We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Maerkeure Bewertung

Maerkeure Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Maerkeure denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Maerkeure 7
Gut
8.4 von 10

7 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (7)

Ausgewählter Bericht über Maerkeure

Maerkeure

Et sted man trygt kan handle

Bestilte et ur til markedets absolutte laveste pris. Servicen var i top da jeg henvendte mig med spørgsmål forud for handlen, og fik svar indenfor meget kort tid. Leveringen skete hurtigt og med god information undervejs.

En side jeg helt sikkert vil benytte mig af igen, skulle jeg bruge et produkt fra deres sortiment.

• Nyholm
  • 2 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Superhandel

Fin hjemmeside, fine priser og hurtig levering

• Kunde
  • 1 Bewertung
  • Verifizierter Kunde

Et firma der lever op til hvad de lover.

Jeg kan kun anbefale firmaet. det er nu anden gang jeg handler gennem Mærkeure.dk hurtig levering, samt samt billiger priser end man kan finde i div. butikker. så meget behagelig oplevelse. Hilsen Thomas

Maerkeure

Super let at købe et ur :-)

Det har bare været kanon-enkelt og uden problemer at handle hos maerkeure.dk og jeg vil helt sikkert komme tilbage.

Maerkeure

God service og hurtig levering

Levering som lovet og til nettets pt. bedste pris. Kan klart anbefales.

super service

jeg købte et TW Steel ure hos mærkeure.dk, jeg fik det hurtigt leveret og kvaliteten var fuldstændig som forventet

Maerkeure.dk

Super og seriøs webshop

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen