We are hiring!

Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (9.178)
ComputerSalg.dk A/S

Godt køb og kvik levering

Superhurtig levering, alt som det skulle være, rigtig god pris! :-))

ComputerSalg.dk A/S

Jeg blev også fanget af falske priser

Som kunden herunder min kommentar, så oplevede jeg det samme idag - billigste pris via Pricerunner. Købte varen via deres hjemmeside, og så en mail her til formiddag hvori man beder mig bekræfte at ordren er annuleret da man iike kan sælge varen.
FALSK MARKEDSFØRING FOR AT BONDEFANGE KUNDERNE !!!!!!

Absolut ikke et sted jeg vil handle igen, og i sagens natur heller ikke noget jeg kan anbefale. Driver selv forretning og ved hvilke regler man skal følge. Dette er så absolut ikke en anbefaling værd

Hej Claus

Vi kan ikke skaffe flere pt. af den bestilte model, vi har HD7810/60 (http://www.computersalg.dk/produkt/343001/philips-senseo-cup) som du kan få til samme pris. Det er også det vi skriver i mailen til dig. Prisen er på ingen måde falsk, varen er simpelthen bare udsolgt. Det er naturligvis beklageligt, men det kan desværre ske.

ComputerSalg.dk A/S

Reklamerer med priser man ikke vil levere til

Har købt et produkt på Computersalg.dk hjemmeside efter at have undersøgt markedet. Har modtaget bekræftelse om levering efterfølgende tirsdag.

Mildest talt overraskende bliver ordren dagen efter annulleret af Computersalg.dk, da produktet henvender sig til virksomheder med en abonnementsordning hos Microsoft.

Det fremgår ingen steder, at prisen er afhængig af andre faktorer, og prisen har da også hele tiden været opgivet inkl. moms.

Jævnfør Købeloven er en pris en pris, og computersalg.dk derfor forpligtet til at sælge varen til den opgivne pris, men det ønsker computersalg.dk ikke.

Kunstigt lave priser er en mærkelig måde at få folk ind på sin hjemmeside.

Jeg vil huske navnet og kommer ikke tilbage

Hej Michael

Det er ikke noget med at vi ikke vil sælge den bestilte erhvervs-licens som et stk til en privat kunde, vi kan ikke.
Microsoft har regler for deres produkter som vi er underlagt, og dem kan ingen forhandlere frasige sig.

Men vi tager til os at "skiltningen" ikke er god nok over for privat kunder, så det vil vi få ændret for fremtiden.

ComputerSalg.dk A/S

Hurtig, enkel handel. Overholder hvad de lover. Ingen Post Danmark.

Meget troværdig, med hurtig levering.
Og som et af de få firmaer, der tilbyder anden leverandør end post Danmark.

Perfekt

Super nemt at finde varen. Hurtig ekspedition. Modtog varen dagen efter, Kan bestemt anbefales. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Med lysets hastighed.

En webshop som har det man skal bruge... Ledte efter en trådløs router som samtidigt kunne bruges som en slags FTP Server ... Det var svært når prisen også skulle passe... Den fandt jeg på computersalg til en rigtig god pris...God kvalitet... Jeg vender helt sikkert tilbage..

Okay

Nu er den anden gang jeg oplever at leverings tidspunktet bliver rykket, og det er lidt træls i længden. Især når produktet skulle have været brugt sidst weekend. Produktet fejler intet og levering er i top med GLS, men leveringstiden er blevet dårligere.

Næsten for hurtig

Bestilte en vare kl. 0730, fik desværre skrevet forkert leveringsadresse, ringede til dem kl. 0900 for at ændre den, men fik at vide at den var pakket og afsendt, se det kalder jeg hurtigt, blev lidt sur men ok, det var jo mig der havde lavet en fejl. Glæden var derfor stor da varen ankom til den rigtige adresse dagen efter. (så kunne de alligevel godt nå at ændre adressen!).
Alt i alt en god oplevelse, og det må være et af de hurtigste firmaer vi har handlet med og gør det gerne igen.

ComputerSalg.dk A/S

En kundeservice der ved hvad de har med at gøre , hurtig levering , og en helt kanon pris ...

Vores " Familie PC " gennem mange år tabte en dag pusten og ville ikke engang vise et lille Goddag billede mere , jeg fandt hurtigt ud af at bundkortet var stået af og da jeg har en del erfaring fra et tidligere job med at reparere og bygge Pcér var dette jo ikke det store problem ,,, Troede jeg ! .. Jeg søgte og søgte og det var ikke lige til at finde noget passende til sådan en gammel svend . Men så dukkede Computersalg op og problemet var løst med en ordenlig opgradering på bundkortet som stadig er kompatibelt med min gamle hardware . Og dette holdt en pris på 400 kr !! Jeg kan kun anbefale Computersalg.dk , det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg gør mine køb hos dem .. Fortsæt det gode arbejde i gør ....

ComputerSalg.dk A/S

Ikke flere indkøb hos computersalg.dk

Har desværre måtte ændre mine 5 stjerner.

Følgende beskrivelse er på et endnu ikke afsluttet forløb...

Har den 23/4-13 bestilt en computer (saml-selv), hvor bundkortet havde 2 bukkede cpu ben. Laver en RMA sag den 30/4-13. De modtager det den 7/5-13 og samme dag får jeg en mail om at de er ved at undersøge varen.

Den 10/5-13 ringer jeg ind for at høre status på denne RMA og får at vide at de ikke har undersøgt den endnu, men han skulle kigge på det efter samtalen.
Han ringer tilbage ca 15 min efter og siger at der er 2 bukkede cpu ben og det ikke er dækket af garantien. Men når varen er modtaget sådan så vil jeg ikke finde mig i at 1100 kr er smidt ud af vinduet. Han tilbyder mig at han, på min bekostning hvis varen tager skade, at prøve at rette de 2 ben ud, hvilket jeg ikke går med til.
Han sender bundkortet ind til leverandøren samme dag til undersøgelse.

Jeg bestiller et andet bundkort (samme model) den 10/5-13 da computeren ikke er til mig og jeg kan ikke vente på at RMA sagen bliver afklaret.
Jeg modtager den nye ordre den 16/5-13 og ser at det "nye" bundkort er et gammel brugt et, men bukkede ben ved audio og usb stik, på bagsiden er der kister i toppen og chipsættet ser ud til at have været overophedet.
Har skrevet en mail, men afventer svar på denne.

Jeg får at vide samme dag, den 16/5-13, at jeg har fået en ombytning af det ind sendte bundkort.

Det virker lidt som om at de har valgt at sende et brugt kort til mig som hævn, fordi at de skulle ombytte det første defekte bundkort.
Men ikke om jeg vil give fuld pris for et brugt produkt. - Giver jo heller ikke nypris for en godt brugt bil.

Hej Martin

Det er naturligvis dybt kritisabelt dit sagsforløb, og ikke et udtryk for den måde vi ønsker at håndtere vores kunder.

Vedkommende som sidder med din RMA sag har intet med afsendelsen af din nye ordre at gøre, så det er absolut ikke en bevist handling fra vores side.

Derimod er varen kommet direkte fra vores leverandør, som vi efter dette forløb nok bør have en alvorlig snak med!

Men tag fat i vores service afdeling imorgen, så kan de hurtigst muligt få ombyttet det bundkort du har fået som ikke står som nyt.

Hurtigt og god pris

Det gik hurtigt, faktisk hurtigere end deres estimerede tid, hvilket var heldigt da der var nogle helligdage, og jeg valgte i første runde Computersalg pga. en lav pris. Alt i alt godt.

ComputerSalg.dk A/S

Rigtig vare og hurtig levering

Kan anbefales bestilte windows 8 kom 1 eller 2 dage senere, det eneste lille minus er at jeg valgte et leverings sted men det kom et andet sted, men var tæt på aligevel.
Jeg ville handle her igen

Ingen problemer

Varen kom som lovet. Dog mente jeg at have bestilt til udbringning, men måtte selv hente pakken. Men det er en mindre detalje. Alt i alt meget tilfreds

Hurtig og effektiv

Jeg har benyttet mig af computersalg et par gange og de leverer altid til tiden og uden problemer

ComputerSalg.dk A/S

Ikke noget at udsætte på Computersalg.dk

Eneste lille hage var at GLS pakketrans leverede pakken til den forkerte pakkeshop

Super service!

Kunne ikke bruge den computer jeg købte hos Computersalg.dk. Da jeg henvendte mig, fik jeg med det samme et returnummer og dagen efter de havde modtaget computeren stod pengene på min konto..
Vil bestemt anbefale andre denne forhandler.. :-)

ComputerSalg.dk A/S

Utrolig kundeservice! Virkelig imponerende.

Jeg har flere gange handlet hos Computersalg.dk, hvor jeg desværre har oplevet at produktet er gået i stykker efter noget tid.
Når de kontaktes er der altid meget forståelse for problemet og de får hurtigt taget handling på problemet.

ComputerSalg.dk A/S

Rigtig lovende at bestille en vare uden at den var på lager, men blev skuffet.

OBS OBS OBS: Dette er langt fra en kæmpe fejl af ComputerSalg.dk eller en af de værste oplevelser på Trustpilot nogensinde. Dog er hele proceduren uheldig og køber her, er svært skuffet over sit manglende produkt.

Jeg bestilte d. 7/5-2013 et kabinet og et headset fra ComputerSalg.dk efter, at jeg tidligere havde en rigtig positiv oplevelse med firmaet. Her leverede de efter kort tid det bestilte og alt var fryd og gammen. Derfor bestilte jeg også lykkeligt hos dem igen i denne omgang.

Det første der sker, det er, at jeg får at vide, at det hele vil blive leveret fredag d. 10/5-2013 via automatisk mail, hvilket passede perfekt ind, da jeg onsdag ville få besøg af en, som kunne hjælpe mig med at sætte noget vandkøling op i mit kabinet. Da det bliver torsdag (helligdag) og jeg inde på post.dk kan se, at ingen af mine pakker er dem i hænde, så kan jeg godt regne ud, at jeg nok ikke skal forvente noget fredag.

I mailen fra dem står følgende:

Din pakke er pakket efter vi har fået hentet pakker af PostDanmark og pakken kan derfor først spores fra i morgen aften.

Dette gør mig fortrøstningsfuld og jeg beslutter mig for ikke at ringe fredag og høre ad på status, da der jo står, at jeg muligvis først kan se det fra aftenen efter. Dog sker der intet fredag aften og det snedige er jo så nu, at jeg ikke kan ringe til firmaet i min skuffelse over de manglende oplysninger - det er jo aften og de har lukket.

Troligt venter jeg til mandag med at ringe. Her kommer jeg i en kø, sidder i den i 15 minutter og bliver så smidt af og får velkomst i øret igen. Køen starter forfra med mig bagerst. Det er ikke noget, som jeg tilskriver nogen større fejl fra deres side, men blot, at der sikkert er sket et eller andet teknisk et sted. Jeg kommer nu igennem til Nick, som desværre ikke kan høre mig, hvorfor der bliver lagt på. Jeg ringer så til min bedre halvdel og undersøger min telefon, den virker upåklageligt. Jeg ringer så til Computersalg igen. Denne gang med bedre resultat. Jeg kommer igennem til en Henrik, skulle jeg mene. Her laver jeg en forespørgsmål på min ordre og forklarer vigtigheden i, at den kommer frem onsdag senest, da jeg dels får besøg og dels skal ud og vise min nyfødte datter frem til familien i Århus (bor i København) på ubestemt tid.

Her bliver jeg imidlertidig informeret om, at kabinettet er hjemme, pakket og står klar, sammen med mit headset. De har bare haft travlt fordi der lige kom en helligdag i vejen og mange andre varer derfor skulle ud (lidt underligt at blive overrasket over en hverdag og at min pakke ikke er pakket først, da jeg bestilte den dagen før helligdagen.). Umiddelbart efter denne erfaring er jeg dog en glad mand, da jeg får at vide, at det hele nok skal være fremme dagen efter (tirsdag red.) og allersenest onsdag. YAY!

Tirsdag modtager jeg et headset, som jeg har kunne følge fra post.dks track and trace, men jeg modtager ikke noget kabinet. Post.dk har heller ikke noget track and trace på dette. Ret slukøret tænker jeg, så kommer det vel for fanden onsdag. Det er jeg jo blevet sat i scene. Onsdag oprinder og stadig intet track and trace. Jeg har derfor just haft ringet til Computersalg. Her møder jeg igen Nick, efter at have ventet de obligatoriske 15 minutter, blevet smidt af, røget bagerst i køen og ventet igen. Han kan denne gang høre mig og han er venlig og rar og sender mig hurtigt videre til Connie, som tydeligvist er vant til at sidde med de lidt trælse sager. Jeg får at vide, at det i hvert fald ikke er deres fejl, selvom det jo er irriterende for mig. Ja tak, det løser ikke meget jo. Men nu er vi da allerede på barrikaderne, jeg ville bare gerne høre ad hvad procedure er nu. Hun siger så, at de sendte begge pakker samtidig mandag, men der stod nu noget andet i deres mail. Hun siger, at de da sendte begge dele samtidig, men jeg kunne se igennem ugen, at kabinettet var forsinket og ikke kunne pakkes samtidig, det var da også hvad Henrik informerede mig om mandag. Da jeg siger, at jeg stadig kunne have en interesse i at modtage kabinettet forsinket spørger jeg ind til en mulig kompensation for ventetiden. Det kunne være gratis levering, et lille gavekort eller en ferrari - jeg er ligeglad. Blot en lille påskønnelse for de 2300kr. jeg har lagt hos dem, samt det besvær jeg er gået igennem for at få, hvad de sagde jeg ville få.

Det bliver blankt afvist, da fejlen i hvert fald ikke er deres, men post.dks. Jeg kan kun forestille mig, at jeg ville få samme sang af post.dk, der jo påråber, at de aldrig har modtaget varen. Skuffet, ked og meget umulig spørger jeg om ikke jeg bare kan få pengene til gode og så forsøge mig med et køb på et senere tidspunkt eller andetsteds. Jeg får, i en lidt bitter tone, at vide, at det kan jeg da godt, hvis jeg virkelig vil det. Herefter, siger jeg så at jeg skal vel ikke have en udgift på dette, altså jeg skal vel ikke betale for en levering jeg ikke har fået? Et grin og en hånlig kommentar (altså hvis det er 40kr. der er problemet, så skal jeg da nok kompensere dem også!) senere, står jeg tilbage uden kabinet, en lidt rådden behandling og lidt mere slidt bedømmelse end jeg ellers havde forventet.

Fin Process

Jeg bestilte en Jabra Speak 510, Bestillingen fungerede fint, og information omkring status på leverancen også fint, Dog tog det en uge før jeg jeg kunne hente varen i den lokale GLS pakkeshop, men med en helligdag indregnet er det jo nok helt godkendt.

god service

bestilte min vare onsdag, og der var hellgdag torsdag, men havde alligevel min vare allerede fredag--TOP

• Rørvig, DK
  • 5 Bewertungen

Helt OK

Produkt & levering, incl overholdt leveringstid, i orden.

ComputerSalg.dk A/S

Gode svar og hurtig ekspedition

Fik svar på mine spørgsmål med det samme da jeg ringede til kundeservice og modtog mine varer hurtigt.

Super oplevelse.

Det har være en super oplevelse, nem overskuende hjemmeside, god tilbagemelding via mail om status på pakken, ingen problemer alt super godt.
5 stjerner her fra.

• 3 Bewertungen

Intet af bemærke

Bestilte, betalte og fik det dagen efter. Sådan skal det værre.

ComputerSalg.dk A/S

Bedste pris, hurtig levering, fornuftig fragt pris.

Jeg er godt tilfreds med mit køb,. Prisen, levering og varen er bare i orden.

Perfekt

Skønt man kan få det leveret til den nærmeste tankstation, som ligger tættere på ens bopæl end posthuset :)

ComputerSalg.dk A/S

Super opfølgning og forsendelse med det samme

Kaffemaskine købt som outlet. Det vil sige, den var pakket ud hos anden kunde men ikke brugt, da der manglede en del.
Ja, indpakning og manual var lidt brugt, men det var forventet.
Alt fungere som det skal, super maskine, og så var det det billigste jeg kunne finde af denne model.
Jo, jeg vil kigge efter outlet igen.
Jeg er tilfreds.

Fuldt ud tilfreds

Jeg kan kun anbefale computersalg.dk, hurtig levering og gode priser

Hurtig problemfri levering

Foretog bestilling ca. 12:45 onsdag og modtog alle varer dagen efter. Perfekt.

ComputerSalg.dk A/S

Jeg købte en router hos Computersalg, men da ethernet-stikket ikke passede til mit modem, fik jeg uden problemer byttet varen, og få dage efter stod pengene igen på min konto. Helt igennem perfekt service.

ComputerSalg.dk A/S

Rigtig vare til den rigtige pris

Har ikke købt hos Computersalg.dk før, men da de havde det jeg søgte og prisen var i orden tog jeg chancen.
Alt gik som det skulle. Ordrebekræftelse kom hurtigt og jeg blev informeret af ordrens status under hele forløbet. Man føler sig trygt.
Keep up the good work..

ComputerSalg.dk A/S

Perfekt handel, helt uden problemer.

Kan kun anbefale denne butik, der var ingen problemer overhovedet.

Alt er superfint!

Fede varer, gode priser, og total luksus at man bor lige om hjørnet fra Computersalg og lige kan smutte forbi og få sine varer og spare portoen :) Har handlet nu 2 gange på 3 dage der og kan absolut kun anbefale dem :)

Hurtig og fin levering.

Ny Solid state HD, til min gamle bærbare fra 2006. Det var som om den fik nyt hjerte.
Opstart helt perfekt, kan kun anbefales. Prisen måske lidt dyr men ok fra mig.
Jimmy P
Tårnby