We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Leg Hobby Bewertung

Leg Hobby Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Leg Hobby denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Leg Hobby 14
Perfekt
9 von 10

14 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (14)

God

De er meget hjælpsom hvis man ikke rigtig selv kan finde noget

Ausgewählter Bericht über Leg Hobby

Leg Hobby

Kan ikke være mere enig..

Kan ikke være mere enig med de andre.

Super hurtig levering, dejlig kvalitetsvare, meget nem og overskuelig hjemmeside.

Så vil også med en god samvittighed anbefale Leg & Hobby

Leg Hobby

super god kontakt og hurtig levering af GODE kvalitetsvarer

Jeg har ikke mange andre kommentarer, end overskriften til denne anmeldelse. Jeg kan kun anbefale at handle i Leg & Hobby.
mvh
Heidi.

excellent kundeservice

Jeg har benyttet leg-hobby.dk. da jeg skulle købe et løbehjul til min datter. Denne handel forløb uden problemer. Hun var lidt hård ved løbehjulet, så forhjulet blev ødelagt. Jeg kontaktede leg-hobby.dk og fik igen god kundeservice. Claus undersøgte med det samme om det var muligt at fremskaffe det - og det var det. Straks blev der indsat et link, så jeg kunne bestille det uden problemer. Jeg er derfor yderst tilfreds både med mailkorrespondancen og den excellente kundeservice. mvh Lone Svendsen

Leg Hobby

Jeg bestilte en løbecykel. Og det var meget hurtig levering, fik den allerede dagen efter.
Så det er god service.
Deres hjemmeside er også nem og overskuelig.

Hurtig levering, god information

Det var let at finde den information jeg behøvede på Leg og Hobbys hjemmeside, og de bestilte varer ankom på først mulige postdag, så levering var hurtig.

Leg Hobby

God pris og hurtig levering

Kan kun anbefales....

Hurtig og god service

.jeg købte en vare hos leg &hobby i mandags,allerede tirsdag lå den i
postkassen
bedere kan det ikke blive

Leg Hobby

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte en vare hos dem halvsent mandag aften, og nu her i dag onsdag har jeg modtaget pakken, pænt pakket ind også!
Super hurtig og god service, kan helt klart anbefales!

Hurtig og god service

Jeg ringede og hørte om man kunne få pakket en gave ind og det kunne man og inden for en halv time var varen bestilt og jeg modtog en mail om at den var sendt. Det er da service!

Hurtig forsendelse

Der gik mindre end 10 minutter fra jeg bestilte min vare til den blev afsendt.
Desuden er siden overskuelig og man får tilpas meget info uden at man føler sig overlæsset, men stadig nok til man ikke er i tvivl om noget :)

Lyn-hurtig levering - perfekte varer

Anden gang jeg handler på denne side.
Og igen - FANTASTISK service!
Handlede søndag sen aften - mandag morgen kl. 9 fik jeg besked om, at mine varer var afsendt - INKL. PostDanmark tracking nummer - så jeg kunne følge pakken! Dét er service!
Sidst jeg handlede - samme gode service - samme hurtige levering.
Dog punkterede min nyerhverved trækvogn kort tid efter!
(En situation helt udenfor Leg-Hobby.dk's kontrol/ansvar)
- alligevel modtog jeg den følgende dag - et stk. nyt hjul.
Nu har vi altid et i reserve!
Det er bare SERVICE.
Varmeste anbefalinger herfra.

God betjening.

Hurting levering. Meget flot det kan man stole på.

Med venlig Hilsen. Klaus Søndergaard Fra Nakskov

Thomas tog

Bestilte julegaver og fik det med det samme. God betjening

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen