[REPLY]
Super fin service - hurtig levering. Super duper - lige efter og måske lidt udover mine forventninger.
Det var en dejlig oplevelse, varen var let at finde,mange tak for denne gang. VH. Kirsten
Bestil den ene dag, modtag den næste. Måskw en enkelt dag mere men hurtig og effektiv handel. Er aldrig utilfreds. Anbefaler varmt
Bestilte 2 dvd'er søndag. Fik dem leveret et par dage senere.
Ingen problemer overhovedet. Handler gerne hos Gucca igen.
altid hurtig og sikker levering, kun få dages ekspeditionstid.
Købte en boks med fire CD'er, desværre var tre af de fire CD-plastcovers ødelagt da jeg modtog pakken. En boblekuvert beskytter altså ikke godt nok mod postvæsenets håndtering.
Jeg er meget tilfreds med at have handlet herinde. Jeg fik min vare hurtigt og uden problemer. Kan klart anbefales :)
Bestilte nogle DVD-er hos Gucca. Fik hurtig bekræftelse, og varen blev leveret et par dage efter. Så fuld tilfredshed herfra!
Hurtig ekspedition og levering. Godt sted at være kunde.
Billige varer. Nemt at overskue. Havde varen den 2. hverdag efter jeg bestilte.
Kan anbefale Gucca til nye kommende kunder fin service !
Gucca er en fin forretning. Jeg søger bare om de har det jeg leder efter, og har de, bestiller jeg. Har aldrig haft problemer med dem eller brug for at skrive til kundeservice og mine ordrer kommer hurtigt til min dør.
Så, 4 ud af 5 stjerner herfra.
Perfekt handel, posten kom næste dag med plomberede DVD-bokse og der var ingen problemer! Bestilte i går klokken 12 og havde dem i dag klokken 11. Perfekt!
Rigtig godt sted at handle, da det både er billigt og der er hurtig levering
Hej Ole, jeg kan kun anbefale dig at købe dine DVD'er hos Gucca, jeg har i alt fald været meget tilfreds.
Hej! prøv Gucca næste gang du vil bestille DVD det virker bare
Fandt , så og bestilte ..... det var nemt og hurtigt .....
Jeg bestilte 3 film, hvoraf 2 var Harry Potter og Dødsregalierne del 1 og del 2. Da jeg bestilte stod der ikke noget om, at del 2 ikke var på lager. Det er meget irriterende at modtage 2 ud af 3 film og specielt når det ikke var gjort klart fra starten.
Hurtig levering, var heldig at få det sidste eksemplar af den ene cd.
jeg er altid tilfreds .når jeg handler med gucca altid god betjening
Glad for at kunne handle med et så seriøst firma. Præsis og hurtig levering, at man har mulighed for at kunne følge leverancerne til døren, betryggende.
Jeg køber min musik på Gucca, de har altid den musik jeg ønsker , nyt som gammelt. Prøv Gucca :)
Tip top service, og meget kort leveringstid - ingen problemer overhovedet
Den rigtige vare kom til den rigtige tid.
Jeg bestilte varerne en eftermiddag og modtog dem i god stand med posten næste morgen.
Jeg havde ingen problemer da jeg købte en DVD til ungerne. Det havde jeg egentlig heller ikke regnet med :-)