[REPLY]
Betreft verlenging Eset Smart Security. Kreeg na betaling een duidelijke e-mail hoe te handelen. Na downloaden werd de nieuwe versie keurig geïnstalleerd. Zonder problemen.
Via Wekker automatisering virusscanners besteld voor meedere computers. De hulp bij de installatie die mij niet lukte was uitstekend. Geduldig en adequaat. Daarna was ik zelf in staat om het programma ook op andere computers te installeren. Ook de bijgeleverde verwijderingssoftware van eerdere virusprogramma's vind ik bijzonder attent.
Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden.
Prima hulp,ook voor ouderen.Alle lof.
Het afrrekenproces en vooral het plaatsen van herhalingsaankopen kan makkelijker.
Nu kost het wat meer werk, maar alles is mogelijk en wordt desnoods snel en efficient voor je geregeld.
Volgend jaar ben ik er weer:-)
wij zijn al een tijdje klant en zijn zeer tevreden over eset. vooral de service als je het even niet meer weet is van grote klasse.
Mijn beoordeling geef ik al aan in mijn mening!
Ik heb een wekker beveiliging en dat bevalt mij uitstekend
Zeer tevreden over de dienstverlening
weer heel goed over tevreden net als voorgaande jaren
goede producten, snelle levering
I would have liked to have done this in english.
Dutch is not may first langauage, and I still find it hard to read it.
But the rest of your service was exelent.
Zowel per mail als per telefoon zeer klantvriendelijk en accuraat geholpen.
Eigenlijk al jaren heel erg tevreden.
Het blijft alleen een beetje eng puzzelen, als ICT-leek, om ieder jaar de updates van het anti-virus pakket te verwezenlijken.
Soms is de instructies die gegeven wordt niet helemaal letterlijk toe te passen op mijn eigen systeem. En als je dan de dag erna de melding krijgt dat je onbeveiligd bent dan schrik je. Als je dan ziet dat je niet geactiveerd bent en je klikt dan op activeren en je ziet niets gebeuren dan blijft de schrik. Op een of andere manier was het na een uur toch goed en was de versie actief.
Na installatie werkten een heleboel zaken niet meer. Ik heb toen de betreffende
programma’s opnieuw geïnstalleerd en vervolgens een complete scan uitgevoerd en toch
werkt nog niet alles. Jammer.
van aanvraag tot service after sales is perfect geregeld. Installeren van software en verwijderen oude software is niet helemaal mijn ding. De vraag die ik stelde begin van de avond werd dezelfde dag nog beantwoord!! Ik heb vertrouwen in dit product/verkoopunt.
via internet licentie antivirus software verlengd.
werd zeer snel verzorgd.
nadere info via email ontvangen, was zeer uitgebreid.
perfect!
Gewoon eens shoppen zoals het moet. Snel, simpel en safe.
Aankoop transactie, downloaden en installatie vlekkeloos verlopen.
Ongeacht de vraag, je krijgt een duidelijk antwoord binnen een paar uur. Een order vraagt ook maar een paar uur voor verwerking. Super service en altijd de juiste adviezen. Een absolute aanrader!
Zeer tevreden. Tot nu toe nooit een virus gemist. Bij vragen altijd goed geholpen.
Prima virusscanner, prima service.
Ik kan niet anders zeggen, helemaal Perfect!
Bestellen, installeren en alles werkt weer.
We zijn uiterst tevreden.
verkoop en download werkte meteen en een voordeel is ideal.
prima product dat je systeem niet teveel vertraagd.
Zeer goed , ook na de gebruikelijke uren .
goede en duidelijke site met veel relevante informatie.
zeer snel de mogelijkheid om de beveiliging te gaan gebruiken.
Ik zou een vriend adviseren ook dit systeem te gebruikemn.
Zeer redelijk geprijsd.
Betrouwbaar, en vlotte afhandeling.
Gewoon goed.
Simpele beschrijving, alles werkt in 1x en bovendien is het product zelf (is nog het belangrijkste) de beste virusprotection die ik tot nu toe heb gezien dus . . . aangeraden!
wel ik ben over dit programma zeer te vreden en zal dit ook zeker aanbevelen bij vrienden of kennissen.
denk ook wel als ze het een maal gebruiken er ook zo tevreden over zullen zijn.
zou zeggen ga zo door
zonder trammelant een goed product gekregen , en snel
Prima produkt werkt prima in de achtergrond, blokt sites af en geeft een prima bescherming
Deze virusscanner is een geruststellende compaan geworden. En als er vragen zijn worden ze zeer snel en effectief beantwoordt
Het is onduidelijk voor welke toegangscode er moet worden verlengd, uiteraard deze keer ook weer de verkeerde keuze gemaakt.
Het zou duidelijker kunnen mbt keuzes wat er besteld moet worden.
Ik ben helemaal tevreden en bovendien heel goed geholpen toen een en ander niet lukte.
Ik waardeer het direct contact zeer!!!
Ik heb mijn bestelling zoals gebruikelijk weer zeer snel ontvangen. Als student krijg je korting, ik miste bij de bestelprocedure wel de mogelijkheid om mijn bewijs van studentschap toe te voegen, maar dat heb ik waarschijnlijk over het hoofd gezien. Ik kreeg meteen een mail en nadat ik het bewijs van studentschap had bijgevoegd had ik mijn product ook binnen het uur. Ook telefonisch contact gezocht vooraf met wat vragen die allemaal goed, snel en duidelijk beantwoord zijn.
Prima service dus!
Ik ben van mening dat NOD 32 een zeer goed product is!
Er zijn van die momenten dat je per direct een produkt ter
beveiliging nodig hebt. Oude beveiliging verlopen en niet meer aan de gang te krijgen. Dus dumpen die handel! Gebruik NOD...dan krijg je geen NEE. Kopen, installeren .. 14 dagen de tijd om je key te installeren maar per direct veilig. Kijk dat is de service die je nodig hebt als het even fout gaat...
Prima anti virusprogramma, makkelijk en snel te bestellen en zo geïnstalleerd. Je PC wordt er nauwelijks trager van, maar is wel prima beschermd.
Wekkerautomatisering doet zijn werk zoals het hoort. Correct en snel!