[REPLY]
Bestilte et bælte og betalte samme dag, havde det 2 dage efter. Tak for venligheden!
Jeg købte både en Gucci taske og et bælte. Tasken var ikke hjemme så der gik lang tid, men der var en rigtig god kontakt med virksomheden og de tilbød flere gange at jeg kunne få lov til at trække ordren tilbage, da de ikke kunne love hvornår deres leverandør kunne levere. Bæltet kom i en anden str. end jeg havde bestilt, men de tog det tilbage da jeg gjode dem opmærksomme på det.
Der er en fin service men jeg kan se jeg ikke er den eneste der har modtaget et bælte i en anden str. en den bestilte, så det skal blive bedre før der kan blive 5 stjerner til dem.
Jeg havde så bestilt et af de klassiske Gucci bælter, som jeg havde bestilt i en str 105 , jeg blev så mindet på af dem at det var alt alt for stort til en dreng i min størrelse , såe fik jeg det så lavet om! :D
- 5 stjerner her fra.
Varen kom som forventet, ingen problemer. God kontakt og god service :)
Internethandler som denne hjemmeside burde der være flere af.
God service.
Jeg købte et Gucci Dual G Logo Buckle Canvas Bælte - Green/Red ved fashioncloth.dk jeg havde bestilt en str. 85, men jeg modtog en str. 80. Jeg valgte at skrive til dem, og de var positive og beklagede fejlen og dagen efter havde jeg min bestilte vare hos mig. Man kan se bæltet er 100 % ægte.
Så alt i alt har det været en okay handel!
Varen kom kort tid efter, jeg havde bestilt.
Jeg havde skrevet med manden bag hjemmesiden, før jeg fik varen hjem, og servicen var god!
Mathias Nielsen fand die Bewertung nützlich