We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Internet 123 Bewertung

Internet 123 Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Internet 123 denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Internet 123 58
Perfekt
9.3 von 10

58 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (58)

Ausgewählter Bericht über Internet 123

Internet 123

Super hurtig support, og godt nydt interface

Midt dns var gået ned , (min egen skyld) fanget en supporter i løbet af 1 min på telefon og 5 min senere var problemet løst, for mig var det ret kritisk da jeg ikke kunne modtage mail i min virksomhed, og jeg kunne ikke selv løse det gennem kontrolpanelet.

Så tommel op herfra

• Jan
  • Jan
  • nørre nebel, DK
  • 14 Bewertungen

Ganske okey side

Nem løsning hvis man ønsker at lave sin egen side , fornuftige med deres pris , har selv valgt at prøve at lave en side der og har nu haft min egen hjemmeside de sidste 2 år

Super flot service

Support hjælp hele vejen fra start til slut. Vil altid anbefale i123

Internet 123

Super support, drift og pris

Jeg har 6 hjemmesider kørende hos i123. Jeg valgte oprindeligt i123 pga en god pris, og jeg har efterfølgende oplevet, at det kører super stabilt.

Servicen er i top. Forleden havde vi selv fået lavet noget rod som fik serveren til at gå ned en aften. Uden at vi selv opdagede noget, gik supporten i gang, og server og site var oppe igen inden kl. 7 om morgenen.

Det fås ikke bedre, og der skal ekstremt meget til at flytte mig som kunde fra i123.

I får mine bedste anbefalinger.

Internet 123

Har rigtig gode erfaringer med i123.dk. Der er rigtig god service og hurtig respons.

Min kæreste og jeg havde en diskusion omkring udbydere, hvor han mente at jo mere du betalte jo bedre service fik ud - dette passer ikke. i123.dk har billige produkter og yderst høj service!

Danmarks bedste support

Jeg kan slet ikke få hænderne ned!

Har haft i123.dk i et par år nu og har da også benyttet mig af deres support i ny og næ. Jeg har på intet tidspunkt været ude for at de IKKE kunne hjælpe mig.

I går lavede jeg min største brøler hidtil. Jeg kom til at overskrive en aktiv database og ødelagde på den måde 2 hjemmesider. Da jeg så skrev ind til supporten så blev jeg præsenteret med et par løsninger som jeg kunne vælge imellem og bum! - på mindre end 30 min, så blev alt ordnet.

Jeg kunne simpelthen ikke ønske mig en bedre support end hvad i123.dk tilbyder. Det kan godt være at de ikke har en livechat eller et aktivt support nr. Men de er nu ret hurtige alligevel og vigtigst af alt, så har de altid en løsning og er altid flinke med at hjælpe en på vej.

Nu skal det ikke kun være deres support jeg fremhæver. Prisen, webhotellet og funktionaliteterne er også rigtig gode.

Jeg startede oprindeligt med at lede efter det billigste webhotel til Joomla hosting. Ærlig talt så ved jeg ikke om det er det billigste længere, men jeg ved at det er det bedste og det er det vigtigste for mig.

Super support

Jeg har begge mine hjemmesider hos i123.
Jeg skiftede da mine hjemmesider blev lavet i Joomla, og i123 understøtter Joomla.
Og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Tværtimod er jeg blevet meget og glædelig overrasket over hvor hurtigt og effektivt jeg får hjælp, når der en sjælden gang er problemer.
Godt gået! Jeg anbefaler i123 til venner og bekendte.
MVH
Helle Høybye
www.ofmagicat.dk
www.windymeadows-whippet.dk

Billig og stabilt

havde i123 i ca 3 år da jeg drev virksomhed.

ingen problemer. Dog indtil min side blev hacket, der var lidt problemer med at få det til at kører igen.

men kan klart anbefales.

Super stabilitet og support

Jeg har brugt dem i flere år nu og bedre fåes det ikke. Stabile og hurtige servere og en virkelig super support når du har brug for det.

Kan kun anbefale dette firma.

Antwort von Internet 123

Mange Tak for anmeldelsen.

Vi prøver at sende så meget relevant informations materiale ud fra i123.dk som muligt. Vi har også support via telefon og mail. Driftssupport er helt gratis.

Hvad kunne vi forbeder for at have fået 5 stjerner fra dig ?

Super god service

Allan var meget flink og venlig og hjalp mig trin for trin igennem opsætning af mails på mobilen - og vejledte mig til hvad der ville være den bedste løsning for mig.
Tusind tak for hjælpen, venligheden og tålmodigheden :o)

billigt og fuldendt

Har været kunde hos i123 siden 2005 og har gjort brug af de mange muligheder som de tilbyder: Webshop, websites, hjemmesidedesign, parkerede domæner osv. Jeg har været særlig glad for muligheden for 5 seperate websites på samme webhotel (website 2) for 23,75 kr.

Hos i123 har jeg aldrig manglet noget. Det er superbilligt og support har svaret hurtigt på alle mine henvendelser. Jeg har oprettet og opsagt domæner og sites masser af gange. Det kan man bare gøre i kontrolpanelet, så derfor kan jeg ikke forstå anmeldelsen længere nede (med 1 stjerne) hvor en kunde ikke har kunnet opsige sit webhotel.

Nemt og billigt

Bestil et abonnement og få timer efter kører det.
i23.dk gør meget ud af at sende en masse info på mail, så jeg har faktisk aldrig haft brug for deres support.

Antwort von Internet 123

Mange Tak for anmeldelsen.

Hvad kunne vi forbeder for at have fået 5 stjerner fra dig ?

Internet 123

Fremragende priser, god og hurtig support

Det er nu anden gang jeg køber domænenavn + sitehosting (IT-Dealeren.dk) hos i123.dk, efter at have prøvet andre virksomheder, og jeg må indrømme at de gør et godt stykke arbejde.

Desuden har de utrolig hurtig respons tid, selv på de travleste tider af døgnet. Og hvis du kommer til at pille lidt ved serveropsætningen, så er de hurtig klar til at finde fejlen og rette op på den.

De kan kun anbefales! :)

Mvh.
Mads

Internet 123

Endelig et ordentligt webhotel!

Har efterhånden en hel del sider hos i123 og jeg har på intet tidspunkt været andet en tilfreds med produkt, pris og service. Deres tekniske support er hurtig og præcis, hvilket er super vigtigt for mig og mine kunder.
Ingen outsourced support som mange andre firmaer - her snakker du med danske fagfolk, hvilket gør det hele en del hurtigere :)

Internet 123

God oplevelse indtil jeg skulle opsige...

Jeg har brugt i123 siden de/han vist hed internet123. Det var billigt så det betød ikke så meget for mig at deres kontrolpanel var et lidt ringere kontrolpanel end de fleste andre udbydere, da jeg samtidig kun havde et domæne hosted ved dem som bare pegede videre til min webside som på ved surftown.

Da vi lukkede firmaet ned i 2009 besluttede jeg at slette domænet og dermed hotellet. Jeg skrev det til dem og hørte så ikke noget igen før i efteråret, da jeg fik en regning på endnu et års hosting fra ham.
Jeg skrev og ringede til ham igen hvor han sagde at han ikke kunne se opsigelsen fra mig, men at han ville slette regningen og hotellet hvis jeg lige sendte ham vores brugernavn.
Det undrede mig lidt at han ikke selv kunne se brugernavnet, men fandt alligevel et gammmelt brev fram med det på og sendte ham.

Det næste jeg så hørte var fra et inkassofirma, som han så havde sendt sagen videre til alligevel, selvom han over telefonen havde sagt at han ville slette regningen.

Antwort von Internet 123

Vi har svært ved at se om du har været kunde hos os. Kan du oplyse noget unikt som f.eks et ordrenummer, så vi kan kigge nærmere på om der skulle være sket fejl fra vores side. Det skal siges at alle kunder automatisk via deres kunde login kan opsige deres aftale. Det lader dog ikke til at det er på den måde du har opsagt aftalen. Hvis du kan finde et ordrenummer eller et domænenavn, så skal jeg gerne kigge nærmere på det.

Internet 123

bedste udbyder vi har haft

vi har snart haft i123 en del år, det super dejlige er at virksomheden er gode til at vejlede i en vækstfase, vi startede med et billigt webhotel og sidder idag med egen server osv og har ikke en finger at sætte på i123, perfekt og tak for en god virksomhed!

Internet 123

Billigt, Godt stabilt og super support

Deres koncept er billigt, godt, stabilt og velfungerende og deres support er helt utrolig god. Det er service på højt plan. (hurtigt og venligt)

Kan klart anbefale dem.

Anvender dem flere sites og vil klart bruge dem fremover.

Internet 123

Godt, stabilt, billigt, masser af plads

Vil klart anbefale i123 til folk, der har behov for et web-hotel. Særligt, hvis man kører Joomla.
Jeg tror det er få "normale" brugere, der kommer op på 3bg, så der er masser af plads.
Deres mail-support er hurtig og venlig, og hjælper gerne - også selv om det er en "fejl 40".
Enetest lille indvending er, at deres kontrolpaneler er noget tunge at danse med. Det burde kunne gøres nemmere/mere overskueligt.
Jeg er tidligere kunde hos både One og UnoEuro, sidstnævntes kontrolpanel var tip-top. Men ingen af dem giver så meget plads og en server tilpasset Joomla til så god en pris som i123.

Anvender i123 til to sites, hvv privat web og en sportsklub.

Det er oki.

Det fungere fint, brugte servicen til en danse klub, som ikke kræver det helt vildt og der var den helt perfekt.
De understøtter : php sql osv. det man har brug for.

Fantastisk service

Har lige flyttet alle mine domæner til i123.dk og jeg må sige at jeg er dybt imponeret over deres service. De er søde, hurtige og meget hjælpsomme! Det er effektivt og en rigtig god fornemmelse at være kunde hos dem!

Internet 123

Fantastisk service, priser og kvalitet.

Jeg har lige oprettet webhotel hos internet123, og det kan jeg absolut anbefale.
Jeg havde nogle DNS problemer, da jeg skulle have flyttet et domæne der var købt et andet sted, og de blev ved på supporten til alt virkede -oven i købet selv om domænet jo ikke var købt ved dem.

Derudover kom jeg igennem med det samme, og blev i telefonen mødt af både venlighed og i det hele taget en god service. Jeg har andre webhoteller ved andre firmaer, men hvor servicen på ingen måde ligner den hos internet123.

Klar anbefaling her fra!

Simpelthen fantastisk service

Jeg har ikke andet end gode ting og sige om i123.dk. Er lige kommet over til dem, som den dansker jeg nu er så elsker jeg telefon support. Og de er en af de få webhotel ejere der virkelig har en :) . 2-3 timer så spiller det med mit firma domæne igen, behjælpelig med MX delegering også.. jamen jubelen vil ingen ende tage. Kan sgu næsten ikke få armene ned igen :)

PS. Super venlig kundesupport og fin at snakke med :)

Største venlige hilsner herfra Familybackup.dk

Reino Krappe

Ingen indvendinger

Som kunde ved i123 gennem nogle måneder, kan jeg kun glæde mig over at være kunde der.

Server og site kører upåklageligt, og når man skriver til supporten får man hurtigt og brugbart svar, hvilket jeg kun har haft brug for meget få gange i forbindelse med et forkert kodeord sendt ud ved registrationen.

super

Har haft webhotel med domæne nogle år, god support.
Ingen problemer med nye kodemails, og god telefonsupport.

Altid hutig hjælp og få

i123's supportafdeling er hurtige og kompetente, og de forstår at prioritere hastesager, således at kunden føler sig godt hjulpet. De varmeste anbefalinger herfra.

Internet 123

Super god service og stabilt webhotel

Har samlet købt 5 webhoteller hos dem, både pro og billigt. Uanset løsning har servicen været i top. De kan altid hjælpe uanset tidspunkt på dagen og ugen også selv om fejlen er min egen.

Prisen for support når skylden er kundens er også meget fair.

Har handlet med webhoteller professionelt i 10 år og har aldrig oplevet så god og stabil service.

Burde have 7 stjerner - mindst

Altid superhurtige med hjælp og svar på ens "dumme" spørgsmål, og det er lige meget om det er weekend eller skørt tidspunkt på døgnet.
Fantastisk flot service.

Ualmindelig god support

Jeg har et lille firma som er begyndt at tilbyde Joomla CMS-løsninger, men jeg har ofte brug for support. i123 har en meget hurtig, effektiv og venlig support. Der går sjældent mere end én time før jeg har fået løst mit problem og ofte får jeg svar på få minutter.

Super hurtig Service. Alt går hurtigt

5 stjerner skal simpelthen gives her. Jeg har fået kendskab til i123 ved at lave en hjemmeside for en kunde (Mizzshoes.dk) der bruger i123.
Support er helt i højsædet, de er behjælpelig lige fra først kontakt.
Jeg har 18 domainer der ligger rundt ved forskellige udbydere, men er nu i fuld gang med at samle alt ved i123, og alle fremtidlige kunder vil klart få andbefalet i123 som stedet de skal hoste.
Det er her man burde samle nationen og udbringe et tre foldigt hurra. Men dog nøjes med at sige tak for den stor og hurtige support der er ydet af i123. de er virkelige fremme i skoende.

Mvh. 3D Konsulenten

TOP service

Jeg har 2 hjemmesider hos i123.dk. Jeg flyttede side nr 2 over til i123, da jeg kun har god erfaring med dem.
De yder fantastisk hurtig og god service fra deres support afdeling og deres server er MEGET stabil. Som der strå i en anden anmeldelse, de er hjælpsomme hele ugen rundt også selvom det er brugeren, der selv er skyld i problemerne. Det senest problem anmeldte jeg lørdag aften kl 21,,35 og sagen var løst søndag formiddag.
Hvis du leder efter et sted at hoste din hjemmeside, kan jeg kun anbefale i123.dk.

SERVICE

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige hosting firmaer over de sidste 10 år. i123 havde det vi søgte. Men hvad viste sig at være en ekstra bonus var den holdning til altid at ville hjælpe også selvom klokker er over åbningstid og fejlen er ens egen. Sådan! Et eksempel på hvad ordet service egenlig betyder.

Perfekt - lige efter bogen

Har brugt i123.dk i mange år efterhånden og altid har de været gode og åbne om vejledning og opgradering, samt ærlige om vores behov, uden tvivl den bedste udbyder på nettet hvis man ønsker et seriøst produkt fra en seriøs leverandør!

Internet 123

En service udover det sædvanlige

Jeg har lige overtaget hjemmesiden for den lokale rideskole, og har i den forbindelse benyttet Internet 123 til opgradering af vores CMS system Joomla.

Deres support fungerer fejlfrit, og deres respons er prompte. Selv når jeg som novise laver fejl, er de klar til at afhjælpe med teknisk kunnen og service i højsædet - og derved redder mig for store vanskeligheder.

Min uforbeholdne anbefaling af Internet 123

Internet 123

Super support. Kun livechat er hurtigere

Jeg forventede ikke mit problem blev løst så hurtigt, da mail korrespondance med diverse online-support's ofte kan være meget langsommelig og trække i langdrag.
Dette var bestemt ikke tilfældet hos i123. Der var svar nærmest med det samme, og mit problem blev løst super hurtigt. Den eneste måde det kunne blive endnu hurtigere, er livechat support.

5 stjernet service hos i123

5 stjerner For en hurtig respons.
Jeg havde klokket i det og anede ikke helt hvad jeg skulle gøre, men supporteren handlede efter at have hørt hvad det drejede sig om hurtigt, og rettede det for mig.

5 stjernet service til en web-amatør

Hejsa.
Søger man en web-udbyder hvor man kræver super personlig service, så læs videre.
Som en typisk kunde, havde jeg lavet en kæmpe fejl, da jeg flyttede mit domæne over til en bedre server internt hos i123.dk. Jeg glemte at tag backup af min email-konti. Så dagen efter var jeg virkelig ked af denne fejl.
Sendte en besked til i123 og de reagerede med det samme, på en lørdag!
De har åbent og ærligt givet mig de informationer som jeg skulle bruge for at kunne logge mig ind på den gamle ip adresse, som jeg ingen kendskab har til - det skal jo bare virke :o)
Takket være denne service, følte jeg en vis tryghed om at jeg nok skulle få alle mine emails igen. Og nu har jeg dem.
Tak til i123.dk endnu en gang.

Fantastisk service hos 123

Jeg laver hjemmeside i Joomla. Doænet lå først et andet sted, men jeg skulle have et hotel og var ikke tilfreds med service og hurtighed i fald af stor trafik på min hjemmeside. Jeg undersøgte markedet meget nøje, skrev stribevis af mails til og førte tlf-samtaler med udbydere, før jeg besluttede mig. Ingen tvivl i mit sind om at Internet123 var de absolut mest service-mindede og korrekte, endda før, jeg havde købt min vare hos dem. Man kan spørge om alt, deres telefonsupport er hjælpsom og helt i top, og man får lødige og meget hjælpsomme svar. En dag havde jeg havde problemer med mine søgemaskinvenlige links. Jeg havde brudt hovedet i en uge på, hvordan jeg skulle fixe den, fordi min template ikke virkede, som den skulle på undersiderne. Det klarede supporten øjeblikkeligt, fem minutter efter, at jeg havde sendt dem en mail, fungerede alt. De havde endda sendt mig en mail aftenen før, at jeg bare kunne slå funktionerne til, så skulle de kigge på det med det samme. En service-virksomhed i top, som jeg absolut kan anbefale.

Finn Byrgesen
www.voreshverdag.dk

Internet 123

Billige priser og support i særklasse

Jeg har prøvet et par webhoteller og jeg syntes virkelig at i123.dk fortjener ros. De fik overflyttet min side for mig, hvor jeg selv var ved at give op. De var også utrolig hurtig til at besvare mine mails. Thumbs up i123, keep up the good work. Man skal se langt efter virksomheder hvor priserne bare er i top og ligeså med servicen.

hurtige og effektive

Kan kun anbefales - har prøvet mange af de andre, i123 spiller bare max

Det fungerer bare...

i123 - 123 og så kører det....ganske enkelt god gedin service og gode produkter! Kan varmt anbefales!

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen