We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Flashogfotobutikken Bewertung

Flashogfotobutikken Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Flashogfotobutikken denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Flashogfotobutikken 369
Perfekt
9.5 von 10

369 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (369)
Flashogfotobutikken

Dårlig og uprofessionel service!

Efter bestilling modtager jeg produktet i en brevkuvert der er revet itu og åbnet!
Jeg fik ikke det produkt jeg havde bestilt og dele af produktet var tydeligvis brugt og havde ridser!
Da jeg ringer til den ansvarshavende, får jeg begrundelsen: "går den, så går den" hvorefter han bruger 5 minutter på at forklare mig at det tilsendte produkt faktisk er bedre end det jeg havde bestilt og at jeg skulle føle mig heldig ?!
Øvrige samtaler har været ubehøvlede fra butikkens side.
Utroligt dårlige oplevelser.

Ausgewählter Bericht über Flashogfotobutikken

Pålidelige og god kvalitet

Meget positiv oplevelse - med et vareområde hvor der er meget få - om overhovedet nogen i Danmark.
Udvalget er stort - priserne rimelige - og nu hvor jeg har prøvet at købe online ved jeg at kvaliteten er som beskrevet - og leveringen hurtig og effektiv.

God og hurtig betjening

Stort udvalg til attraktive priser. Et sted jeg gerne handler med igen.

• Skobox

Perfekt personlig betjening

Jeg kan kun varmt anbefale at handle her.

God betjening og stor udvalg

God betjening og stor udvalg

Super service

Vi har handlet hos flashogfotobutikken 3 gange og det har været en fornøjelse.
Super betjening og rigtig gode priser.
Det er rigtig rart at man kan se og prøve varerne inden man køber dem. Og kvaliteten er i tip top!
Kan varmt anbefales :-)

• Bjarne
  • 1 Bewertung

Nemt.

Dejligt nemt og hurtigt. Ikke noget at klage over.

Hurtig og venlig betjening

Jeg er nybegynder i lysbranchen. Så i stedet for bare at købe et eller andet på nettet, var det dejligt at kunne ringe og få lidt rådgivning inden jeg foretog mit køb. Det føles trygt at der er en person i den anden ende.
God betjening og hurtig leverance.
Jeg vil bestemt anbefale den til andre.

Flashogfotobutikken

Store appeal,layout and organisation very poor

The store has surprisingly good inventory of products and accessories at a very reasonable price. However the products are very poorly arranged and the overall impression is that there is very little coordinated store presence and "branding" .

This store has great potential to capture a significant market share of photo equipment in DK , both with instore and web sales. However the layout , store organisation , and product display is in my opinion limiting the sales potential greatly.

If the marketing is finetuned, and store presense is re designed, it could be a major competitor in the market.

After seeing the store , I have a number of suggestions which you may want to consider. I have left my business card (GT Consulting) at your store,,,,, would be happy to discuss it with you if your interested.

super

alt gik som det skulle og alt kør som det skal... kan ikke se hvordan de skulle kunne gør det beder...

alt som det skal være og lidt til

alt som det skal være og lidt til

Flashogfotobutikken

Super god service - kan klart anbefaldes

Jeg købte
2x 400 watt Oubao
2x lampestativer
2x softbokse 80x120
1x reflector
1x dison tricker
1x Beauty dish til incl. bicelle
1x taske til det hele
med lidt ekstra tilbehør ved siden af

ringede ind nogle gange, og fået en kanon god service over telefonen. de gange jeg har ringet,
boede af Trine og Flemming
eneste minus, var at jeg havde modtaget 2 forkerte softbokse. Da der var sket en fejl, men skulle bare sende de 2 gamle retur så sendte de 2 nye, i den rigtige str. og kunne også bare være kommet ind med dem. Så havde jeg fået dem byttet med det samme.

så kan klart anbefales, og mit fortrukne sted at købe foto udstyr. glæder mig allerede til næste bestilling hos dem. :)

Ubeklagelig

Vil varmt anbefale Flashogfotobutikken til andre, der er god service på gennem telefon og i butikken/lageret.
Personalet virker imødekommende og meget hjælpsomme.

• Theis
  • 4 Bewertungen

god sød hurtig betjening med høj service

god sød hurtig betjening med høj service

• I.Skou
  • Verifizierter Kunde

Sikker levering 2 dage efter bestilling, slår de fleste konkurrenter.

Jeg har handlet en del online, og service og kvalitet er stærkt svingende blandt Netbutikkerne. Men hos Flashogfotobutikken blev det til en særdeles positiv oplevelse.
God hjemmeside, stort udbud, sikker og ( meget )hurtig levering blev en oplevelse man gerne vil gentage ved næste indkøb.
Mvh.
I.Skou - Samsø

FIN SERVICE OG STORT UDVALG

Et af de få steder med stort udvalg og lave priser

Flashogfotobutikken

Super effektivt - handler helt sikkert der igen.

Først en god og venlig hjælp pr. tlf., derefter nem og hurtig on-line bestilling, og selvom om det var midt/sidst på eftermiddagen, fik jeg min bestilling dagen efter med posten. Sådan skal det gøres:-)

Flot og hurtig ekspedition

Jeg har nu handlet et par gange med Flashogfotobutikken, der har slet ikke været noget at pege fingre af, det hele har fungeret meget professionelt og hurtig.

Hurtig og præcis

Flashogfotobutikken har leveret min ordre hurtigt. Hele handlen er foregået let og elegant. Varen er godt embaleret og virker som det skal.

Flashogfotobutikken

Man får hvad man betaler for

Fin service, for en internetbutik og gode priser. Jeg valgte at handle i deres fysiske butik, hvor det var muligt at se produkterne inden købet. Butikken bære præg af at omkostningerne er holdt nede, hvilke er en fordel, hvis man ved nogenlunde hvad man vil have og ikke har lyst til at betale for meget for det.

Flashogfotobutikken

hurtig levering, gode priser.

Nemt, overskueligt, god kundeservice.
vil klart anbefale andre at bruge siden.

super hjælpsomme over mail og tlf og lynhurtig levering

super hjælpsomme over mail og tlf og lynhurtig levering

FANTASTISK!

FANTASTIK HURTIG!!!
PRISERNE ER SUPER!!!
MERE KAN MAN IKKE SIGE!!!

God service

Jeg sys det er en god butik .

er bare lidt skuffet over der ikke er så maget sony gear :D
men de har alt hvad man skal bruge til ens studio så det er bare super

og den lille dame nede i butiken er sød og rar ..

Absolut ingen klager

Jeg har nu handlet med Flashogfotobutikken to gange og har intet dårligt at sige. Priserne er gode. varerne virker som de skal og servicen er nok den bedste jeg nogensinde har oplevet ved noget firma. god hjælp at hente og hurtige svar selv om lørdagen på mail. hurtig forsendelse. Jeg kan kun anbefale folk at købe deres ting der :)

Det er bare i orden

Fornuftig betjening. Pænt relevant udvalg og rimelige priser.

• Kunde
  • Kunde
  • 4 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Meget nem og overskuelig hjemmeside

Få dage, alt var der, og alt til en billigere pris end andre steder jeg kunne finde det, og så i en god kvalitet. Nogle af produkterne var 100% identiske med hvad jeg tidligere har købt andre steder, men næsten 40% billigere.

Flashogfotobutikken

Det er svært at finde noget negativt, derfor

Man får hurtig ekspedition, og der er en man kan ringe til
hvis man har spørgsmål.

Den bedste service

FlashOgfotobutikken er et udmærket sted at handle. Pris og kvalitet hænger sammen og så har de en fremragende service. Oven i købet har de en fysisk butik, så man kan se varerne, få rådgivning og møde rigtige mennesker.

• Bjarne
  • 1 Bewertung

Hurtig og god service

Kvaliteten af det bestilte, virker umiddelbart tilfredsstillende til prisen, og det kom to dage efter bestillingen som lovet.

Hurtig betjening god service

Modtog god telefonisk vejledning og efter bestilling modtog jeg varen meget hurtigt.

SUPER!

Modtog varerne som aftalt, men de var desværre gået i stykker!
Ringede med det samme til afsender og havde næste dag helt nye varer i perfekt stand!
Supergod service!

Flashogfotobutikken

Professionel, velassorteret og helt sikkert et besøg værd

Flash & Fotobutikken (FFB) er uden sammenligning en af de forretninger, jeg er mest begejstret for at have fundet frem til. Jeg har flere gange handlet i deres fysiske butik, og de har altid haft de ting, jeg har skullet bruge. Betjeningen er i top, og man føler sig meget velkommen, hvilket er et stort plus hos mig.

FFB excellerer i kinesiske (kopi)varer, og kvaliteten er god.

Den eneste rigtige ulempe er ikke FFB's fejl (og påvirker derfor heller ikke min bedømmelse her på Trustpilot), og jeg kan se, at emnet har været oppe at vende i en anden anmeldelse: Der følger ikke altid samlevejledninger med til udstyret, og det er faktisk et pænt stort irritationsmoment, når man står med fire stænger til overs..! Men jeg har fået glimrende e-mail-support fra Flemming i butikken - ros til ham! På FFB's hjemmeside er der desuden en del instruktionsvideoer. Det er en glimrende ide, som måske også kunne udbygges med inspirationsvideoer til brug af forskelligt flash- og studieudstyr.

Det er rart, at der ligger en velassorteret forretning uden for København - det sparer transporttid, når man ikke selv bor inde i byen. Der er gratis parkering på stationen lige uden for.

Kompetent vejledning

Helt ekstrem god vejledning i butikken af den kvindelige ekspedient, som uden fortjenstmæssige hensyn, rådgav om hvor jeg som begynder skulle bruge ekstra penge, og hvor ikke.
Vil klart anbefale til andre og selv komme igen mange gange.

Flashogfotobutikken

Hurtig levering og god service

Jeg blev kontaktet af firmaet da de havde udsolgt af et af de produkter jeg havde bestilt, hvor jeg fik et større og bedre alternativt uden ekstra beregning.

Flashogfotobutikken

Endnu engang et forløb til UG:)

Jeg har nu handlet for anden gang og igen fuld tilfredshed!!!

Lækkert

God service, mulighed for at afprøve varene med egen kamera..
God forklaring. Fornuftig pris.

• Linda

Fungerer fint

Har bestilt til afhentning 2 gange ( strobiststativer) og det fungerede fint, den ene gang var de dog løbet tør, men ringede kort efter bestillingen at de ville få dem hjem efter weekenden.

Flashogfotobutikken

Super skøn service hele vejen igennem

Alt kørte perfekt. En af varerne var forkert, men fik uden beregning tilsendt den rigtige efterfølgende.
Rar og imødekommende service på mail, jeg har absolut intet at klage over.!

Top Professional Business

Vi finder altid hvad vi skal bruge eller butikken bestiller varen for os ude i den store verden.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen