Execution time: 375ms

Elektroshop.nl

Electroshop.nl Logo
Gut
8.9   von 10
77 Kundenbewertungen
Bewerten
Keine Artikel gefunden -  Einen Artikel einreichen über Electroshop.nl

77 Bewertungen

Goede service, snelle levering

Levering was keurig op tijd en in de avonduren dus we konden hem zelf in ontvangst nemen.

Ausgewählter Bericht über Electroshop.nl

• Peter J.

Osram halogeenlampjes

Ik had een paar halogeenlampjes nodig, die volgens de vak-/detailhandel niet meer leverbaar waren. Er zou in een nabijgelegen stad nog wel en leverancier zijn die er nog wat in voorraad had, maar die zou daar een prijs voor vragen, die 3x zo hoog was als de prijs waartegen u mij de lampjes kon leveren.

• Klaas

Elektrokoopjes, goede keus

Al jaren klant bij Elektrokoopjes, voor ons zelf maar ook voor kennissen en familie.
Goede service en veelal goed geprijsd.
Makkelijk je bestelde artikelen af te halen, prettig personeel.
Aanrader.

• TdG

Geannuleerde bestelling toch uitgeleverd

Een telefonisch geannuleerde bestelling werd toch uitgeleverd. Na het terugsturen werd wel netjes en snel het geld teruggestort, maar het heeft mij toch een keer verzendkosten gekost, hetgeen te vermijden was geweest.

Antwort von Elektroshop.nl

2 Tage her

Geachte heer/mevrouw,

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u door onze fout de retourkosten moet betalen.
Hiervoor onze excuses.
Als u uw bestelnummer en naw gegevens mailt naar info@elektroshop.nl zullen wij dit voor u oplossen.

Ronald Maas
Elektroshop.nl

• tvw

OK

produkt iets later ontvangen dan toegezegd, verder geen bijzonderheden.
dit beoordelingsformulier: eens maar nooit meer.
EN WAT GAAT TRUSTPILOT MET MIJN E-MAIL ADRES DOEN?

goed

voor het eerst iets besteld.
goed bevallen en tevreden over het artikel en de bezorging.

• RK

internetbestelling transformator

Ondanks in 1e instantie een stopzetting van de order i.v.m. het kamer van koophandel nummer is er snel gereageerd op een door ons gestuurde e-mail en kon alles doorgang vinden.

• Klant
Montag, 06. September 2010

Kan niet beter!

Supersnelle en verzorgde levering!

Sonntag, 05. September 2010

Goed geregeld!

Heb coax Koka799 en 2 connectoren besteld en zijn naar tevredenheid geleverd. Nette service aan de telefoon tijdens navragen naar de status en redelijk snelle levertijd. donderdag besteld en na weekend disdags geleverd. TOP!!

• bml
Freitag, 03. September 2010

led lampjes

Erg goede led lampjes, zien erg prachtig uit en geven veel licht.

Freitag, 03. September 2010

geod geholpen

Na het ontvangen van een door mij foutief doorgeven bestelling kon dit meteen via de klantenservice worden geregeld. Ik had zelf de goede bestelling een dag later in huis waardoor ik zelf gewoon mijn planning kon blijven vasthouden. Een kredit noto werd keurig geregeld.
Voor mij als ondernemer ( De klussenier uit Purmerend) dus een betrouwbaar adres

• MDA
Mittwoch, 01. September 2010

goed advies, goed product, snelle levering. Perfect

Goed telefonisch advies gekregen over het te kopen item. Na bestelling, levering binnen 24 uur. Echt perfect.

Mittwoch, 01. September 2010

snelle levering, goede service

Materiaal en materiaal kennis zijn zeer goed.
Hulp via de telefoon is uitstekend.
Bezorging is snel en nauwkeurig.

divers schakelmateriaal

Prima service 4 dagen levertijd had iets sneller gemogen, maar zeker moeite waard voor een volgende keer.
Erik

snelle en prima service

Bestelling snel en volledig geleverd. Geen poespas; prima kwaliteit

spotjes en sensor

Keurig snelle levering op de dag van afspraak.
mooie spullen

jee-minee

de bestelling werd na 3 weken pas uitgeleverd terwijl hij als voorraad artikel vermeld stond. De communicatie was vriendelijk. maar kon de zaak niet versnellen.

snelle levering

Snelle levering van het gewenste product. Of ze ook service bieden als m'n dimmer kapot mocht gaan, weet ik natuurlijk niet ;-)

Dienstag, 31. August 2010

Goede prijs en snelle levering

Levering in 2 dagen zoals het hoort.

Donnerstag, 26. August 2010

Snelle levering tegen geringe prijs

Ik schrok van de prijs...
...zo laag :)
Supersnel thuisbezorgd.
Hiervoor hoef je de deur niet uit

Donnerstag, 26. August 2010

levering is klasse

ik had meerdere spullen besteld maar was niet allemaal op voorraad dus kreeg het in verschillende dagen thuis TOPPIE

Mittwoch, 25. August 2010

Top online winkel

Snelle levering, goed product, goed verpakt etc. en natuurlijk een goede prijs.

Mittwoch, 25. August 2010

prima zo

goede info op de website.
Betrouwbare betalingsmethoden en zeer snelle levering.

Dienstag, 24. August 2010

Levering volgens de verwachting, maar iets later dan gedacht

Op vrijdag 13 aug. betaald, op woensdag 18 aug. geleverd. Op dinsdagmorgen stond er nog dat op betaling gewacht werd!

Montag, 23. August 2010

Top service

Wat een perfecte service van Elektroshop. Bij deze firma hebben ze absoluut kennis van zaken. Het scheelt echt enorm veel met de lokale bouwmarkt. De volgende bestelling ga ik zeker weer doen bij de Elektroshop.

Sonntag, 22. August 2010

Correcte en snelle levering.

De bestelling werd snel geleverd en klopte exact. Ook de prijs van het bestelde was prima.

• GH
Freitag, 20. August 2010

Snelle levering voor een scherpe prijs

Electroshop heeft mijn CAI installatie materialen en benodigd gereedschap snel (volgende dag) geleverd. Alles was goed en de prijs is scherp prima bedrijf dus!!!

*****

FIJNE WEBSITE,SNELLE EN EXACTE LEVERING, GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

• Friedel

Prima levering

Snel en zonder problemen

• VDR
Mittwoch, 18. August 2010

Prima bestelafwikkeling, helaas geen terugkoppeling

Ondanks dat ik eerder bij electroshop besteld had, bestond mijn account niet meer.
Geen nood, nieuwe aanmaken en direct bestellen.
Binnen 3 dagen (2 werkdagen) netjes in huis. Helemaal goed.

Echter in mijn nieuwe account stond niets aangegeven. Een vraag over gesteld via de mail. Daarop helaas geen antwoord gekregen. vandaar een sterretje minder.

Voor de rest prima afwikkeling van mijn bestelling

Dienstag, 17. August 2010

Precies wat we ons hadden voorgesteld.

De bestelling werd precies op de dag afgegeven die op de site stond aangegeven.

• MW
Dienstag, 17. August 2010

niet al te snel en een paar defecte lampjes

De levering was toch wat langer als verwacht maar na een telefoontje was het produkt na 1 1/2 week binnen. Had liever een mailtje verwacht met de mededeling dat het produkt niet voorradig was en nog besteld moest worden bij de fabriek oid.
Na toezending bleken 2 lampjes defect. Meteen een email verstuurd met de vraag of die vervangen konden worden maar tot op heden geen reactie ontvangen.
Jammer.

• DHS
  • 30 Punkte
Montag, 16. August 2010

beoordeling over tuinverlichting Bergamo

De tuinlampen werden erg snel geleverd en staan erg mooi. Prima Service. Alleen waren er ook extra lampen bij beloofd en deze hebben jammer genoeg ruim 2,5 week geduurd voordat deze werden nagezonden. Ook moest ik 2x rappelleren voordat ik antwoord kreeg. Helaas passen de ontvangen lampen niet in de buitenverlichting.

• PvA
Montag, 16. August 2010

Levering van à tot z in orde

De bestelling,levering & afhandeling verliep snel en zonder problemen. Alles binnen een paar dagen in huis. We bleven goed geïnformeerd en een duidelijke faktuur was ook fijn. Prima shoppen dus.

• coka
Sonntag, 15. August 2010

alle in orde

bestelling naar België, snel ontvangen
netjes verpakt

Freitag, 13. August 2010

Alle producten leverbaar binnen een snelle periode

Alles is te bestellen wat je maar nodig hebt in de elektro. Als ik de spullen snel nodig heb bijv. in een noodgeval dan zoeken ze toch de beste oplossing.

• SH
Freitag, 13. August 2010

uitstekende service voor een prima prijs

de prijs vergeleken met de winkelprijs en het scheelde voor sommige artikelen de helft.
het pakket werd binnen 2 dagen prima verpakt afgeleverd.

• M. Klein

Snelle bezorging

Duidelijke site om te bestellen. Bevestigingsmail volgt direct erna.Ik heb betaald via ideal.
Bevestiging als het pakket bij TNT aangeboden is en link naar TNT om de status van verzending van het pakket te volgen.Maandag om 16:00 besteld,woensdag in huis.Alles goed verpakt.

• Andre

Super snel

Snelle en correcte service. Niks mis mee. Ook een duidelijke site.

Donnerstag, 12. August 2010

Snel en volledig!

Een duidelijke website, een goede informatie over het proces, een goede prijs en een snelle levering. Bij eerdere aankopen ervaren dat de telefonische dienstverlening erg goed is.

Tweakers.net benutzer

Einen Auszug von tweakers.net kann leider nicht dargestellt werden. Auf der Ursprungsseite können Sie weitere Informationen vorfinden.

Verteilung

firma ist bewertet von

trustpilot benutzer (69 Bewertungen)
tweakers.net (8 Bewertungen)

Elektroshop.nl Support

Über unseren Support

Elektro shop, alle materialen op het gebied van elektro, verlichting, telecom, netwerk artikelen. Zowel voor de doe-het-zelver als de professional.

Schreiben Sie an info@electroshop.nl

Electroshop.nl Versprechen

Bestätigt durch
R.W. van Wel
Eigenaar, Electroshop.nl

Electroshop.nl garantiert eine komplette Offenlegung aller Bewertungen von Kunden.

Durch systematische Befragung aller Kunden nach Bewertung entsteht ein realitätsnahes Bild des Online-Shops.

Lesen Sie mehr
fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu? 0 fand die Bewertung nützlich und