[REPLY]
Det er altid den rigtige buket til den rigtige modtager - det er vigtigt når det gælder. Og det gør det...
Store roser til interflora herfra!
En fødselsdag er en forbrydelse at glemme. Et Blomstergavekort, en buket, eller chokolade og blomster, chokolade og vin, eller alle tre dele, vil glæde de fleste. Også min familie på Sjælland. Den ene modtager i denne omgang var min mor. Vi bor 309 km væk fra hinanden, og ingen af os har bil. Derfor valgte jeg Interflora, som jeg har valgt mange gange tidligere. Altid et tilfredsstillende resultat for mig, er det. Samt stor glæde hos modtagerne.
Det er nemt og hurtigt at bestille blomster hos jer.
Modtageren af blomsten sendte mig en mail: wow wow de flotteste buket hun nogensinde havde modtaget! Tak til blomsterleverandør i Århus.
Sidder og bestiller en god bedring buket til en kollega kl. 22.45 en torsdag aften, det kan da ikke være nemmere :-) Nu mangler jeg bare at vente på, at den bliver leveret :-)
Dejlig nemt at bestille og levering til tiden.
En smuk buket blev leveret som aftalt. Intet at klage over, kun "roser" herfra!
Hjemmesiden er fint bygget op og lige til at gå til. Men jeg syntes prisen for levering er for dyr.
Har brugt Interflora igennem mange år som bosiddende i udlandet - det har altid fungeret fint, så vi fortsætter efter at være flyttet hjem til Danmark :o)
Det eneste jeg kan klage over er, at det personlige kort jeg lavede ikke fik det billede på forsiden, som jeg havde valgt. Ellers er jeg meget tilfreds med den service jeg fik :)
Det er nemt og lige til. Efter at have brugt tjenesten i 6 år kan jeg kun anbefale det. Vigtigst af alt, så har der altid været levering som bestilt. Selv til udlandet fungerer tingene optimalt.
Synes overall at det er god service man får, synes måske priserne er lidt høje, men blomsterne er pæne, og leveringen er fin. Så kan kun anbefales
Sendte en buket til min kæreste der var på ferie på kreta, super lækre blomster og hurtig levering, alt i alt den bedste service jeg har oplevet..
Jeg blev ringet op af en meget glad buket-modtager, som havde fået den mest henrivende buket til sin fødselsdag. Hun var meget glad for kortet også, som var så personligt.
Blomsterne blev leveret til tiden og sat uden for døren, som jeg havde bedt om.
Alt-i-alt en positiv oplevelse!
Jeg bestilte 2 buketter til levering den 16.05.2012, den ene til Vrensted, Nordjyland, super fin og kom på datoen, nr. 2 til levering i Aarhus, ankom først om lørdagen, og da bar blomsterne tydeligt præg af være lavet allerede den 16. , men først leveret den 19. maj
Vi har været på ferie og først hjemme i dag, derfor den sene klage!!
meget uheldig oplevelse for modtager og afsender
Hilsen
Else Nielsen
V.hj.a. interflora er det meget nemt at glæde en man holder af ved at bestille en buket på nettet og få den leveret til rette person. Jeg synes bare leveringen er meget dyr. F.eks. har jeg lige købt en buket til 175 kr, som jeg måtte betale 270 kr for at få leveret. Det var lige før det var billigere for mig at selv at køre buketten ud, selvom det drejer sig om en anden by.
det var en super god behandling og leveret lige til døren selv om det var på tredie sal
En nem måde at få gjort det der ligger en på sinde med det samme.
Det var meget samvittighedsfuldt udført og så vidt vi ved rigtig pæne blomster.
Jeg handler tit igennem interflora, fordi det er nemt og man ved at varen er i orden og kommer frem til tiden. Det eneste jeg mangler er nogle flere muligheder i den lavere prisklasse. Det bliver hurtigt dyrt og det er ikke altid at man har lyst til at give så fornem en hilsen. På den anden side signalere det også kvalitet at varerne koster det de koster.
så dejligt at vide det bliver taget så seriøst, rigtig godt.. Fantastisk..
Ville sende en Mor's Dag Buket til Danmark fra Schweiz. Fandt en passende buket på Interflora's side, valgte størrelse og farver og kunne derefter vælgte at lave mit eget personlige kort til at følge buketten. Det var altsammen super nemt og resultatet meget tilfredsstillende. Min mor blev meget overvældet og ringede straks og fortalte om den smukke buket og en uge efter kunne hun berette, at buketten stadigt så ud nøjagtig lige så smuk og frisk, som da hun havde modtaget den. Alt i alt en virkelig god oplevelse for såvel hende som mig.
Som bosiddende i udlandet er Interfloras hjemmeside og bestillingsordning nærmest genial. En buket og evt. en lille tillægsgave varmer altid hos modtageren, og dermed også hos mig som afsender. Modtagerne har altid været meget tilfredse med buketten, farverne og sammensætningen. Også ordningen med selv af lave et kort fungere super. Leveringen er også altid sket, som jeg har bedt om! Jeg er meget tilfreds!
De leverede det jeg købte, men buketten var ikke helt de 200kr værd.
har hørt at buketten var fin. Det kunne dog være meget bedre hvis kunden (giveren) faktisk fik besked om buketten var afleveret (i tide).
Jeg fik at vide at buketten kunne blive afleveret samme dag som den blev bestilt (indenfor en bestemt tidsramme), men jeg ved faktisk ikke om den blev afleveret på fødselsdagen og jeg synes det er for pinligt at spørge fødselsdagsbarnet. Faktum er at hun først skev (e-mail) 2 dage efter, så hun har højst sandstynligt ikke fået buketten på fødselsdagen på trods af hvad man lovede mig da jeg ringede direkte til butikken
God service ved ændringer i bestilling.
Rare mennesker at snakke med.
Levering til tiden!
Min mor som modtog blomsterne på sin fødselsdag, var glad og meget rosende i sin omtale af den leverede buket.
Jeg sendte en stor buket blomster til min kæreste, sammen med en flaske champagne og noget chokolade. Alle tingene kom frem som aftalt men allerede dagen efter var blomsterne falmede og flere måtte smides ud.. De var ikke friske!
Jeg klagede og følge mig ikke helt troet på mit ord om at blomsterne ikke var i orden - og selv om jeg sendte billeder af blomsterne lød der tvivl.. Men jeg endte med at få en erstatningsbuket og vi er gode venner igen. Jeg synes dog ikke at InterFlora skulle have mistænkeliggjort mit udsagn..
Det er nemt at hvad man bestiller, det kom mindre end en time efter.
Det syntes jeg var super og handler gerne her igen
Varen lignede bestemt ikke det jeg købte jf hjemmeside. Hvis ikke man kan leve op til det, så skriv det
De blomster jeg sender eller modtager fra Interflora er ALTID meget lækre og friske.. Smukke blomster sammensat i fantastisk spændene buketter...
Der leveres til tiden uden problemer og ALTID med et smil...
Derfor bruger jeg ikke andet end Interflora... Dem kan jeg stole på... ;o)
Top flotte blomster, super trist der ikke bliver leveret det ekstra man har tilkøbt før man har rykket for det dagen efter....ingen undskyldning, godtgørelse eller andet....ringe service!
Bestillingsprocessen, varen og leveringen er upåklagelig. Jeg syntes dog, at interflora er meget dyre.
Oplevelsen var som forventet!