[REPLY]
Doen gewoon wat ze beloven
Het was heel goed gegaan, dankzij uw service.
Het betrouwbaar is heel belangrijk !
zoals ik hierboven al heb vermeld, is alles snel en goed afgehandeld.
ook is alles goed te volgen via de computer.
De bestelling is supersnel en op een correcte wijze uitgevoerd.
Mijn Ervaring met Avantius,,is zeer goed,,veel keuze,s en Direct tegen bericht via mail,,ook als je bestelling onderweg is ,,al met al zeer tevreden dus.
mag wel eerder een bericht of de bestelling in behandeling is..
Ik wil aventius bij iedereen aanbevelen, ik heb op dinsdag besteld en woensdag in huis, perfect en correct
voor de verbouwing hadden we een verstraler nodig. We zagen deze op internet, 2 dagen later hadden we hem al in huis. Alles was perfect geregeld.
Ben heel erg tevreden.
Uit leg was goed,bestelling zeer snel in huis.
Mvg,
C de Klonia.
laagste prijs te vinden op het internet, snelle levering en bezorging van het juiste bestelde product
een 1 woord geweldig, super snelle levering en prima afwerking
de produkten zijn heel fijn zowel de ipadstandaard als de fietsvelgverlichting
Aanrader, voor weinig geld en een correcte afhandeling een tevreden klant.
Top-quality, snelle levering, bedankt
Avantius levertde bij mij de dag na bestelling goed product (alarm kabelslot) voor ongeveer de helft van de prijs van concurent op internet!!!!!!!
Het door mij bestelde product is door u correct zoals afgesproken aan mij geleverd.
Een pluim van mij aan AVANTIUS.
Huub.
Ik kan Avantius bij iedereen aanbevelen. Goede en zeer snelle levering. Via de computer kon ik mijn pakket volgen. Maandagmiddag besteld ( 2e paasdag ) en woensdag al in huis , klasse.
Geen klachten, alles in prima staat ontvangen, snelle levering, bedankt!!!!!
Supersnelle levering, prima service, makkelijk telefonisch bereikbaar ,reageren snel en adequaat op mail.
Gewoon perfect, bedankt mensen!
Ik ben geen ervaren internet koper en het ging voor een leek erg makkelijk.
Het product was snel geleverd.
Ook vond ik het fijn dat ik een bevestiging kreeg
ik was niet bekend met de site kwam deze via marktplaats tegen.
Besteld en in 1 dag binnen. Perfect product. heel blij mee
Op deze site kun je veilig winkelen.
Ik was zeer verrast na mijn nieuwe zomertas .
En jawel deed vol verwachting.
Zal hem vaak dragen!!!
GEGROET MARLEEN
Binnen 2 dagen mijn bestelde product binnen. Geweldig! Snelle levering, goede service. Ik ga hier vaker bestellen!
bestelling gedaan en volgende dag bij de ochtendpost al in huis, kan niet beter.
Minder prettig vind ik het dwingende evaluatiesysteem van Trustpilot. Ik wilde volstaan met een titel die voldoende zei, maar ik moet een brief schrijven. Welnu, bij deze.
Dit te vreden nmet de verwerking en afhandeling. Ook de site is overzichtelijk.
In een opwelling heb ik een keuze gemaakt, van het object waar ik naar op zoek was, in een paar minuten had ik gevonden wat ik zocht( een goeie verrekijker!! ) de bestelling via internet ging als vanzelf, ook de betaling via pay pal ging vlot!!
Een paar dagen later werd mijn bestelling reeds aan huis geleverd... alles was zoals verwacht.. Prima kwaliteit , verzorgd geleverd !
ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR!!
zeer tevreden over het snelle verloop van bestelling en levering van kachel
Besteld s avonds om tien uur en twee dagen erna in huis.
dit is een zaak waar goed en snel geleverd wordt heb er al eerder dingen besteld was er toen na 1dag [ zat geen weekend tussen ]
Goed bereikbaar,
komen afspraken perfect na.
hebben alle aandacht voor de klant.
ik heb hier nu twee keer besteld goede spullen voor een goede prijs
en zeer snelle levering
halo mensen heeft u iets nodig ? kijk dan even op. http://www.avantius.nl
Zeker een aanrader om hier wat de bestellen.