We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kommodo Bewertung

Kommodo Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Kommodo denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Kommodo 2
Durchschnittlich
6.4 von 10

2 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (2)
Kommodo

Pas på - det er meget svært at sende varer retur.

Vi bestilte den 26/6 en Tree Hanger stumtjener hos Kommodo.dk. Vi modtog den kort tid efter, efter lidt kordination med fragtmanden.
Da vi fik pakket den op levede den ikke helt op til vores forventninger. Den virkede i vores øjne lidt discount agtig. Den er lavet i plastic, hvilket i sig selv er fint, men samlinger er meget tydelige og den har ikke det exclusive-look vi håbede på når vi gav 2.200,- for en stumtjener.

Vi beslutter derfor at gøre brug af vores returret, og kontakter indehaveren af forretningen, Christian. Han er umiddelbart noget overrasket over at vi ønsker at returnerer den, og foreslår om vi ikke hellere selv vil sælge den på dba.dk... Vi insisterer dog på at returnerer den, og får oplyst en adresse som vi skulle sende den til. Der var dog lidt forvirring da de var ved at flytte.

Vi embalerer den så godt som vi kan og returnerer den med danske fragtmand. D. 27/7 modtager vi en bekræftigelse på at de har modtaget pakken, og at de vil tjekke om varen er indtakt, for derefter at vende tilbage til os. Der sker dog ingenting, og jeg beslutter derfor at kontakte dem telefonisk d. 11/8 da vi stadig ingenting havde hørt.
Jeg oplyser vores kontonummer endnu engang, så de kan returnere pengene, og Christian bekræfter at varen er indtakt, og at han selv vil sørge for at overfører pengene.

Idag har vi d. 17/8 og der er stadig ingen penge kommet retur. Det er dog heller ikke muligt at ringe til forretningen på nogen af de oplyste telefonnummere.

Jeg kan derfor ikke anbefale dig at handle hos kommodo.dk. Men hvis du handler der, så skal du være helt sikker på at du vil have varen, for det er godtnok sværrt at få sine penge retur...

Antwort von Kommodo

Kære Morten,

Sikke dog en trist mail.

Er virkelig ked af, at I har følt jer dårligt behandlet. For at gøre kort process så blev jeres penge aldrig trukket fra jeres konto efter købet. Du bedes venligst dokumentere dette via konto udtog så vi kan komme til bunds i dette.

Jeres indkøb er sket for over 2 måneder siden. Og da jeg intet har hørt fra jer går jeg ud fra at I har indset at overførslen til min konto aldrig har fundet sted.

I er selvfølgelig velkomne til at rette henvendelse til den nye butik på info@kommodo.dk el. på tlf: 72650454.

Kommodo

En fantastisk møbel butik!

Jeg købte en lampe (Sputnik20) og to Quid barstole, som bare passer så godt sammen og ser virkelig godt ud i min nye cafe!
Jeg hentede selv varerne nede i butikken på Mimersgade, men man kan vist også få dem bragt ud.
Alt i alt er jeg meget tilfreds, både med prisen og med de gode råd jeg fik med på vejen!

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen