[REPLY]
Ved ikke hvordan chokoladen og lakridser smagte, da det blev sendt til en samarbejdspartner.
Det var dog nemt og meget indbydende at bestille via hjemmesiden.
Mangler dog en bekræftelse på at pakken er leveret og modtaget.
At handle hos Chokoladehimlen.dk er intet mindre end en stor fornøjelse.
Ikke blot er kvaliteten af deres lækkerier utrolig høj, men det er så sandelig også en helt fantastisk og enestående service, man får.
Jeg har handlet der ofte, og ligeledes sendt deres lækkerier som gaver, og alle er mere end tilfredse.
Chokoladehimlen leverer altid hurtigt, og pakkerne er altid pakket på smukkeste vis, med et lille kort vedlagt. Samtlige produkter leveres i fine æsker eller skønne kræmmerhuse!
Ren fornøjelse at handle i denne skønne NetButik.
Glade og venlige ”chokolade/lakrids” hilsener fra en kunde, som er kommet for at blive.
Else Marie Palm.
Camilla fand die Bewertung nützlich
Bestillingen blev gennemført hurtigt og upåklageligt, afsendt samme dag som varen blev bestilt. Korrekt tekst i kort. Ingen betænkeligheder ved at skulle bestille fra chokoladehiemlen igen.
vi havde ingen problemer. God betjening og forbløffende godt udvalg i forhold til andre sites.
Bestillingen gik fint, blev kontaktet ang. leveringstidspunkt og en vare, der ikke var hjemme og tilbudt noget andet.
Modtageren af gaven blev meget glad.
Kære Pernille.
Tak for den flotte indsats du lykkes med i forbindelse med mine indkøb af en vifte af George Jensen chokolade bonbonniere. Du har virkelige været en knag og har udvist høj service og tillid, TAK for det!
Jeg har dog valgt, at bestille 5 nye George Jensen hjerter et andet sted, hvor jeg kunne opnå rabat på købet. Faktisk fik jeg 1 gratis hjerte ved køb af 4 stk..... det er også værd at tage med, når jeg nu har indkøb mere end 14 hjerte!
Tænk dig, jeg sendte lækker chokolade til min onkel, det kom også frem, men chokoladehimlen havde kaldt ham Kristensen, det var ikke så godt for han hedder Knudsen!!
super god lakrids m/chokolade.
nemt at bestille
Chokoladehimlen er simpelhen fantastiske. Der er altid en hjælpende hånd hvis man skal bruge det. Og de strækker sig langt for at hjælpe en kunde i nød. Vi bruger altid disse til kurve m.m. og det bliver vi ved med.
Tak for en super service og altid kompetent personale.
Store stjerner til jer.
Bestilt fredag som gave og modtageren havde allerede gaven lørdag morgen!! Fuld tilfreds!
Bestilling og levering var perfekt - og en forespørgsel blev behandlet og besvaret på den bedste og mest behagelige måde. Kan varmt anbefales!
Altid frisk og god service.
Skønne lækre delikatesser og levering til tiden.
Dejlige anderledes indpakninger og altid gode råd til disse.
Så mange lækre ting frister og når man lader friste, fortryder man bestemt ikke! Så hurtig ekspedition og levering, hvilket værdsættes højt når nu det er chokolade som man venter på. Dejligt at A XOXO kan købes her, det er virkelig kvalitet, som gør enhver kage og fyldte chokolader en sublim og intens smagsoplevelse!
Rigtig god service. Jeg havde ikke udfyldt en hilsen på den chokoladegave, som jeg ønskede at sende afsted, hvilket resulterede i at jeg blev ringet op af chokoladehimlen, da de ville sikre sig, at det var korrekt, at der ikke skulle stå en hilsen på gaven.
Bestilte små chokoladehjerter, der skulle bruges til bordkort til konfirmation. Udbad mig derfor, at de var pakket godt ind - og det skal jeg love for at de var - kæmpe papkasse med mange "trykposer" ilagt. Hurtig levering tillige - super service.
Jeg handler helt sikker her igen
Virkelig flot og lækkert produkt, pænt pakket ind. God kundeservice og super hurtig dag til dag levering.
bestilte nogle øl og frygtede det værste men god indpakning så de var sikre og kom til døren som lovet efter 2 dage
Kan ikke skrive noget negativt om Chokoladehimlen, gode varer og perfekt betjening
Virkelig lækre varer. Brugte bla også nogle af de bestilte varer som gaver og de blev modtaget med enorm stor glæde. Fik også en virkelig fremragende service. Absolut ingen tvivl: 5 stjernede varer og 5 stjernet service!
Pæn og overskuelig hjemmeside, nemt at navigere rundt og nemt at bestille varer. Savner en smule bedre billeder af varerne (højere opløsning) og lidt mere detaljerede beskrivelser af, hvad varen egentligt indholder.
Chokoladehimlen.dk har givet os en hurtig og god service ved udsendelse af chokoladegaver til vore kunder. Vi bruger helt sikkert chokoladehimlen.dk i fremtiden.
Super lækkert, synd det ikke er sundt ( - .
Har brugt chokoladehimlen flere gange og det er en supernem måde at indkøbe gaver og lignende. Hjemmesiden er nem at bruge og der er et stort udvalg. Pakkerne dukker op få dage senere og har fået de korrekte varer hver gang. Tak for god service!
Jeg kan ikke andet end at være tilfreds:)
Det var hurtigt og nemt at bestille på hjemmesiden. Jeg bestilte inden kl.10.00, og jeg fik leveringen næste dag. Det var bare perfekt!
Flot udbud, lækker indpakning - hurtig levering - SUPER!
Jeg havde købt påskeæg til børnebørnene som blev vildt begejstrede fordi de var anderledes end de ellersfår.
Til gengæld stor kritik vedr. gaveæske med 3 påskeæg. Modtageren sagde at den hvide skal om chokoladeægget smagte af pap og det var uspiseligt!!!!
Så jeg køber nok ikke igen
hurtig og fik ekspedition. Kunne dog have ønsket, at jeg havde fået advis om, at varen ikke nåede frem til den ønskede dato
Man kan roligt handle i chokoladehimlen,flotte varer flot indpakning.
Lynhurtig levering og telefonisk kontakt, da en af de bestilte varer ikke var på lager. Perfekt sted at handle lækre sager.
Meget hurtig levering. Lækker chokolade
Jeg har altid fået den allerbedste behandling af både chokoladehimlen og da også af Legehimlen.
Fandt hjemmesiden ved at google påskeæg :-)
hurtigt og nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering
Alt har fungeret perfekt og mine påskeæg kom få dage efter bestillingen. Nemt og hurtigt og uden problemer.
Marcipan/chokoladehjerterne med navn på, er virkelig flotte. Og de smager dejligt !