We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

EL Forretningen Bewertung

EL Forretningen Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von EL Forretningen denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von EL Forretningen 37
Durchschnittlich
5.5 von 10

37 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (37)

Meget dårlig status opdatering

Jeg har købt en dørklokke hos el-forretningen.dk. Der gik en uge uden at jeg hørte noget fra dem, og jeg skrev derfor en mail til dem for at høre status på min vare. Denne mail blev ikke besvaret, og der gik igen en uge, hvorefter jeg tog telefonisk kontakt til forretningen. Herefter blev varen så afsendt.

Ausgewählter Bericht über EL Forretningen

EL Forretningen

Hurtig levering - dog med mangler

Har købt en affugter som blev sendt med PostDanmark og kom indenfor det aftalte tidsrum.
Affugteren kommer som stadard med 1 meter afløbsslange men jeg bestilte - som anbefalet - en ekstra lang afløbsslange.
Nu er pakken afhentet og pakket ud og hverken stadard eller ekstra slangen er vedlagt og de svarer ikke når man ringer eller skriver.
Umiddelbart en fin butik med hurtig levering, men det er uprofessionelt ikke at svare på hverken emails eller telefonopkald.

EL Forretningen

Ingen varer og intet svar!

Jeg bestilte varer d. 31. maj, men har stadig ikke fået mine varer efter 20 dage (der var godt nok 2-3 dages leveringstid på den ene vare, som ikke var på lager). Jeg har derfor 2 gange henvendt mig på mail og bedt om en forklaring - uden svar! De har godt nok ikke hævet pengene på min konto endnu, men jeg kan i hvert fald ikke anbefale at handle i elforretningen.dk, selvom jeg før har handlet med dem og det gik fint. Der må være gået et eller andet galt for dem!? Mit ordrenr. var 21629, men jeg har nu afbestilt mit køb.

Fantastisk :D

Jeg bestilte igår kl 13.38 2 ventilatorer, allerede kl 16,18 modtog jeg en mail om at de var sendt afsted.
Imorges kl ca 8.00 kom de ind af døren.
Det syntes jeg er helt fantastisk hurtigt.
Og begge ventilatorer virker fint, og de var dejligt billige.

Så alt i alt en rigtigt god oplevelse, og jeg kommer gerne igen.

Fin hjemmeside

Jeg modtog en ventilator (meget forsinket), men fik den da, og den er bare luksus nu her hvor varmen kommer ! :-)

Nem bestilling - hurtig levering

Jeg købte en tower ventilator lige før "deadline" - og den var der næste dag. Flot.
Elforretningen.dk Møllevej 48 4872 Idestrup.
Ordrenr.: 19246

Lynhurtig lindring!

Onsdag eftermiddag sad jeg og døjede med varmen, hvorfor jeg bestilte en OBH bordventilator hos el-forretningen, allerede torsdag formiddag bragte posten varen, som nemt og hurtigt blev samlet og en kølende brise bredte sig; det vil være det første sted jeg kigger næste gang, der skal anskaffes el-materiel.

Ja, der er jo ikke flere stjerner at dele ud, men vil da lige tilføje, at jeg, som en venlighed fra firmaets side, fik refunderet forsendelsesomkostninger for at anmelde hér på TRUSTPILOT, vel at mærke FØR firmaet kendte ordlyden af anmeldelsen:)

EL Forretningen

Varen blev uden problemer leveret tirsdag hvor bestillingen blev placeret lørdag.

Nemt og fint

Jeg købte et ekstra fryseelement til en ismaskine på elforretningen.dk Ingen problemer. Varen kom hurtigt og er som den skal være.

Ordrenummer 18674 - En super fin og lynhurtig handel

Jeg har købt et varmetæppe som jeg er rigtig glad for. Varen blev sendt dagen efter. Jeg er virkelig tilfreds. Bestemt et sted hvor jeg handler en anden gang. Der er et stort udvalg og priser der er til at betale. Mange lyse hilsner fra Gabrielle

EL Forretningen

Hurtig levering - alt o.k.

EL-forretningen.dk - Møllevej 48 - 4872 Idestrup

Ordrenummer 18666, Vi refunderer fragten for 5 minutter af din tid

vi har købt dejkroge til Melissa bagemaskine.

dejkrogene kom dagen efter vi havde bestilt på nettet.
Vi er fuldt tilfredse.

Dog kunne dejkrogene nøjes med at blive sendt i en
prøvepose el. lign. således de kunne gå i postkassen.
Istedet var de sendt i en pakke - forsvarligt indpakket -
men skulle i stedet hentes på posthuset, da vi ikke var
hjemme da postbudet var her.
Dette er ingen klage, men blot en oplysning om, at der
måske kunne spares på fragten fremover :0)

Køb af telefon - 5 stjerne

Jeg skulle have fat i en Kirk Plus telefon, som udskiftning for vores gamle, som var gået i stykker. Det er designmæssigt en flot telefon, men TDC butikken kunne ikke skaffe den.
Elforretningen.dk havde den på lager. Teleefonen kom 2 dage efter bestilling. Og til en rimelig billig pris. Min anmeldelse: hurtigt, nemt og billigt!

EL Forretningen

God webshop med stort udvalg

Vi har købt nogle lampeudtag, et panelunderlag, samt en afbryder med dobbelt korrespondance. Det var specielt sidst nævnte vare vi havde svært ved at finde andre steder. Men vi er godt tilfreds med handlen, og vil helt sikkert bruge netsalg en anden gang.
Mvh. Thomas og Betina

14 dages returret overholdt

Min far købte for et stykke tid siden en vare hos el-forretningen.dk. Han fik den efter ca. 1 uge fra bestillingsdatoen. Han valgte efterfølgende at benytte sig af hans 14 dages returret, da han ikke kunne bruge den pågældende vare alligevel.

Vi sendte varen tilbage, og fik ligeledes pengene tilbage også.

Grunden til at det ikke bliver 5, men 4 stjerner skyldes, at vi intet havde hørt fra butikken om, at de havde modtaget varen og at de ville returnere pengene. Vi kontaktede dem derfor selv per e-mail 14 dage efter afsendelsen af pakken - der kom dog intet svar retur. Vi kontaktede dem efterfølgende per telefon 1 måned efter afsendelsen af pakken, hvor ekspedienten fik fakturanr. og forsendelsesnr. Ca. 5 dage efter modtog vi pengene. Vi skulle altså selv hive fat i butikken, hvilket ikke burde have været nødvendigt.

Der blev dog ydet god service, da vi fik fat i butikken og ligeledes kom pengene ganske hurtigt tilbage.

Derudover må jeg sige, at vores erfaring med butikken på ingen måde stemmer overens med erfaringerne herinde. Da jeg først læste anmeldelserne herinde var det inden vi tog telefonisk kontakt til sælger. Vi var derfor yderst bekymret for hvordan forløbet ville blive - men det blev gjort til skamme.

Ringe service

Jeg har ventet på mine varer i flere måneder uden at se skyggen af dem, og de svarer ikke på mine mails. Dog har de ikke trukket penge.

Fik min vare som aftalt

Købte en blodtryks måler, og fik den dagen efter.

Svære at få kontakt til

Jeg har forsøgt at købe et sæt skruetrækkere ved el-forretningen.dk På hjemmesiden stod der at varen ville leveres i løbet af nogle få hverdage. Da der var gået over en uge forsøgte jeg at kontakte butikken, men gentagne gange blev telefonen ikke taget, eller meldte optaget. Mailkorrespondance blev ligeledes ikke besvaret. Til sidst lykkedes det at komme i kontakt med butikken, som lovede at annullere ordren, da de ikke kendte leveringstiden.
Derfor kan jeg på ingen måde anbefale denne netbutik. I samme åndedrag må det siges, at det er utroligt at en sådan type butik kan være e-mærket.

suk og trælst..

Ja så kan man lærer at taste rigtigt på trustpilot.. da jeg hade stavet forretninges navn forkert kom den selvfølgelig ikke op (trustpilot lav en forslags søgning please til hvis man kommer til at taste forkert) :)

Men jeg bestilte en vare.. stod 1-3 dage her efter snart 2 uger er den stadig ikke kommet. Det er jo herligt.. forstår ikke hvordan den kan være Emærket med den service.. men det er vel bare indtil nogen kontakter Emærket dvs en af dem der har fået deres vare.. og som så har haft en defekt hvor de ikke kan komme igennem til butikken.

Jeg handler der ikke igen. og checker nu altid 2 gang om jeg har stavet rigtigt..

well update et halvt år efter jeg har bestilt ringer ejeren til mig og spørger mig om min addresse er rigtig så han kan sende varen.. der informerer jeg ham om at jeg sendte en mail med afbestilling for ½ år siden.. godt så..

Ikke mottatt æbleskivebager

I juli bestilte jeg en æbleskivebager, men mottok den aldri. Har sendt mange mail, men har aldri fått svar. En gang kom jeg fram på telefonen, og der svarte Martin Sørensen at dette skulle ordnes, jeg skulle motta æbleskivebageren snart. Men ingenting skjedde. Og nå er det gått 4 mnd!

Jeg advarer med dette alle å handle med El-forretningen. De er svært useriøse.
Kjersti Ramberg, Norge

EL Forretningen

Advarsel køb aldrig hos EL-Forretningen. dk

jeg købte en nye håndmixer af mærket Phillips med en kraftig motor og der gik 3 dage så kom den, efter første gang den skulle bruges opdage vi at den en af piskerisene ikke var samlede ordentlig. Jeg reklamerede det defekt piskeris den 7. april 09, hvor jeg fik en RMA nr. og en adgangs kode retur. Siden har jeg ikke hørt mere selv om at jeg har kontaktet dem pr. mail 4-5 gange siden samt ringet adskillige gange, der kommer ikke noget svar og er lige ved at være godt træt af dem.
Så mit råd er KØB ALDRIG NOGET HOS EL-FORRETNINGEN.DK det er umulige at komme i kontakt med dem hvis der er noget galt!!

Kim Borup fand die Bewertung nützlich

Super service..

Hej Martin,

Vil lige sige mange tak for den yderst flotte behandling, som vi fik, også selvom at vi i første omgang var uheldige med vores vare =)

Men hurtigt betjening/ behandling fra din side, så fik vi hurtigt varen igen..

El-forretningen.dk kan SÆRDELES ANBEFALES

Mvh. Ulla og Marco R.

EL Forretningen

Ingen vare leveret og "invalid" email adresse

Har ikke hørt fra butikken siden bestillingen, og da jeg i dag mailede til dem, kom mailen tilbage med "invalid recepient"

EL Forretningen

ADVARSEL køb aldrig her !!!!!

Modtog en defekt vare, returnerede den samme dag med track & trace.
Mailede og telefonerede adskillige gange til sælger. Modtog aldrig nogensinde svar! Der er dog nu kommet en tlf-svarer på, hvor man kan indtale besked. Dette virker dog heller ikke, da de aldrig ringer tilbage.
Har nu efter 7 uger endelig fået penge retur. MEN kun ved hjælp af massiv og ihærdig indsats fra min bank.
Det er det værste sted jeg NOGENSINDE har handlet på internet,
så jeg kan kun advare andre mod at handle der

EL Forretningen

Advarsel - handl´ikke med el-forretningen !!!!

Jeg har returneret en badevægt mellem jul og nytår, vi fik 2 af. Jeg har ikke fået mine penge retur endnu og jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken via mail eller telefon. Lige en sag til Kontant i Dr !!!

EL Forretningen

Ingen kontakt og ingen penge for returneret vare

Jeg vil på det kraftigste advare om at handle med El-forretningen.dk. Jeg returnerede den 29/12 2008 et vækkeur og fulgte til punkt og prikke el-forretningens betingelser. Det er ikke muligt at få kontakt til forretningen og der bliver heller ikke svaret på de mails jeg sender. Det er jo rigtig smart at man kan sælge sine varer mere end 1 gang. Men mon man kan blive ved med at se sig selv i øjnene, når man behandler folk på denne måde. Men det er jo smart, idet Forbrugerrådet ikke behandler sager under 800 kr. Jeg fortæller i hvert fald til alle dem som gider høre på det (og også dem som ikke gider høre det) at de aldrig skal handle med El-forretningen.dk

EL Forretningen

Ike modtaget noget info fra dem eller kunnet komme i kontakt med dem

Jeg bestilte en vare fra dem som havde 1-2 dages leveringstid. Efter omkring 10 dage hvor jeg intet havde hørt fra dem prøvede jeg at skrive til dem samt hen over flere dage at ringe til dem. Jeg kom aldrig i kontakt med dem og de besvarede aldrig mine henvendelser. Jeg skrev tilsidst at de skulle annulerer min ordre og sende en bekræftigelse, hvilket de heller ikke gjorde. De har ikke trukket nogen enge og hvis de på et tidspunkt faktisk vælger at sende varen samt opkræve betaling har jeg tænkt mig at nægte modtagese samt kontakte min bank for at modsætte mig betalingen, hviklet du kan gøre ved online handel. Den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft ved at handle på nettet! Og det har jeg gjort en del.

Ingen levering - ingen kontakt

Har for en uge siden bestilt en vare, som blev lovet leveret inden for 1-2 dage, hvilket var vigtigt, da vi manglede den meget. Men vi har ikke modtaget nogen vare, og der er ingen svar på vores mail eller kontakt til deres såkaldte kundeservice.

Kan ikke anbefale butikken - find en mere seriøs butik!

yderst tilfreds kunde

Jeg har absolut intet at klage over, fik en mail da pakken var afsendt, kunne følge den på turen og vupti den var der som lovet da jeg kom hjem. Meget meget tilfreds kunde :)

Yvonne

EL Forretningen

Jeg har kun godt at sige om El-forretningen.
Har bestilt flere varer og der har aldrig været problemer. Varen er kommet hurtigt og uden skader eller fejl.
Jeg kan varmt anbefale at handle med El-forretningen.

EL Forretningen

Super butik, hurtig levering.

Jeg bestilte en towerfan med fjernbetjening kl. 15.53 en kom med posten kl. 9.00 næste dag.

EL Forretningen

Returnerede defekt vare - og hørte aldrig fra butikken

Købte en varmepude for 2 mdr siden og sendte den retur til butikken, da den ikke virkede. Fik intet svar fra butikken og sendte en e-mail efter et par uger for at sætte skub i sagen. Stadig intet svar. Ringede efter endnu en uge til butiksejeren, som meddelte, at han vistnok havde modtaget min pakke, men ikke kunne tage sig af det, før om et par dage. Det er fem uger siden, og jeg har intet hørt fra butikken. Jeg ville ønske jeg kendte til Trustpilot, før jeg handlede med El-forretningen.dk

BRUGT SÆLGES SOM NYT..

Købte D.08-05-2008 2stk insektdræber professionel 2500Volt S.. Leveringstid 3 dage(OK), Tydeligt den ene var BRUGT, Der manglede indpaknings plastik, Beskyttelses tape/plast som er klistret på lakerede områder var også fjernet, Få ridser i lakken som var den TABT eller noget TABT over den, Et af NEONRØRENE er gået (TÆNDER IKKE).. Nr2 Insektdræber var Fejlfri, Beskyttelses klister/plast alt som det skal/bør være... Har prøvet at komme igennem på TLF, Har ringet FLERE gange dagligt siden køb, men ALDRIG nogen der svarer, Ringer ud HVER GANG, Det samme som INGEN SERVICE... Tør IKKE SENDE varen RETUR da jeg har læst om andre der har SENDT varer RETUR og derefter ALDRIG fået noget igen så heller ofre nyt neonrør og leve med ridserne....

Særdeles dårlig kundebehandling

Bestilte 22/3 2008 2 skridttællere,der blev afsendt samme dag. Da den ene var ubrugelig returnerede jeg den med brev den 27/03, Ingen reaktion hvorfor jeg foretóg flere opringninger til forretnngen,hvor telefonen ikke blev taget. Oplysningen viste 2 numre, hvoraf den ene viste sig at være privatnummer.Indehaverens frue ville give beskeden videre, jeg fik også en opringning hvor jeg talte med indehaveren. Siden har jeg ringet flere gange uden at telefonen blev taget. Idag den 08/05 2008, har jeg stadig ikke fået en reaktion

EL Forretningen

Jeg bestilte den 02-09-2007 3 knive via el-forretningens hjemmeside.
Bestillingen blev bekræftet samme dag.

Af hjemmesiden fremgik det, at der ville være tale om 1-2 dages leveringstid.

Den 10-09-2007 og 21-10-2007 rykkede jeg for en levering, men har aldrig fået svar eller leveret de bestilte knive.

Firmaet har undervejs siden den 02-09-2007 fortsat med at reklamere med en leveringstid på 1-2 dage, dog er et par af knivene nu udgået af hjemmesiden.
(En stjerne gives kun, fordi reglerne kræver det).

EL Forretningen

min første handel gik smertefrit igennem, handlede med dankort.
Anden gang var knap så problemfrit. bestilte en vare pr. efterkrav som var lagervare, med 1-4 dages levering.
afgav ordren d.5/9-07, men modtog aldrig varen. har uden held kontaktet butikken op til flere gange.
Jeg har bedt om at få anulleret ordren, men også der, intet svar.
Kan kun advare andre mod at handle der. en dybt useriøs butik.....

EL Forretningen

Efter bestillingen af en vare, skete der intet, så jeg sendte en mail for at høre hvorfor. Svaret var, at varen ikke længere blev produceret. Ingen beklagelse, ingen undskyldning.

Da jeg foreslog at de i det mindste kunne fjerne varen fra hjemmesiden, fik jeg et særdeles flabet svar.

Indtrykket var så afgjort, at jeg kunne bare passe mig selv. Hvad "el-forretningen" angår har jeg tænkt mig at gør præcis det, og kan selvsagt ikke anbefale at have med dem at gøre.

Jens Madsen fand die Bewertung nützlich

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen