[REPLY]
Jeg bestilte tørretumbleren AEG TN95870, som har vundet en test i Tænk. Fik en mail tilbage fra Hvidevarebutikken om, at tørretumbleren var udsolgt og udgået af produktion, men at jeg kunne købe "efterfølgeren" T75470AH, som endda var billigere (under 100 kr).
Skeptisk var jeg allerede her, for det er jo et klassisk sælgertrick...det viste sig at T75470AH bl.a. bruger mere strøm end den maskine jeg ønsker, og generelt synes jeg ikke der var noget der tydede på at T75470AH faktisk var en efterfølger til TN95870, men snarere en dårligere model, som Hvidevarebutikken tilfældigvis havde på lager.
Jeg sagde pænt nej tak til at købe hvad der for mig lignede et inferiørt produkt og fandt den ønskede tørretumbler hos Wupti til levering dagen efter.
Har købt en ismaskine ved hvidevarebutikken.dk og fik god ekspedition. Eneste minus og derfor kun 4 stjerner, var manglende info vedr. lagerstatus i shoppen.
Telefonisk fik jeg at vide at den var på lager og kunne leveres samme uge (bestilt tirsdag), men fik via mail besked på at leveringen først ville ske mandag, som så igen blev rykket til tirsdag - altså 7 dages leveringstid.
Varen var en smule dyrere end een af deres konkurrenter, som til gengæld havde 14 dages leveringstid, hvilket jeg ikke kunne vente på.
Jeg har købt for ca. 5000 kr. og jeg anbefaler gerne andre til at handle på hvidevarebutikken
Alt var tilfredsstillende , god service.
Der manglede et beslag - men det kom ugen efter, hvilket dog ødelagde min plan for week endens arbejde
Hej Erik
Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg kan se, at den bestilte emhætte blev leveret til dig, på den aftalte dato og i vores efterfølgende telefonsamtale, virkede du overordnet tilfreds med både bestillings- og leveringsforløbet.
Jeg beklager, at der fra producentens side manglede et monteringsbeslag, men kan forstå at dette beslag efterfølgende er sendt til dig med posten.
Vi er glade for at du valgte HvidevareBbutikken.dk og håber, at se dig igen på et senere tidspunkt.
HvidevareButikken.dk
Søren Jensen
Medejer
Helt tilfreds med min handel hos Hvidevarebutikken.dk
hvidevarebutikken var den billigste jeg kunne finde på nettet, jeg kunne få leveret på den dag jeg ønskede. så jeg er tilfreds. god butik...
Der er tale om levering der passer til det lovede. Vognmanden ringede i forvejen som aftalt og afsatte varen som aftalt.
Køleskabet ankom og blev leveret til tiden, installeret og det gamle kørt væk i et snup tag.
Rigtig god service.
Fantastisk service, hurtigt og effektivt fra bestilling til levering!
Chauffør ringede som aftalt i god tid inden levering. Høflig og god overlevering af bestilte produkt.
Nok ikke sidste gang vi benytter Hvidevarebutikken.dk
Bestilling og oplysninger om produkt incl telefonsamtale var helt uden problemer.
Jeg afhentede selv og det hele gik ganske gnidningsfrit.
Jeg fik professionel hjælp pr. telefon før jeg bestilte varen.
Så alt ialt en positiv oplevelse at handle med HvidevareButikken.
Alt er forløbet fint.
Tilfredsstillende service mht. til et bestilt køleskab med frys (Electrolux) - og det er vel det vigtigste.
Ved afhentning af mit køleskab spurgte jeg til et Hoover Vinkøleskab, som ikke var i sortimentet. En venlig herre i Helsingør foreslog, at jeg rettede min forespørgsel til Kundeservice. Det gjorde jeg så via mail, men fik aldrig svar. Jeg bestilte i stedet vinkøleskabet hos El-giganten som leverede uden problemer.
Utilstrækkelig kundeservice?
Yderst tilfreds og levering med aftalt service
Det var nemt, men at vende døren til venstrehæng ved hjælp af manualen opgav jeg. Heldigvis kunne jeg klare opgaven uden.
Jeg havde en god oplevelse, og fik en kvalificeret betjening i jeres lille lagerbutik i Helsingør, og foretog derefter en bestilling på jeres nogenlunde overskuelige website. Varerne kunne afhentes i lagerbutikken til tiden. Jeg har endnu ikke kontrolleret varenes tilstand, men emballagerne er intakte.
Du kan trygt købe din vaskemaskine på Hvidevarebutikken.dk. Servicen var iorden og det var hurtig levering på det ønskede sted. Super!
Helle fand die Bewertung nützlich
Bestilte vaskemaskine, tørretumbler, fryser og alt kom hurtigt som aftalt.
Hvidevarebutikken leverede hurtigt det bestilte, og det var let at få en vare med der ikke var på web sitet.
Det var let at bestille vaskemaskinen, den blev leveret og installeret professionelt, og den fungerer fint, men det var alt for længe at skulle være klar i 12 timer til at tage imod den med kun 1/2 times varsel før leveringen. Det må HvidevareButikken kunne gøre bedre.
De leverede den service jeg havde bestilt. Meget imødekommende fragtmand, som var behjælplig med gode råd om indstallering af den leverede vaskemaskinen.
Helle fand die Bewertung nützlich
Det var nemt at bestille og finde rundt på hjemmesiden. Varen kom hurtigt og uden problemer, dog glemte fragtmanden at ringe ½ time før, som lovet på hjemmesiden.
super nice , intet overhoved at sætte en finger på , helt i top betjening , meget hjælpsomme
HvidevareButikken har en overskuelig hjemmeside, de spørgsmål vi havde, fandt vi svar på på siden. Der var hurtig ekspedition og vi sparede ca. 15%. Her handler vi helt sikkert igen.
Det var dejligt at få hjælp til indlæsning i Bil
Købet forløb helt efter bogen, og HvidevareButikken ringede mig endda op for at sikre sig at jeg havde bestilt den rigtige model opvaskemaskine.
Han kom som aftalt, og da han gik var alt som det skulle være :-).
Så bliver det ikke lettere at handle på nettet
HvidevareButikken leverer deres varer til aftalt tid, og tager personlig kontakt, hvis der er spørgsmål til leverancen.
Man ringede ikke i forvejen.
Vaskemaskine skulle stilles ikke synlig fra vejen, hvilket ikke var tilfældet
Mycket smidigt köp, trevligt bemötande vid varuavhämtning och kontakt via meil. Jag rekomenderar att handla.
Jeg er meget tilfreds og forventning er rigtig godt...vil gerne handle igen og igen hos jer!!!!
Vi har fået en god og effektiv behandling.
Vores vare blev leveret lige til døren på få dage- i en god solid transportindpakning.
Vi er godt tilfredse med handlen!
Gode varer til billige priser - og en rigtig butik man kan gå ind i hvis der er noget galt. Super god betjening.
Helle fand die Bewertung nützlich
Kjøp fra Norge via Internet - Alt perfekt. Levert til avtalt tid og sted...hva mer kan man forlange! Takk
Har købt en Bosch (MUM54230) køkkenmaskine.. Den har et flot design og er meget nem at bruge.. har ikke eneste øjeblik fortrudt, at jeg valgte den.. søgte den billigste PRIS på nettet og det gjorde jeg klogt i ialt 1.675kr. incl. fragt.. kan kun anbefales !