Ericsson en Nokia 1616 til 194,- kr. Jeg prøvede at ringe til Telestar men fik blot en telefonsvarer i røret, som sagde at deres systemer var nede og at de de ville være åbne igen mandag. sendte straks en mail til dem om fejlen men har intet hørt, og mandag da jeg ringede igen fik jeg nøjagtig samme besked. Herefter søgte jeg på google om der var andre der havde problemer med Telestar og fik desværre min frygt bekræftet - nemlig at TELESTAR er et FUPFIRMA!!!

Telestar = ØV ØV ØV... Samme historie om og om igen :(

Kan kun fortælle at jeg har oplevet det samme som mange andre! :( Bestilte forrige onsdag en HTC wildfire til omkring 1900 kr, og modtager nogle dage efter en NOKIA 1616! De 1900 blev trukket på kontoen samme dag som Telestar afsendte den FORKERTE mobil! Sendte nokiaen tilbage samme dag jeg modtog den med lovning fra Telestar om at de ville sende den rigtige mobil dagen efter, men har stadig ikke modtaget den nu en uge efter og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem!

Telestar

Telestar snyder og bedrager...

Jeg bestilte en HTC Desire... modtog en nokia 1616.... Kontaktede telestar som ville sende den rigtige telefon når de havde modtaget den lille nokia... men men men... nu, efter 6 dage har jeg stadig ikke modtaget en HTC Desire og kan ikke komme i kontakt med Telestar, som på en svarersiger de har en systemfejl og først er klar igen på mandag..... Ja, det må jo være en sag for Ombudsmanden, Politi, Kontant osv.... HOLD JER LANGT VÆK FRA TELESTAR!!!

Nokia 1616 igen igen igen

Bestille 2 Stk. Sony Ericsson x8 d.3/3 men har ligesom jer andre modtaget den famøse nokia d. 9/3... fik fat i telestar efter et par timer kimen... fik sendt en pakkelabel... og lortet røg retur... så der er nok en af jer andre der har fået den jeg modtog :-(... fik desværre først øje på trustpilot idag ellers havde man nok reageret noget før... og et stort tak til mobilpriser for at linke til sådan en tosse... har lavet indsigelse hos nordea og de regner med at jeg får pengene retur løbet af et par uger

Telestar

forkert telefon 2 gange !

bestillte en Nokia C7 , fik en C5 ... klagede til dem hvorefter vi blev enig om jeg beholder C5 til min datter.
Da jeg dog mangler en C7 , skulle jeg bare bestille en C5 , skrive i bemærkning med henvisning til ordrenummer der skal sendes en C7 .
og så er der vel ingen der kan gætte hvad jeg fik ... en 1616 :-(
nu er det bare gangen til bank og politi i morgen der mangler ....

Endnu en Nokia 1616

Jeg kan nu indskrive mig i rækken, der har fået en Nokia 1616 istedet for den bestilte Nokia C5. Trist at der findes mennesker som i den grad snyder.

Endnu engang NOKIA 1616

Jeg har oplevet det samme som alle jer andre.... Venter fortsat på X3-02. Har også kontaktet danske Bank og afventer svar, da jeg har returneret varen (NOKIA 1616) og annulleret ordren indenfor 14 dage.
Er der nogle af jer, der har haft succes med at få jeres penge retur?
Jeg er frisk på at gå videre med sagen.

Historien gentager sig, nokia 1616, Telestar.dk er fup fup fup

22-02-2011 bestilte jeg en I9000 Sort - Samsung I9000 Galaxy S Sort, en mobil til knap 3000 kr. da der var gået en uge, uden der var sket noget, prøvede jeg at kontakte dem via telefon dog uden held, så jeg sendte i en mail hvor jeg skrev at grundet den lange leveringstid, bad jeg dem annulere ordren. Jeg hørte ingenting, og regnede med at det var i orden. Lidt over en uge efter modtager jeg en mail, hvor de skriver at telefonen er afsendt og med track & trace så jeg kunne følge den, det var jeg selvfølgelig overrasket over da jeg mere end en uge tidligere havde afbestilt den, men jeg tænkte at jeg sender den bare retur. Da jeg så telefonen, en Nokia 1616 til omkring 200, blev jeg sgu lidt sur, og ringede til dem med det samme. Jeg fik fat i en mand som beklagede og da han lige skulle undersøge noget, lovede han at ringe tilbage efter 5 min. det skete aldrig, og de har ikke været til at få fat i siden. Det er som der er beskrevet her på siden, en telefonsvarer der siger at grundet en fejl, har der været telefontid ml. 10 og 12, og det siger den også når man ringer mellem 10 og 12. Jeg kan se at der er nogen der har haft fat i Deres bank, med mulighed for hjælp, da jeg kontaktede min bank(Danske bank) kunne de ikke gøre noget fordi jeg havde modtaget en telefon, jeg troede man havde en sikkerhed, når man handlede med dankort på nettet, er der nogen der har noget erfaring med dette? Jeg er svært bange for at jeg har givet 3000 kr. for en ubrugelig mobil til 200 kr.

Snydefirmaet har kun Nokia 1616

Firmaet har ifølge telefonisk henvendelse næsten alle modeller på lager.... men men vi modtager vist alle kun en Nokia 1616, uanset hvad vi har betalt for. Store undskyldninger og lovning på at den korrekte mobil ville blive sendt lige med det samme. Og det gentager sig 3 dage i træk. Det er dog kun tomme løfter det firma har, medmindre at man bestiller en Nokia 1616. Jeg har lavet indsigelse i vores Bank, med dertil hørende spærring af vores kort, samt annulleret ordren, selvom jeg ikke tror, at firmaet læser deres mail. Pokkers til besvær og TOTALT USERIØST firma. FUP FUP FUP køb ALDRIG HER - de burde meldes

Kim Gregers Jensen fand die Bewertung nützlich

Jeg har bestilte en nokia c5-3 til 1400 kr

Jeg har ikke modtaget nogen telefon, og gør det nok heller ikke, da jeg har læst alle jeres oplevelser, jeg talte med en kvinde da jeg ringet til dem, for jeg havde først set på en anden telefon, og jeg spurgte om de havde den på lager, hun sagde at hvis de stod på hjemmesiden så havde de dem også, ellers ville de blive slettet på hjemmesiden, jeg ringede så igen idag og fik telefonsvaren at de havde problemer. jeg vil også gerne være med på en politianmeldse, forbrugerstyrelsen, tv

Telestar

Samme historie som skrevet før... :-(

Jeg bestilte og betalte med visa Dankort d. 8/3 en HTC Desire. Pakken kom allerede 2 dage senere, og glæden var stor! Men da jeg åbnede pakken, så jeg en Nokia 1616????!!!! Kontaktede Telestar der sagde at det var en fejl, jeg skulle returnere Nokiaen og derefter ville han sende min Desire. Brugte 75 kr på at sende Nokiaen tilbage samme dag men har siden da hverken fået tlf eller hørt fra Telestar (har sendt mails til dem flere gange).
Jeg har opgivet at få den tlf da det er gået op for mig, det er snyd og bedrag. Har sat min bank på sagen, der vil gøre indsigelse og tilbageføre pengene.
Jeg er så skuffet og rasende og håber ved gud ikke Telestar får lov at slippe afsted med det her...
Ville dog ønske jeg havde læst herinde før jeg betalte... Men man bliver klogere :-(

Vare ikke modtaget

Har bestilt 2 telefoner hos Telestar d.10/3 2011og har ikke modtaget noget, og forventer heller ikke at gøre det efter at have læst lidt herinde. Pengene blev trukket samme dag som jeg bestilte varerne.

FUP - om telestar.dk - endnu en hisorie

D. 6/3: Jeg bestilte en Nokia 2720.
D. 7/3: beløbet kr. 399 hævet på min konto.
D. 10/3: Jeg modtog en Nokia 1616. Skrev en mail om at de havde sendt en forkert mobil - har ikke fået svar.
D. 12/3: Googlede telestar og fandt sørgelige anmeldelser på Trustpilot.dk
D. 14/3: Kontaktede min bank, der rådede mig til at sende varen retur og gemme kvitteringen herfor. Jeg sendte en email til telestar, som jeg også gemmer som bilag til banken. Købet har jeg fortrudt og ønsker pengene tilbage. Håber det går så vel. (Har oveni brugt 75 kr. på at sende den sølle Nokia 1616 retur... (som han så kan sende til en anden)).

HJÆLP TIL JER DER ER SNYDT

Jeg er som mange andre også blevet snydt af Telestar.dk
Har undersøgt det lidt og gør selv følgende:
1) Sender 2-3 mails til telestar hvor jeg gør dem opmærksom på at jeg har betalt for ingenting
2) Retter henvendelse til min bank for at lave en indsigelse overfor den betaling de har taget. Bruger mine mails som bevis for at jeg selv har forsøgt at få pengene tilbage
3) Banken tager kontakt til PBS og så køre sagen
4) Skriver en klage på forbrugerstyrelsen.dk
5) Anmelder virksomheden til politiet for snyd
6) Anmelder virksomheden til BASTA på DR1.DK og evt. andre lignende sider.
Evt. skal vi bare alle sammen tage personligt ud til Alyaa Mukdad Jawad Watot som ejer virksomheden som har adresse på Wittenberggade 20 3 sal på Amager i København og bede om en forklagring :-)
Håber I alle vil gøre som punkterne 1-6 og så der måske sker noget....
Mvh
Michael

Telestar

Vare ikke modtaget - beløb (naturligvis) hævet!

Bestilte en Samsung Galaxy (ca. 3.000 kr) torsdag den 10/3. Lagde fredag morgen mærke til, at beløbet allerede var hævet torsdag. Vildt, så må den være lige på trapperne, men ak, ingen pakke med posten.

Ringede så fredag og talte med Jakob, som sagde, at den først blev sendt kl. 16 og da ville jeg også få en mail med T&T.

Derefter ingen kontakt - har prøvet alle numre, men uden held. Har talt med banken, som laver en indsigelsessag, men jeg aner ikke om det virker.

Nogen, der har fået banken til at tilbageføre pengene?

Skam dig - Alyaa Mukdad Jawad Watot

Mage til svindler skal man da lede længe efter.

Jeg har bestilt en HTC Wildfire. Pengene blev hurtigt trukket fra min konto, og jeg fik en fin mail med track and trace til pakken. Det gav dog ikke noget resultat ved søgning på Post Danmarks hjemmeside. Da jeg ringede og spurgte Posten, kunne de oplyse, at pakken aldrig er blevet sendt fra telestar.dk.
Efterfølgende har jeg så forsøgt at få fat på telestar.dk på følgende telefonnumre (de er alle fundet på nettet og via min bank):

4040 8493
4230 5672
5346 9923
5346 9924
5030 9744

Jeg kom selvfølgelig ikke igennem på nogen af dem.
Humbug, snyd og svindel.

På CVR-registeret kan man se, at det er en klovn med et rengøringsfirma, der sidder bag hjemmesiden. Ærgerligt at en tåbe på den måde kan sidde og være med til at ødelægge tilliden til handel på nettet.

Jeg er ved at undersøge, om det hjælper at klage til forbrugerrådet, eller om det evt. er muligt at politianmelde "firmaet".

KØB ALDRIG NOGET HOS TELESTAR.DK

Modtaget Nokia 1616 istedet for det bestilte

Den 7/3 2011 bestille min mand en Nokia X2 på nettet hos Tele Star. Den 11/3 2011 bliver pakken leveret - men det er ikke den bestilte - men en Nokia 1616. Skide træls, men ja, der er vel sket en fejl. Vi ringer til det mobil nr. som står på ordrebekræftelsen, hele fredag, men får kun fat i en telefonsvarer. Derefter sender vi en mail med modtager kvittering - men intet nyt.
Mandag, 14/3 - stadig ingen mail. ringer nu til de mobil nr. som står på deres hjemmeside, og får en svarer som siger, at pga fejl i systemet, har de haft telefontid fra 10-12 istedet for fra 12-16. Men at de igen åbner mandag fra kl. 10 - ja hvilken mandag. For i dag er der stadig denne svarer som siger at de åbner mandag!!!!!
Vi kan jo nu godt regne ud, at vi er blevet taget godt og grundig ved røven.
Men vi giver da ikke op. Vi kontakter politiet i Tele Star's politikreds, og kontkter DR Kontant.
Og vi går selvfølgelig også ind på gruppen på Facebook.
Vi må helt sikkert stå sammen, for sådan en idiot skal dælme ikke komme godt fra dette her.
Vi snakkes!!!!

PS: Skriv en klage på www.dr.dk/DR1/kontant - det har vi gjort.

Telestar

Hvorfor kan man ikke give firma Nokia 1616 0 stjerner ?

Ja jeg er også en meget rasende ejer af en nokia 1616 og tænk at jeg tror det gode i folk at det bare er en fejl, men efterhånden tror jeg at telestar som forresten er et rengøringsfirma i cvr-registret er blevet meldt til samtlige politikredse, og hvis der er nogen der er blevet røvrendt at denne mandspersons som ikke har meldt ham vil jeg kun anbefale det, så vi kan få sendt ham og hans ansatte ind i hotel gitterly.
Jeg kan kun anbefale alle der har været igennem dette at lave en indsigelsessag i deres bank, og hav alle deres papir iorden fra fupfirmaet, og send en skriftlig anmeldelses til jeres egen politikreds og henvis til at Københavns politi kender til sagen, for så sender de den videre.
Hvis i har foretaget købet igennem mobilpriser skal i også kontakte dem, for de gør også alt hvad de kan ved sagen.

TIL ANDRE DER OVERVEJER KØB HOS TELESTAR GØR DET IKKE I TABER KUN PENGENE PÅ DET.

Telestar

Snyd og bedrag, det er den behandling man får af Telestar

Ja her onsdag aften sidder jeg og søger efter en ny mobil og finder en ok model Nokia X2-00 hos Telestar, jeg bestiller den og får så dagen efter mail om at den er påvej til mig, jeg modtager og åbner og opdager det er en helt forkert mobil, en Nokia 1616, meget ringe mobil, så jeg finder Telestars hjemmeside og får fundet deres tlf. nr og ringer til dem med det samme, det tog så lige ca. 20 min og komme igennem, men får en ung mand ved navn Jacob i røret, han undskylder fejlen og meddeler at han vil sende en retur seddel til mig, som kommer senere på aftenen via min mailadresse, jeg går ind flere gange og kigger men intet kommer, idag i formiddags gik så så ind og kiggede flere gange igen, men intet var der kommet, så ringer jeg til dem over middag, da deres telefontid jo som sagt er fra kl. 12-16 og så er der pludselig en telefonsvarer der siger:da vi har haft fejl på vores system har vi idag haft telefontid fra kl. 10-12 istedet for, hallo hvor har man givet kunderne denne oplysning henne, ikke på hjemmesiden ihvertfald, så man ringer jo selvfølgelig ind fra kl .12 og der var telefontiden jo ligesom slut??? Jeg skrev en klage til dem efter og have skrevet til min bank, at de skulle stoppe transaktionen til dette firma, da vi ikke har modtaget den bestilte varer, så bagefter skrev jeg til Telestar, at jeg absolut ingen tolerance har med sådan en behandling og derfor har bedt banken stoppe betalingen og så kan de jo bare sende en returseddel når de ønsker deres Skod mobil Nokia 1616 tilbage.. Når varen er den forkerte tilsendte og man ikke har fået sin varer som man har bestilt og de ikke yder den service man skal, så kan ens bank stoppe eller trække transaktionen, det har vi fået besked på, så det har vi gjort, så ADVARSEL KØB ALDRIG NOGET AF TELESTAR, rent fup og fidus,, ydermere gik jeg idag lige på Mobilpriser.dk og den mobil som jeg bestilte hos Telestar findes ikke længere hos Telestar hvorfor mon??? har efterfølgende oprettet en gruppe på facebook hvor I kan gå ind og tilmelde Jer, gruppen hedder Telestar, fup og svindel og er oprettet idag. http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_132398146833566&ap=1
e-handelsfonden og mobilpriser ...og politiet(talt med dem alle idag) opfordre os til at ringe til forbrugerombudsmanden altså til HOTLINE TLF. 7013 1330!
venlig hilsen Charlotte

Kenneth Andersen, Sabina, Peter Mühlmann, Thomas Á Rógvi, Jesper Nielsen und Khadija Zitouni fand die Bewertung nützlich

Køb ikke mobil fra Telestar

Hej

Som alle jer andre her på siden - har vi også købt mobil til vores datter igennem Telestar.
Er der nogen, som kan gætte hvilken mobiltelefon vi fik sendt til vores adresse? Nokia 1616.
Jeg tror ikke, at firmaet har andre mærker - men prøver at score kassen på, at forbrugeren betaler for en dyrere mobil og håber på, at man ikke gider døje med at sende den forkerte telefon retur...
Vi har sendt den retur i håb om at modtage den rigtige telefon indenfor 14 dage, måske naivt..
Men er der ikke sket noget indenfor 14 dage - så politianmelder vi firmaet.

Telestar

Er der nogen der ved, hvordan man giver en fælles politianmeldelse?

Kære allesammen.

Som den "lykkelige" ejer af en meget meget dyr Nokia 1616. (eks-ejer. Jeg har sendt den retur og bedt om pengene tilbage, men som jeg kan læse på Jeres kommentarer, så får jeg det ikke), så kunne jeg godt vide, hvordan man laver en fælles politianmeldelse. Firmaet slipper garanteret godt fra at bedrage én person for et par tusind kroner. Men hvad nu hvis vi var 20?
Det firma har garanteret kun Nokia 1616 i sit varelager! Det er urimeligt, at det skal have lov til at drive sådan en virksomhed. Hvordan får man politiet til at se, at dette er en temmelig stor sag?

Charlotte W Jensen und jens fand die Bewertung nützlich

Fik en Nokia 1616 ligesom så mange andre

Har som så mange andre også fået tilsendt Nokia 1616 istedet for en Sony Ericson X8 fra Telestar, og også i mit tilfælde kontaktet jeg dem og fik at vide at min mobil ville blive sendt med det samme og jeg bare kunne returner den forkerte. Har ikke set skyggen af den endnu men har snakket med min bank og de siger at når man har betalt med dankort og aktiv selv har forsøgt at få pengene igen(fx via mail) men uden held, så kan banken lave en indsigelsesag og på den måde får man sine penge igen. Så kan kun opfordre alle til at sende dem en mail og derefter jeres bank!

Bestilte en Samsung Galaxy I9000, men modtog en Nokia 1616

I lighed med mange andre har jeg bestilt en dyr telefon (til ca. kr. 3.000,00), men modtaget en Nokia 1616, som på Telestars egen hjemmeside er til salg for kr. 194,00.
Jeg vil kraftig fraråde at handle med dette firma, som lugter langt væk af svindel.

Telestar

Bestilte 2 telefoner til en værdi af 1500 kr. men fik 1 nokia 1616 til værdi 300kr ca.

Ligesom så mange andre herinde har jeg i mandags d.07-03-2011 bestilt telefoner på telestar's hjemmeside. modtog i går 1 telefon (nokia 1616) til 1/5 af værdien på de 2 jeg havde bestilt. Jeg har i dag informeret telestar om at jeg vil gøre brug af deres 14 dages fortrydelsesret og krydser nu fingre for at jeg får mine penge igen (as if!). har undersøgt lidt om dem og som andre siger er her den beskrivelse der står om dem på cvr registret:

Cvr-nr: 33116594

Kreditoplysninger:
Antal ansatte: 0
Reklamebeskyttelse: Nej
Øvrige informationer
P-numre for denne virksomhed: 1016345012 (Tele Dubai v/Alyaa Mukdad Jawad Watot)

Håber virkeligt ikke at dette betyder at jeg har købt min telefon hos et rengøringsfirma.

Jens Jensen

Vi er mange i Nokia1616-klubben, det ligner et stort svindelnummer, og Telestar Dubai slipper af med en kasse billige Nokia1616 telefoner. Jeg bestilte en Sony Ericsson X10mini og er blevet den(u)lykkelige ejer af en Nokia 1616, deres telefoner er midlertidigt nede, men åbner igen mandag!!! Så skal alt nok blive godt igen......?

Fik forkert telefon

Min mor havde bestilt en Nokia 3600 Slide, men i setdet fik hun en helt anden lavsig telefon, uden kamera eller noget som helst.

Det virker også helt forkert at telefonen på Telestar.dk skal koste 300 kr. mindre end op andre hjemme sider via mobilpriser.dk

hun prøvede først at ringe til numre der stod på fakturaen men uden helst, derefter besøgte hun hjemmesiden og fik derefter kontakt med kundeservice.

Nu prøver vi at sende telefonen tilbage og håber at hun kan få sine 699 tilbage.

vil ikke anbefale www.telestar.dk til andre

opdatering kommer.

Fik en Nokia 1616 i stedet for en Nokia 2730 Classic

Fuldstændig som alle andre der har bestilt hos Telestar.dk i denne uge har jeg modtaget en værdiløs telefon i stedet for den jeg har bestilt.
"Firmaet" tager ikke telefonen og svarer ikke på mail, hvorfor banken nu har lukket for mit kort og jeg returnerer det plastikbras de har sendt mig.
Hold fingrene fra dette plat firma. Kan ikke advare kraftigt nok.

Fik nokia 1616 i stedet for 6700

Hvor ville jeg ønske jeg lige havde bevæget mig herind inden jeg i tirsdags bestilte og betalte for en nokia 6700 hos telestar. Fandt siden via mobilpriser.dk.

Jeg modtog pakken i dag og opdagede at det var den billige nokia 1616 der lå i æsken. Jeg fik fat på telestar og der var en dansktalende fyr der svarede. Han beklagede fejlen og forklarede at han ville sende en returlabel pr mail. Den er kommet nu, men nåede ikke på posthuset med pakken m den billige 1616. Han lovede desuden at sende track and trace nr på den bestilte 6700 inden kl. 16 i dag. Det er dog stadig ikke sket.

Efter at have læst herinde, har jeg i samråd med banken valgt at spærre min konto, så de ikke kan trække yderligere end de 1385,- jeg betalte i første omgang. Nu her vil jeg kontakte politiet og høre hvordan jeg skal forholde mig. Det er en aldeles væmmelig situation at stå i og dyre "lærepenge"..
I teorien kan de stadig nå at rette op på miseren ved at sende den mobil jeg har bestilt i rette stand og kvalitet, og da skal jeg gerne følge op herinde. Desværre tyder jer andres erfaringer på at jeg står til at blive slemt skuffet.

Ist Telestar Ihre Firma?

Lernen Sie Ihre Kunden kennen.
Melden Sie Ihr Unternehmen nun an. Erhalten Sie einen Einblick Ihrer Kunden und reagieren Sie auf deren Bewertungen. Es ist kostenlos.