We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

ABC Leg Bewertung

ABC Leg Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von ABC Leg denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von ABC Leg 208
Perfekt
9.2 von 10

208 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (208)
  • Kasper
  • Verifizierter Kunde

Nemt og præcist, ingen pjat.

Det var nemt at bestille og varen kom som aftalt.

Ausgewählter Bericht über ABC Leg

Perfekt handel!

Jeg har ikke en finger at sætte på handlen jeg lavede hos ABC leg. MEGET hurtig levering, pakket pænt ind- gratis! Varen levede fuldt op til forventningerne og modtageren var meget glad. Det er ikke sidste gang at vi handler her. Tak.

Super hjemmeside og service

Jeg har kun positive oplevelser - og anbefaler ABC-leg.

Gode produkter

Købte 3 børnemus med motiver som ungerne blev helt vilde med. Havde bestilt levering til mit arbejde, men de kom på privat adr. I dette tilfælde gjorde det ikke noget da det var en lørdag.
Alt ialt ganske godt tilfreds.

ABC Leg

Venlighed, men svær at træffe pr. telefon

se ovenfor, det med de 10 tegn virker dårligt

Uovertruffen

Det har været en fornøjelse at handle med ABC Leg, hurtig levering og fin vare, de er uovertruffen...................

Alle børn er unikke..

Alle børn er unikke og kræver derfor legetøj der er tilrettet den enkelte. Ved ABC-leg finder jeg legetøjet der tilgodeser mit barns særlige behov, hvad enten det er "blot til leg" eller til læring og udvikling.
Jeg er ofte forbi ABC-leg for at kigge efter nye produkter, og er bestemt ikke sidste gang at jeg handler ved jer. :)

• Louise

super god hjemmeside

Har fået en super god service hos dem.
Skal helt sikkert handle hos jer igen.
Kan klart anbefale denne hjemmeside for alle..!
Hilsen Louise

ABC Leg

Kan ikke helt genkende det tæppe som er vist på jeres hjemmeside,samlignet med det tæppe som jeg har modtaget.

Når man ser dukkehustæppet inde på jeres hjemmeside er der meget tæppe uden om selve dukkehuset, på det tæppe som vi modtog var der ikke ret meget udenomstæppe, der er ingen indkørsel, og tæppet slutter stort set ved terressen.
Jeg bestilte i grøn, og fik i pink, det er til at leve med, men tæppet lever ikke op til jeres billeder. Ellers er selve varen OK. og forsendelsen var OK
Jeg er ikke afskrækket for at handle hos jer igen.
Kunne måske tænkes, at i ikke selv har lagt reklamen ind, og at i er fuld berettet til at klage videre.
med venlig hilsen ordre 14961 kunde 13073

Antwort von ABC Leg

Hej Kirsten
Vi har givet dit input videre med billeder til producenten. Helt ok at du gerne vil beholde tæppet. Ha´en skøn dag.

Dbh Anja

• Karina
  • 8 Bewertungen

Gigantiskfantastisk!!

Super netbutik og fantastisk kundeservice. Jeg har sjældent oplevet en netbutik som er så god som denne!!!

• Irene

tilfreds

Er tilfreds

God handel

Købte et par bedebukser og var i posten et par dage efter. Ingen problemer :)

ABC Leg

hurtig betjening hurtig levering af spændende varer

Mandag d.26/3 kl.14.24 afsendte jeg min bestilling til Abc-leg 14.25 lå der en bekræftelse på min ordre på min mail og 14.29 lå beskeden om at mine varer var pakket og klar til forsendelse og så blev spændingen udløst onsdag middag da posten kom med pakken ........... jo varerne levede op til beskrivelsen, så det er ikke sidste gang, jeg har handlet hos Abc-leg. De varer, jeg har købt, skal bruges i den specialbørnehaveklasse, som jeg skal starte op i det nye skoleår. Jeg har fortalt både kollegaer og forældre om Abc-leg og opfordret dem til at kigge ind på hjemmesiden,
Venlig hilsen en glad og tilfreds kunde
Käthe Glader

ABC Leg

Produkterne levede op til forventningerne

Jeg arbejder til dagligt som pædagog, for børn i alderen 3 - 6 år og fik mange gode ideer til læring. Jeg har og vil stadig anbefale jeres produkter til forældre i min børnehave.
De produkter jeg har købt er dog til min søn på 5 år, som ikke rigtig synes bogstaver er interesante. Det håber jeg så de bliver, nu hvor jeg har noget spændende materiale

Det går som en leg

Jeg kan varmt anbefale ABC Leg,det er overskueligt,og varerne kommer hurtigt frem.

ABC Leg

Meget hurtig levering af skønne udviklende materialer, som jeg glæder mig til at anvende sammen med mine dejlige børn.

• Anne
  • 5 Bewertungen

Hurtigt og velsmurt!

Det gik stærkt, var nemt og alt var i orden.

ABC Leg

Super hurtig levering og god service

Meget overskuelig hjemmeside og god beskrivelse af produkterne. Hurtig bekræftelse af ordre og hurtig levering. Kan anbefales 100%.

• Stella

supergod service

Jeg købte produkter fra ABC-leg for at styrke indlæring hos mine børn. Selve levering o.s.v var helt i top, hurtig levering og godt pakket ind. Dog blev jeg lidt skuffet over en cd med bogstavernes fonetiske lyde - da jeg ikke mener den levede op til prisen.
Jeg havde dog også købt en hot dot pen og det var et spændende stykke værktøj for mine børn og vil helt sikkert blive et hit.
Alt i alt gode spændende produkter i god kvalitet men en anelse dyrt for privatpersoner.

Topklasse

God købsoplevelse - hurtig levering og perfekte varer. Kan ikke gøres bedre.

• Maj-Britt
  • Skanderborg, DK
  • Verifizierter Kunde

Super service og hurtig levering.

Skøn hjemmeside. Masse af gode ider. Hurtig levering

ABC Leg

Jeg kan varmt anbefale ABC Leg.

Det er hurtigt og sikkert at handle hos ABC Leg. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre det.

ABC Leg

Rigtig godt sted at handle:-)

Det er første gang jeg har handlet hos ABC Leg. Jeg kan roligt anbefale stedet til andre, gode produkter og god service.

Røverkøb

Jeg følte mig virkelig snydt, da jeg efter at have bestilt et produkt til 111 kr (incl. fragt) fandt samme vare i en lokal butik til 34 kr.

ABC Leg

God service og hurtig levering :-)

Tak for en god handel og behagelig service!

Super butik

Online butik med et super udvalg af produkter som du ikke finder andre steder i DK. Masser af gode ideer.

• Karin
  • Verifizierter Kunde

Altid hurtig og korrekt behandling af bestilling.

Når man bestiller varer hos abcleg går der aldrig lang tid før ordren er leveret.

• Karina

Fine læringsspændende materialer.

Gode bøger, som er fint præsenteret på hj siden (de gælder også de andre ting jeg ikke købte men kiggede på). Dejligt at man kan se hvad alder det henvender sig til mm. Ingen tvivl om at I retter jer mod læring i forskellige former - dejligt.

Købte dog nogle "læringsplancher" som var på tilbud, og der havde jeg ikke lige noteret mig at de var på engelsk, men mon ikke hun lærer det på et tidspunkt (er 5 år)
Begge unger (2 og 5 år) har stor glæde af dækservietterne (bogstaver og dyr) som inspiceres dagligt når vi spiser.

• DGI

Fuldt ud tilfreds

Nemt at bestille og hurtig levering!

Gør læring til leg!

Gennemtænkt legetøj til at stimulere læreprocesser.

ABC Leg

Hjælp til selvhjælp- En god skole start!

Til barnet med behov for at lære eller udfordres er det et super sted at shoppe. Man kan styrke barnets evne til læring og stimulere evnen til at lære igennem kreativitet, leg og udfordring.

• Pia

Fint

Jeg er glad for produkterne

• Haagen
  • Verifizierter Kunde

Hjemmesidebestilling virker hurtigt og godt

Let at bestille på hjemmeside. Jeg forsøgte at ringe angående uddybende spørgsmål (om der var ophæng til højdemålere). Det viste sig umulig at komme igennem den dag.

• Tobias

Godt produkt

Jeg har købt abc-cd og 123-cd og de er virkelig gode. Min søn er meget ivrig for at bruge dem.

Hurtig forsendelse..............

Spændende og nemt!!!

På hjemme siden var der mange super ideer til læringsstile nem at bruge og hurtig levering!!!

• Maja

Fantastisk service!!!

Jeg modtog ved fejl en forkert vare som faktisk
var dyrere end det jeg havde bestilt men grundet den originale ting ikke var på lager fik jeg lov til at beholde den leverede vare samt fik penge tilbage!!!! Fantastisk

• Eva

Fin service, godt produkt

Købte børnemus til pc - stor succes hos den nybagte 5-årige!

• Lars

Sjovt og lærerigt spil

Super service og en god investering.

• Susan

Gode lærebøger

Jeg har bestilt en bog, hvor man kunne øve at skrive bogstaver til min dreng i børnehaveklasse. Den levede fuldt ud op til mine forventninger. Leveringen var hurtig fra ABC Leg.

• Søren
  • 3 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Hurtigt - og helt i orden

Hurtigt og helt i orden

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen