We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

maXpuls.dk Bewertung

maXpuls.dk Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von maXpuls.dk denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von maXpuls.dk 330
Perfekt
9.7 von 10

330 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (330)
  • Julie
  • København V, DK
  • Verifizierter Kunde

Alt gik som det skulle...

Fik en mail efter bestillingen, at en af mine vare var udgået. Men hurtig tilbagemelding og hurtig afsendelse. Så det hele var fint...

Ausgewählter Bericht über maXpuls.dk

Effektivt

Bestilte online en weekend, og fik om mandagen en mail om at det ene produkt ikke var på lager, men at de ville få det inden for et par dage. Blev løbende informeret og selvom jeg skulle vente, gik det alligevel hurtigt og helt smertefrit.

maXpuls.dk

Alt var i orden som altid fra maXpuls

Nemt og hurtigt at handle her.
Gode priser.
Fine størelsesskemaer.

• Mikkel

God Service

God service, Levering til tiden og så fulgte der smagsprøver på elektrolytdrik med.
Fornuftigt firma, og værd at handle med igen.

😊😊😊😊😊super😊😊😊😊😊

Det bliver ikke bedre

• kbh NV

hurtig levering

Hurtig levering - fik mine varer dagen efter jeg bestilte

maXpuls.dk

Savner billeder af løbesko fra alle sider og bedre oplysning om bredde af skoen. Det allerbedste ville være, hvis man havde flere søgemuligheder, feks. opbygning (neutral etc.), graden af stødabsorbering og bredde. Der var kun fordi, der i oversigten over skoene stod at skoene var gode til folk med problemer med knyster, at jeg sendte bud efter dem. Da jeg efterfølgende havde nogen spørgsmål til skoene, blev de besvaret fint i en mail.

• Allan

super

• Bo

Godt

Det var hurtig afsendelse af varer.

• Tony
  • Verifizierter Kunde

super service, og hurtig levering

Bestilte to varer, og blev ringet op samme dag jeg havde betalt. En høflig medarbejder forklarede at der var lidt leveringsproblem med en størrelse, men han gjorde alt i sin magt, og på få dage havde jeg varen tilsendt privaten.

Supergod hjemmeside, og rigtig god service. Min bedste anbefaling

OBS.

Super god behandling.

• Kunde

Hurtig handel og levering

Super produkt. Manglede dog en lidt mere udførlig brugsanvisning sat at det batteri der sad i produktet var "dødt" så det skulle skiftes før vi fik det til at virke.

Effektiv

Hurtig sikker handel

hurtig levering

god levering og service

maXpuls.dk

Hurtig levering og super service

Den model i løbesko jeg havde bestilt var udsolgt, blev ringet op af maXpuls og tilbudt en anden model til samme pris.
Blev desuden gjort opmærksom på, at leveringen kunne tage en dag extra, pga giro d italia i Horsens, hvor maXpuls har adresse.
Alt i alt en super service, hurtig levering og ikke mindst levede de bestilte sko helt op til min forventning.
Kan varmt anbefales.

helt i orden

De holder hvad de lover

• Jannik
  • Verifizierter Kunde

Modtaget bestilte produkt, til tiden...

Modtaget bestilte produkt, til tiden...

• Erik W
  • København K, DK
  • Verifizierter Kunde

Gode priser, og flere gode tilbud. En restsalg-jakke jeg havde bestilt var dog ikke til rådighed, men jeg fik hurtigt information om dette, og mulighed for at skifte til en ligværdig produkt eller afvente lagerføring. Meget venlig og imødekommende service. Samlet set en meget god køboplevelse.

maXpuls.dk

Så, bestilte, hurtigt leveret = tilfreds kunde

Har ikke noget at sætte en finger på. Hurtig bekræftelse med tracking nummer samt hurtig levering, kan ikke gøres bedre.

godkendt.

Alt forløb efter hensigten, skønt. Vil handle v jer igen en anden gang.

• csm

Let og problemfrit

de havde ikke den ene vare på lager men var rigtig gode til at holde mig orienteret om forløbet.

• Thomas

Perfekt handel

Varen blev afsendt samme dag som jeg bestilte den, og den blev leveret helt som planlagt og til den bedste pris jeg umiddelbart kunne finde.

Super handel

Købte en trøje hos maxpuls, og fik den inden for 24 timer, super service, nem og sikker webshop. Kan varmt anbefales.

• NEK
  • NEK
  • Frederiksberg C, DK
  • 6 Bewertungen

Brilliant service!!!

Jeg tog chancen og bestilte et par Vivobarefoot løbesko, men desværre var det par, jeg købte, udgået, og jeg blev tilbudt et andet par til samme pris. Dét synes jeg bare var fantastisk service. Da jeg modtog skoene, var de desværre for små, og da det var den største damestr., spurgte jeg, om jeg kunne få byttet dem til den mindste herrestr., og det var der bare ingen problemer i overhovedet. Nu har jeg modtaget mine nye sko, og de er bare super gode! Jeg har aldrig nogensinde oplevet så god og så hurtig en service hos en dansk webshop - jeg må sige, at jeg er virkelig meget imponeret, og jeg kan kun på det varmeste anbefale maxpuls.dk. Det er helt stensikkert, at jeg vil handle hos dem igen.

Alt i orden.

Lynhurtig levering og super informationsniveau.

Perfekt !

God pris, god service og hurtig levering !

• Chain

perfekt.

lige efter bogen.

• Karin

Fine varer fin service og fin pris

Fine varer fin service og fin pris

Super Godt

Købte online lørdag aften, varene kom tirsdag aften med posten.Så super godt, køber gerne noget igen

outstading

godt godt, gode oplevelser med handle her

maXpuls.dk

Hurtig og pålidlig behandling af ordren

Kan kun anbefale dem, fik endda en mail om at de ikke lige havde det på lager som jeg skulle bruge, men de vil få det hurtigt. Hvilket også var korrekt. Rigtig god kunde betjening.

• Lars
  • Verifizierter Kunde

Fin info og punktlig levering

Fik god info undervejs og varerne blev leveret på lovet tidspunkt.

maXpuls.dk

Superbetjening fra forespørgsel til modtagelse af varerne

Jeg havde spørgsmål om den valgte bluse, hvorfor jeg kontaktede forretningen. Jeg fik en meget venlig betjening, og bestilte herefter varerne, som jeg modtog meget hurtigt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler i maxpuls.dk. Vil også gerne besøge forretningen, næste gang jeg kommer til Horsens. Forløbet af denne handel var en god oplevelse.

maXpuls.dk

Super service samt hurtig og præcis levering

Intet negativt at sige, god service..

Hurtigt og effektivt

Fin pris, hurtig levering (post danmark), korrekte varer inkl. gratis testprodukter. Ikke noget at forbedre.

Hurtig og professionel ekspedition

Havde bestilt en løbetrøje som jeg bare måtte eje. Jeg blev dagen efter ringet op af maXpuls som desværre måtte fortælle, at de alligevel ikke havde den løbetrøje jeg havde bestilt på lager - men tilgengæld havde de en anden i samme kvalitet - bare i en anden farve. De ville blot høre om jeg var interessert i den anden løbetrøje for så ville de sende den afsted til mig med det samme og beklagede selvfølgelig, at jeg ikke havde kunne få en første løbetrøje jeg havde bestilt. Super service - selvom jeg fik en anden vare - men jeg er så glad for den og skal da helt sikkert handle der igen. Og løbetrøjen havde jeg dagen efter :-)

maXpuls.dk

God og nem hjemmeside.Hurtig levering. :-)

Har fortjent alle fem stjerner.

God hjælp i telefonen.

Det var rigtig dejligt at kunne tale med en person om den præcise størrelse, da jeg var i tvivl om det.
2 dage efter havde jeg en pakke med min vare. Ikke sidste gang jeg benytter maXpuls. Tak for det

• simon

Super servic

super god servic, nemt at finde ud af, og alt gik som planlagt.

Hurtig levering og yderst tilfredsstillende service

Hurtig levering og yderst tilfredsstillende service

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen