We are hiring!

Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (1.580)

Gnidningsfrit

Har handlet flere gange hos Klodskassen.dk. Hver gang nemt og hurtigt, fuldt sortiment, let at finde hvad man søger... og så er prisen i orden. Varerne leveres til forventet tid uden mangler :-)

Bewertung von verifiziertem Kunden

hurtigt og nemt -og desuden billigt

Leder du efter et stort udvalg af legoting er klodskassen en fin og god mulighed.
Nem hjemmeside og hurtig levering. Kan kun anbefales

Bewertung von verifiziertem Kunden

Super professionel og perfekt vareudvalg.

Jeg kan på det varmeste anbefale klodskassen, da de altid overholder det de lover, og deres udvalg er super godt.

Hurtigt og nemt

Det fungerede super fint

Bewertung von verifiziertem Kunden

nemt, hurtigt og stort udvalg

Glæder os til at give vores datter olivias hus (freinds lego) hun bliver ellevild. KlodKassen var den billigste forretning med denne kasse lego :-) handler gerne her igen.

Perfekt levering

Leveret til tiden og det jeg havde bestilt.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Fantastisk og billig netbutik og handle lego med

overskuelig hjemmeside, billig med Lego i forhold til andre steder.
Varer bliver leveret efter et par dage.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Hurtig levering - billig -i forhold til andre :-)

Hurtig levering - billig -i forhold til andre :-)

Bewertung von verifiziertem Kunden

Klodskassen.dk lever fuldt op til mine forventninger.

Jeg har bestilt varer 2 gange ved Klodskassen.dk
1 gang jeg bestilte købte jeg en varer som min kone også havde købt da jeg kom hjem.
Skulle så sende mit retur til Klodskassen.dk og var da lidt spændt på hvornår mine penge ville komme tilbage på kontoen. Men min bekymring var spildt. 2 dage efter at jeg havde sendt pakken af sted var der penge retur. SUPER SERVICE

Bewertung von verifiziertem Kunden

En ualmidelig god behandling, når man henvender sig til Klodskassen

Begge de gange, hvor jeg har købt varer hos Klodskassen, har det været fine varer til meget fine priser. Nogle af dem endog til halv pris.

Leveret hurtigt

Jeg kan anbefale Klodskassen på baggrund af deres hurtige levering!!

Hurtigt og billigt

Priserne hos klodskassen.dk er lavere en andre steder og de leverer hurtigt. Jeg bestilte en kasse Duplo som skulle bruges til en fødselsdag få dage senere så jeg var lidt nervøs for leveringen, men pakken kom efter 3 dage så alt var perfekt.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Meget hurtig levering - alt perfekt

Stort vareudvalg, kvik levering - anbefaler gerne virksomheden til andre

Udemærket

Det er nemt og uden problemer, stort udvalg

Som smurt i LEGOolie

Bestilte noget LEGO på hjemmesiden fordi det var under butikspris. Modtog pakken efter to dage og i fin stand.

Hurtige

God service og hurtig levering :-)

Hurtig levering

Efter min bestilling blev varen hurtigt afsendt. Alt perfekt.

Fantastisk service

Jeg kommunikerede med Klodskassen om leveringstidspunktet, hvilket fungerede optimalt; de svarede hurtigt på min mail og jeg havde min pakke til tiden! De bedste anbefalinger herfra....

Bewertung von verifiziertem Kunden

Stort udvalg og ok priser

Overskuelig hjemmeside, let at bestille og hurtig levering

Ganske udmærket

Man bestiller noget, og så får man det med det samme uden bøvl. Det er meget rart.

Ingen problemer

Bestilte Lego tirsdag eftermiddag og havde det torsdag morgen. Alt kørte på skinner. Kan varmt anbefales.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Klodser til nuet sendes med budet, hurtigt og nemt og alt er sendt.

Hurtig og effektiv behandling af ordren, og lynhurtig i min postkasse.

familiens butik

Hurtig modtagelse og rimelige priser, meget at spare.Søde ejere.

Intet at bemærke

Overskuelig hjemmeside, nemt, hurtigt ingen problemer

Bewertung von verifiziertem Kunden

Dejlige priser og spændende udvalg i Duplo

En super god side jeg lige faldt over - vil anbefalde denne side til venner og bekendte. De har nogle rigtige gode priser på Duplo. eneste lille øv er at de ikke har så mange af de helt store Duplo æsker - såsom Zoo og bondegården. Det er dem med mange dyr - som vores søn elsker.
Men så fandt vi vist så meget andet der er faldet i super god jord og flittigt bliver leget med :-)

Bewertung von verifiziertem Kunden

Hurtig handel med fragten sparet, når man selv kan hente;-)

Hurtig bestilling til gode priser. Da jeg selv bor i Randers, kunne jeg smutte forbi og spare fragt og så fulgte der en lille gave med bestillingen. Topkarakter herfra;-)

Bewertung von verifiziertem Kunden

perfekt sted at købe godt lego til små penge

Købte min søns fødseldags gaver her, 2 dage senere kom de, men en ekstra gratis lego figur:-)

God pris, hurtig levering

Jeg har ikke tidligere handlet på klodskassen.dk, men har haft en positiv oplevelse. Priserne er gode, og varerne blev leveret efter 2. hverdage.

Som altid - super service

Jeg vender tilbage, da jeg altid får en gode service - og bliver behandlet ordenligt.

Klodseklassen har klasse

Har kun været godt tilfreds med servisen

Billigt og hurtigt

Jeg har 2 drenge som elsker lego. Derfor er prisen ikke irrelevant og at vi har fundet et sted hvor deres klodser altid er lidt billigere end alle andre steder, er bare fantastisk. Så jeg ved at det bliver julegaver til børn og fætre der skal bestilles her.

Super fed LEGO "butik"

Jeg har handlet flere gange hos Klodskassen, og hver gang er det foregået helt problemfrit. Har altid fået en god behandling og hurtig levering.
Hermed mener jeg, at det er en super fed hjemmeside, hvor der altid er et stort udvalg at vælge imellem, tit og ofte er der også rigtig mange gode tilbud. Jeg har aldrig problemer med at finde LEGO til mine 3 drenge på Klodskassens hjemmeside.

Hurtig levering

God service og hurtig levering

Super udvalg og priser

Jeg har bestilt herfra flere gange og har kun ros til overs.
De har et kanon udvalg med en masse eksklusive sæt som ellers kun fåes hos lego selv eller meget få steder. Priserne er helt igennem rimelige og der er tit gode tilbud.
Ens bestilling afsendes hurtigt hvilket helt klart er et plus når man er så utålmodig som mig. Og ikke mindst har de tit udgåede varer, så man slipper for at skulle finde sit yndlings sæt brugt i udlandet til horrible priser. Det er på mange måder favorit lego shoppen.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Stort udvalg, billigt, aldrig problemer.

Har købt lego flere gange. Hjemmesiden er nem at benytte, servicen er super, ved spørgsmål svares samme dag. Kan varmt anbefales.

Fint

Jeg fik hvad jeg bestilte.

Hurtig levering

Hurtig levering og rigtige varer

Bewertung von verifiziertem Kunden

Billige, og super hurtig levering med en ekstra lille gave:-)

Super, det fungerede bare at handle hos klodskassen, billig og super hurtig levering