[REPLY]
Ook hier klachten met sinus 12V omvormer. Koop niet bij deze firma want service is slecht. Retourneren of ruilen is niet mogelijk.
Toegegeven dat ze een groot assortiment hebben maar dit is werkelijk alleen een online postorder bedrijf dat geen service geeft.
Op advies van electronica online aangeschafte omvormer bleek niet goed te werken. De verpakkingsverzegeling was verbroken. Bij retournering werd deze verpakking ongeopend geretourneerd. Advies; zeker niet bij electronicaonline bestellen! Ik heb inmiddels redelijk wat ervaring met online winkels; electronica-online is echt een afrader!
Bij bestelling voldaan per iDeal.
Na enkele dagen nog geen bevestiging van verwerking.
Hierna contact gezocht, toen had ik mijn spullen ineens binnen 2 dagen.
Vervolgens zat er een product bij wat niet voldeed aan specificaties, dit kan je pas zien nadat je deze uit de verpakking hebt gehaald.
Direct contact opgenomen dat hun voorwaarden voor dit product niet op mag gaan, gezien dat ze in gebreken waren gebleven met specificaties.
Op het heden niets meer vernomen behalve een e-mail waarin de afnemer ik als zeur wordt afgedaan.
Zeer spijtig dit alles, gezien dat ik zowel bedrijfsmatig als prive veel op internet bestel. Had een vaste levrancier kunnen zijn/wprden.
ik heb voor onderdelen gezocht op internet en vond geen goedkopere voor de onderdelen[modulaire stekkers en patch-kabels] die ik zocht. snelle levering en alles compleet. zeker een aanrader om te bestellen
Onlangs riemen voor mijn bandopnemer besteld,betaald op de Belgische (!) bankrekening ,na 3 dagen had ik alles in huis aan een voordelige prijs !
absolute aanrader !
heb 3 micro switches besteld op zondag, dinsdag per post binnen gekregen in een bobbel folie envelop, hierin zat weer een geseald zakje met de onderdelen. super snelle afhandeling. kom zeker nog een keer terug op de site.
Heb bestelling geplaats voor een antenne splitter en kabel.
In de ochtend betaald. 'smiddags email ontvangen dat de kabel in de aanbieding is voor de helft. Ik heb gelijk email gestuurd met verzoek omdat ik al had betaald dan maar de dubbele lengte kabel te sturen. 2 dagen later mail terug waar ze vermeldden dat dat niet kan omdat actie niet geldig was op tijdstip bestelling. Ik heb weer gemaild en verzocht om de bestelling te wissen en een nieuwe bestelling aantemaken. Weer 3 dagen niks gehoord en dan een mail waar elektro-online vermeld dat de paketje al is verstuurd. Ik heb paketje geweigerd tijdens bezorging. Mail gestuurd naar elektro-online en verzocht om mijn geld terug gestord te krijgen. Nu weer 2 weken verder niks van mijn geld terug gezien maar na herhaalde mailtjes van mijn kand melden ze nu dat de kabel opmaat was geknipt en dat ze die weer terug naar mij gaan sturen na dat ik weer verzendkosten zal moeten betalen...
Klant vriendelijkheid: -10
snelheid: -10
Oplossing : -100
Dinsdagavond wat spullen besteld via de site. Erg overzichtelijke en complete site dat nog goedkoop is ook! Bestellen gaat erg gemakkelijk en duidelijk. Levering 2 dagen later precies op tijd zoals eerder aangegeven bij de opdrachtbevestiging. Spullen deugdelijk verpakt!
Kortom, helemaal top!
Groeten Jeroen Thomassen
Wij hadden een elektronica product besteld wat Elektronica Online weigerde terug te nemen, terwijl ze daar wettelijk toe verplicht zijn. Op emails werd niet meer gereageerd. De aftersales is dus om te huilen. Even googelen leert dat wij niet de enigen zijn met deze mening (ook verhalen van consumenten die defecte elektonica ontvingen). LET OP; het gastenboek op hun website is niet voor niets zo overdreven positief. toen wij een beleefd, maar kritisch bericht wilden plaatsen, werd dit niet op de website geplaatst. Wij kopen hier in ieder geval nooit meer en zullen dit bedrijf ook niemand aanraden.
groot assortiment en de bestelling werd snel geleverd, top service! joostnederend
Heerlijke snelle afhandeling van een prima transactie. Goede firma.
Peter Raaijmaakers
Breda
prima assortiment en zeer snelle levering; volgende dag alles in huis !
Prijzen zijn ook zeer gunstig !
ik zocht knoopcel batterijen en kwam op deze site terecht !
ik heb de batterijen met art.nummer BD.N.CR-1225 zeer goedkoop en makkelijk kunnen bestellen en binnen twee werkdagen lagen ze al netjes verpakt in de bus .
r.roerade
Bestel regelmatig bij Electonica online. Prima service en kan zonder problemen ongeopende spullen retourneren zonder problemen.
Ik heb al diverse keren artikelen besteld bij Electronica Online en ben tot nog toe iedere keer tevreden geweest. De artikelen waren steeds netjes de volgende dag in huis. Over de kwaliteit heb ik ook nooit te klagen gehad en over de prijs al helemaal niet.
Ik heb al vaker spullen gekocht bij deze web winkel. De site is zeer overzichtelijk, je vind snel wat je nodig hebt. Ook staan er genoeg producten op, dus je hebt geruime keuze.
De prijs is ook erg goed in vergelijking met andere winkels. Ik heb vooral hier wat baterijen en kabels gekocht, erg goedkoop.
Ook de levering was er snel binnen 2 dagen heb ik me bestelde producten altijd in huis gehad.
Tot nu toe heb ik al een keer of 10 besteld bij Elektronica Online. Meestal had ik mijn bestelling mooi de volgende dag in huis. Eén keer had ik een defect kabeltje, dat werd netjes omgeruild. De prijzen zijn absoluut laag.
Ik kan dus enkel positieve ervaringen melden, voor mij een aanrader.
Frans.
Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!!
Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervolgens totaal geen service met als gevolg dat ik na veel onbeantwoorde mails uiteindelijk mijn geld kwijt ben! Absoluut schandalig! Nu snap ik dat deze OPLICHTERS niet telefonisch bereikbaar zijn.
JR fand die Bewertung nützlich
Ik ben zeer ontevreden over electronica-online. Een adapter aangeschaft voor mijn harde schijf. Het gekochte goed was snel binnen, verpakking opengemaakt want het leek het juiste product te zijn. Echter de plug bleek niet te passen op de harde schijf. Vervolgens nogmaals alle nummers gecontroleerd en toen bleek bij het gekochte product achter partnummer een toevoeging te staan. Hierna heb ik een bericht gestuurd via de website of ze het andere product zonder toevoeging ook hadden. Ik heb gemeld dat ik geen problemen zou maken want ik had immers al de verpakking opengemaakt, maar vroeg wel of ze volgende keer het correcte gevraagde artikel wilde leveren. Ik moet nu nog antwoord krijgen.
Ik ben zeer ontevreden over electronika-online.
Heb laatst 6 accuutjes besteld en er 5 van kapot ontvangen. Zij willen geen garantie geven, eerst mocht ik ze terugsturen voor onderzoek, ze hebben echter alleen met unimeter getest en tot de beslissing gekomen dat ik de accuutjes kapot gemaakt heb. Ten eerste is het onmogelijk het stekkertje omgekeerd in toestel te plaatsen, ten 2e de oude accuutjes werken nog maar zijn minder, dus ook aan toestel ligt het niet ten 3e ik heb pas 40 jaar ervaring vanaf de eerste NiCad en NiCad Sinter accu tot nu de NiFe en LionIon accu en elektronica. Ik heb een dergelijk bericht op hun forum geplaatst maar dat zal wel gemodereerd worden daarom zal ik het hier en elders ook plaatsen.
Ik vraag me af of er meerdere mensen las gehad hebben met slechte accuutjes. Bovendien zie ik net dat anderen toch nog goedkoper zijn met accuutjes.