[REPLY]
Købte en HP bærbar - det var hurtigt og billigt - og jeg har ikke haft behov for kundeservice
Var nødsaget til at skifte nogle hårde hvidevarer ud som var gået i stykker. Heldigvis havde Happii dem til den biligste pris, sparede 30% i forhold til hvis jeg havde købt hos andre steder.
Det gjorde det lidt mindre surt at skulle skifte skidtet ud. :)
10.5 Der må ikke skrives eller påklæbes labels eller andet direkte på den originale emballage. Endvidere skal varen tilbagesendes fragtfrit og uden omkostninger for sælger.
Den skærm jeg har modtager har Happii sandelig selv sat en label på da skærmen blot er sendt i original emballage, og på posthuset har de så skrevet hus og dato med sprittuds.
Det vil sige det allerede fra start ikke er muligt at over holde dette, så så længe Happii vælger selv at sende i original emballage kan man ikke tillade sig at have et sådan punkt
Hurtig levering fra dag til dag. Super
Da happii solgte mig et produkt der reelt var i underskud på deres lager var der rigtig lang ventetid og jeg fik flere gange af vide af kundeservice at jeg slet ikke kunne forvente at min vare blev leveret...
Heldigvis kom pakken dog en måned senere, dagen før den SKULLE bruges
Jeg har kun haft gode oplevelser med hapii.dk, det fungerer upåklageligt.
.. og ikke mindst gode priser! Vil absolut handle der igen.
Fik 3 istedet for 4 blækpatroner, måtte forklare over 3 mails og en telefonsamtale for at overbevise, og måtte derefter tage billeder og maile dem for at overbevise... Har nu sendt varen retur og ikke hørt noget fra dem endnu da de vil undersøge fejlen... De burde sende den rette vare med det samme og "undersøge fejlen" senere. Det har jo ikke noget med mig at gøre hvem der har pakket den forkerte vare...!
fik ikke den vare man batilte, og har ikke fået pengne tilbage endnu og det er over 3 uger siden jeg sendte varen tilbage
God pris + forventet god service.
Henvendelser til hotline tager lang tid. De lover at ringe tilbage - men det sker ikke.
Overvejer at sende det købte retur ;(
Hej Jørgen
Hvis du har problemer mer at komme igenne på telefonen, kan jeg anbefale at sende en mail til info@happii.dk
Vi svarer såvidt muligt på mail indenfor 24 timer.
Så hvis du har problemer med at sidde lang tid i kø på telefonen, så kan du altid smide os en mail.
Med Venlig Hilsen Esben, Happii Kundeservice.
fem stjerner fra mig til jer for en god handel
Selve sitet happii.dk kunne godt trænge til en voldsom makeover, det er rimelig dårligt opbygget, men det er til at leve med, når man bare bestiller en enkelt ting.
Dog tog det alligevel 3 dage at levere en lagervare der skulle have taget 1-2 dage. Måske en mindre detalje for nogen, men stod man og manglede varen (som jeg gjorde), var det lidt irriterende.
ALLE netbutikker jeg har handlet med, har leveret indenfor 2 dage, som lovet.
Med fedt at deres priser på min nespresso maskine var 300 kr billigere end den billigste konkurrent. Thumps up!
Super hurtig levering, dajeg havde en lignende vare i forvejen, returneret uden problemer. Returbetaling af det fulde beløb incl fraget i løbet af 2 dage.
Sådan skal det gøres.
super nemt køb med varer der lever op til beskrivelserne
Bestilte d. 20 dec. en harddisk hos dem, som ikke var på lager.
2 uger senere ringer jeg til dem og spørger hvor lang tid jeg skal forvente. Svaret jeg får er at de ikke kan levere varen alligevel.
Skuffende at de ikke selv informerer om det.
Hej Esben
Vi vidste desværre ikke selv, at leverandøren havde ladet den pågældende harddisk udgå. Vi giver naturligvis altid denne information videre samme dag, som vi selv modtager den. Jeg beklager der er sket en fejl i dette tilfælde, som kan have sammenhæng med Juletravlheden.
Med venlig hilsen Steffen, Happii kundeservice.
Utrolig dårlig kundeservice, de er fulde af løgn og der dukker en ny forklaring op hver gang du ringer alt efter hvem du snakker med. Jeg har fået oplys mail adresser der ikke virker - hvor det ellers var dem der opfordrede mig til at skrive.
- Jeg har fået min telefon retur fra reparation 3 gange og for hver gang jeg skulle have sendt en retur seddel (som man bestiller gennem kunde service) får jeg at vide den bliver sendt samme dag, men alligevel er der gået mellem 5-8 dage hver gang før jeg har modtaget dem.
- Første gang oplevede jeg en god service, og fik at vide det kunne selvfølgelig ikke passe min nye telefon ikke virkede. Men ligeså snart man vender tilbage, kommer der andre boller på suppen. Jeg har oplevet meget ubehøvlet service hvor jeg blev svare igen.
- De havde en hurtigt leveringstid, men hvad hjælper det når vare ikke virker og du ikke kan få den repareret eller få en ny?
overskriften siger alt
Jeg var overrasket over hvor nemt det var at bestille og da varen så kom med posten allerede dagen efter, blev jeg nærmest mundlam :-)
Leveret dagen efter bestilling, alt som aftalt.
Og billiger var min vare end andre steder - så super netbutik ;o)
Hej
Kort fortalt købte jeg et LCD tv hos Happii i 2008...
Igennem årene har tv'et været til rep. 3 gange. (2. gange indenfor de 2 første år.) - Alle gangene var med samme fejl.
Sidste gang var efter de 2 første år, hvor reperatøren henviser mig til Happii vedr. pengene retur.
Da jeg har overholdt reklamationsfristen, og jeg reklamerede indenfor de 2 første år og fejlen ikke er afhjulpet - ville jeg benytte mig af muligheden for, at ophæve købet.
Skrev længe med Happii via. mail, men af en eller anden grund - ville de pludselig have reklamationen via post. Det har jeg nu afsendt 3 gange, men hører intet fra dem.
Så Happii mener åbenbart de er hævet over loven.
Jeg har givet op - og må sande, at de store vinder og de små taber.
Hej Michael
Mailkorrespondancen du har haft med markedschefen slutter d. 23/8-2011 med, at vi beder dig indsende reklamationen til os. Dette betyder, at vi skulle have tv'et ind til os, før vi kunne behandle sagen, men vi modtog aldrig tv'et i vores reklamationsafdeling. Så vi har ikke ignoreret dig - vi har aldrig modtaget det defekte produkt. I din bedømmelse lyder det til, at du blot har sendt et brev, men det kan vi jo ikke fejlsøge på tv'et udfra... Om disse brev er nået frem, har jeg idag ikke undersøgt, da sagen er forældet.
Med venlig hilsen Steffen, Happii.dk
Varen blev bestilt mandag formiddag og tirsdag formiddag blev den leveret.
Jeg bestilte en Iphone samt en juicepresser. Iphonen kom dagen efter og juicepresseren dagen efter igen. Det kalder jeg hurtig levering.
købte mig en varer som jeg kunne få billigere andetsteds, ville derefter afbestille varen men ingen muligheder derfor..
Det var fredag og efter klokken 16 så jeg kunne ikke ringe og mandag morgen var den leveret. (super levering by the way :D)
Så man kan sige at det er en fin leveringstid men hvad kan det bruges til når man ikke vil have varen. der bør være en "annuller" funktion
Hej Jan
Vi har med vilje ingen "annuller-funktion", da vi ikke har eget lager men sender alt direkte fra leverandøren. Ønsker man at annullere en ordre, skal vi derfor manuelt kontakte leverandøren for at det kan gennemføres. Derfor, hvis vi havde en annuller-knap, så ville kun vi få besked, og ikke leverandøren, hvormed ordren formentlig ville blive sendt alligevel - og det dur jo ikke.
Det bedste man kan gøre, hvis ordren ikke kunne annulleres er, at nægte modtagelse af pakken. Så slipper du for en tur på posthuset samt omkostninger til forsendelsen... Så nemt er det.
Med venlig hilsen Steffen, Proshop kundeservice
PS: Bandeord osv. er en overtrædelse af TrustPilots retningslinjer, så jeg vil anbefale dig at ændre dette inden de sletter din bedømmelse.
Der var ingen problemer. Vil gerne anbefale
Bestilte varen søndag aften i ugen før jul og fik med det samme ordrebekræftigelse. Vendtede at få en besked når varen var afsendt - men allerede tirsdag kom varen og dagen efter lå så afsendelses mailen. Med en besparelse på over 35% i forhold til butiks-pris incl. fragt er det svært at bevare pessimismen... ;-)
Perfekt - lynhurtig ekspedition - fantastisk nemt og helt uden dikkedarrer - varmt anbefales;-)
Har tidligere handlet med happii.dk, men denne gang slår de rekorden: bestilte en Brother laserprinter tidligt på aftenen og fik den allerede leveret dagen efter ... :-)
købte en motorola defy, hvor højtaleren gik istykker. sendte den til reperation om mandagen, og fik den tilbage fredag med ny højtaler og front... kan helt klart andbefales
happii.dk fungere fint, har handlet med dem et par gange og der var bestemt ingen problemer.
Begge gange ankom produkterne på 2 arbejdsdage (+ weekend).
Kan anbefales.
Så alt i alt en god oplevelse. Mvh Flemming Holm
D.12 december valgte jeg at bestille et helt almindeligt PS3 spil der var oplyst som på lager, og leveringen ville ske indenfor 1-2 dage.
D.15 december har jeg stadig ikke hørt noget fra happii.dk udover den bekræftelses e-mail på mit køb som jeg fik efter jeg havde lagt min ordre, som specifikt beskrevet som en ikke endelig bekræftelse af mit køb, (forstår ikke rigtigt hvad jeg skulle bruge en email til som fortæller mig at jeg vil få en anden email der skulle være min bekræftelse, men lad nu det ligge)..
Godt så.. Jeg går nu ind på happii.dk´s hjemmeside for at se hvorfor jeg ikke har fået eller hørt noget om min vare endnu, og der finder jeg så ud af, at mit PS3 spil alligevel ikke er på lager, aj heller ikke helt den samme vare som jeg havde bestilt. Varen jeg havde bestilt var nu også ændret til en "Platinum" udgave, altså en ikke helt samme udgave som den originale version som beskrevet tidligere, aj heller i samme etui.
Jeg tager så kontakt til happii.dk´s live support for at opklare sagen, hvor jeg så finder ud af at deres leverandør umenbart ikke kan levere varen, og at de ikke ved hvornår de får den på lager igen, overhovdet. Beder derefter deres medarbejder annullere mit køb, dog sker dette heldigvis uden problemer.
Dette er desvære min første gangs oplevelse med happii.dk, og jeg vil da kræftigt overveje at handle med dem igen, ihvertfald dobbelt checke at varen på deres hjemmeside virkeligt at på lager før jeg bestiller noget..
2 stjerner for deres overskuelige hjemmeside, og nemme live support.
Har bestilt 2 gang og uden problemer. Dog Efterservice har jeg ikke prøvet endnu. Håber det er lige så effecktivt;o))
Kan kun være tilfreds med hjemmeside, pris og levering. Bliver dog noget bekymret over de dårlige anmeldelser om service, når noget går galt.
Dag til dag levering med løbende info om hvor langt min ordre var nået i processen, hvilket i dette tilfælde var rigtig rart, da jeg havde brug for varen dagen efter jeg bestilte.
Kelkoo.dk benutzer
Søgte efter en adaptor fra psu til pci-express, altså fra 2x4 pin til 1x6 pin.Kom frem til at happii har delen PI1919 til en...
René Meyer
Jeg fik min notebook dagen efter jeg havde bestilt den, uden nogen...
bo constantin
udemærket butik - god service - dog ikke så god...
pricerunner evaluation center 4383522
Meget hurtig...
pricerunner evaluation center 4379550
Fantastisk fin service. flot hjemmeside. hvor jeg...
pricerunner evaluation center 4339836
Usædvanlig hurtig ekspedition. Bestilte om eftermiddagen 21. december en julegave til min datter. ringede til...