[REPLY]
Varen godt beskrevet på hjemmesiden, og hurtig levering.
Hurtig levering..gode varer..
Jeg har bestilt her flere gange og både service, levering og varer har altid været helt i orden.
Jeg bestilte med b post søndag. Og tirsdag var mine vare her, lige til døren! Super godt :)
Fine varer pakket godt ind og pakken kom dagen efter, jeg havde bestilt
Jeg kan kun anbefale at handle med filabel da det er nemt at bestille sine vare, man får hurtig betjening og varen lever op til forventningerne. Jeg er i hvertfald ikke færdig med at handle der, da jeg allerede har fundet det næste jeg skal købe :)
Gode mærker. Overskuelig hjemmeside. God service! Er hurtige til at svare, hvis man har ?
Hurtig levering.
Sød og venlig betjening - alt som det skulle være
Varene var som de skulle være og pakket ind i gavepapir hver for sig, kunne ikke være nemmere for mig.
hurtig levering og små tatovering lagt ved pakken - det gjorde min søn super glad
Jeg har handlet hos Filabel 3 gange og gør det nok igen!
Stort udvalg af alle de rigtige mærker. Overskuelig hjemmeside. Levering fra dag til dag
Jeg kan kun anbefale at handle hos filabel, helt igennem en positiv oplevelse.
Nemt at bestille, billige priser, rigtig god kvalitet og hurtig levering.
Hurtig levering, alt var med, intet at klage over. Handler gerne igen :-)
Hurtig levering, også da jeg måtte bytte et par sko grundet forkert størrelse - der fik jeg den rigtige størrelse sendt dagen efter.
Bestilte mine varer en sen aften og modtog dem 2 dage efter. Rigtig god og hurtig service... Mange gode varer
Dejlig hurtig levering og nogle gode varer. Det er ikke sidste gang jeg handler der også er der ikke fragt hvis man køber for 700 kr dejligt :)
Jeg har efterhånden handlet med firmaet en del gange og har kun positivt at sige om dem. De har været behjælpelige i forbindelse med tre reklamationer og div. bytninger af varer pga. forkert størrelse eller fordi den ikke levede op til min forventning. Ved telefoniske henvendelser er de altid klar med rådgivning og på mail svares der samme dag eller på første hverdag. Meget effektive!
Super nem og overskuelig webshop med mange gode tilbud. De har rigtig gode muligheder for nemt at søge tøjet frem i relevante størrelser og mærker. På trods af jeg bestilte i påsken og under udsalg, hvor der er ekstra travlt, blev det allerede sendt fra dem første hverdag efter påske, det var jeg ret imponeret over.
Har handlet der før og vil bestemt gøre det igen!
quickly sent the order. Track number is issued on request.loved the service
Kundersevice fåes ikke bedre end hos filabel, handler der igen og igen da de har en super udvalg og er fantastiske til at hjælpe en med bestilling osv og skulle der være en fejl eller noget så er de altid søde og får rettet den.mine varmeste anbefalinger:-)
Kjempekjapp levering og jeg elsker matboksene.
Det jeg ikke likte var toll og moms som kom i tillegg :/
Leveringen fra Filabel var bare i orden. Varerne var som forventet og leveringen skete hurtigt og sikkert. - Helt OK.
Hurtig levering, en shop med masser af forskellige varer. Billig fragt ,.
Lækker lækker net butik, alt til enhver smag, top professionel betjening, der skal du shoppe næste gang du går shop amok!
Gode tilbud - hurtig levering. Handler gerne her igen.
Jeg modtog min ordre allerede dagen efter og alt forløb helt perfekt.
Rigtig god service og et super udvalg i butikken. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.
Fin indpakning og lille overraskelse og levering fra dag-dag.
Meget hurtig levering med bilig fragt. Fine varer!
Skønt sted til at handle - anbefaler det til alle!
Skøn side med et stort sortiment. Super hurtig levering.
Her handler jeg helt klart igen.
Fin service (fik en mail hvor de informerede om nedenstående) dog uheldigt at pengene blev trukket for varerne inden man pakkede varene,da man efterfølgende konstaterede, at de ikke fandtes i den størrelse man havde bestilt. Man burde nok have ventet med at trække pengene til varen var pakket, og man var sikker på alt var iorden