We are hiring!

Antwort von MBC.DK

[DATE]

[REPLY]

MBC.DK Bewertungen

Gut
8.9 von 10

94 Trustpilot Bewertungen
Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (94)

Helt fin Hjemmeside :D

De skrev at varen var sendt før varen var sendt :( Deres undskyldning var at lageret var presset, hvilket er en helt ok og gyldig undskyldning for at varen blev sendt senere... Det var bare lidt nedern at gå og håbe på at spillet kom, når det ikke engang var blevet sendt..............
Så de kan godt oppe deres service lidt, men ellers er det en helt fin Hjemmeside :D

Godt tilfreds

Rigtige gode konkurrencedygtige priser og præcis levering. Så kan det ikke være bedre.

Som det skal være !

Super service - jeg bestilte et spil som allerede kom dagen efter, det kunne ikke være bedre !! fortsæt det gode arbejde !

MBC.DK A/S

Alting forløb uden problemer og til tiden.

Nemt og bekvemt. Varen brugte 2 dage på at nå frem, men det var indenfor lovet tidsramme, så helt OK. Var ikke hjemme til at modtage den, men da den i stedet blev afleveret til afhentning på en nærliggende Shell tank, var det ikke noget problem at få den afhentet indenfor åbningstid.

MBC.DK A/S

Uden problemer, forventet hurtig levering.

Oplevede ingen problemer med handlen og der var en hurtig levering som man kunne forvente.

MBC.DK A/S

Alt er som det skulle være

Fik varen på tredjekommende hverdag, hviket er perfekt. Pakken i fin stand. Hjemmesiden og betalingssystem fungerer problemfrit, så intet kritik fra min side :)

Det eneste der kunne være rart, er, hvis der blev oplyst en forventet leveringsdato - men det er jo en lille detalja :)

Helt problemfrit

Købte Assassin's Creed III til den bedste pris - helt uden problemer.

Helt OK

Har handlet der en gang og de levede op til forventningerne

super godt

Spændende hjemmeside og rigtig dejligt at få varen så hurtigt

MBC.DK A/S

Leveringen var hurtig og præcis.

MEN gik der over en måned før pengene blev trukket, hvilket er meget mærkeligt, dog er de kun trukket en gang. :)

Uproblematisk

Fin og hurtig levering ... ingen problemer.

hurtig og effektiv levering

vi handles ved det helt sikkert.
det gik super godt.

Super handel

Bestilte et spil søndag aften og fik det leveret tirsdag middag, så SUPER handel.....

pålidelig og hurtig

Bestilte et X box spil som skulle være fremme inden jul. Firmaet skrev at de forventede at den var på lager den 18 dec. - Andre firmaer havde blot meldt udsolgt, så jeg krydsede fingre og var forberedt på ikke at nå det.. Spillet lå i min postkasse 19.dec 27% billigere end det næstbilligeste sted. Perfekt.

MBC.DK A/S

Perfekt. Super hurtig levering.

Førstegangskunde men ikke sidstegangskunde. Fine priser og hurtig levering. Perfekt.

• København, DK
  • 5 Bewertungen

God pris, omgående levering, no BS

Det fungerer helt som det skal. Billigt, hurtigt, trygt og godt.

MBC.DK A/S

Jeg giver dig 5 stjerner.....

som Etta Cameron ville sige.
Rigtig god pris og hurtig levering. Det er god service efter min mening.

Ingen problemer

Alt gik som det skulle; ingen ting at udsætte på min første oplevelse med MBC.dk Vil unden tøven handler der igen

MBC.DK A/S

Løfter er til for at blive holdt

Modtog en nyhedsmail om det nye Halo4, der tilbød, at MBC ville skaffe mig det i hænderne, som en af de første til markedets laveste pris. De holdt begge løfter, omend der sneg sig en kort forsinkelse ind undervejs (2-3 dage)

Hvad mere kan man egentlig forlange?

MBC.DK A/S

Ingen probler - kom til tiden !

God hjemmeside - god mail flow efter købet - Varen kom som aftalt - perfekt handel.

MBC.DK A/S

Skuffende at de har noget til salg der ikke kan leveres

Købte et spil som åbenbart ikke kan skaffes mere. Kedelilgt at gå og vente på noget der ikke kommer.

Perfekt

Jeg bestilte et spil om formiddagen og havde det i hænderne dagen efter. Perfekt service, og en rigtig god pris :)

MBC.DK A/S

Hva skal man sige? Perfekt service!!!

Go pris (100 kr under butikspris), levering på 1 dag, go kommunikation under levering - Hva skal man sige me'r? Perfekt service!!! Her handler jeg bestemt igen!

MBC.DK A/S

Ingen problemer... Kan varmt anbefales...

Hurtig og nem hjemmeside til gode priser... Da vi bestilte det lidt sent på dagen onsdag blev det først afsendt dagen efter men kun med en dags levering (torsdag)... Tro mig drengen blev blev glad for det gik så hurtigt... Kan varmt anbefales...

Bare iorden

Bespilte et spil fredag aften og modtog det med posten tirsdag. Hurtigere kan det ikke gøres - perfekt!

Ventede længe

Bestilte et spil til PS3 hvor der stod at leveringstiden var 3-7 dage - desværre ventede vi næsten i måned før spillet dukkede op. Undervejs blev vi flere gange oplyst at nu ville spillet blive afsendt, men så blev ordren lavet om.... Øv!!!

Super forretning

Jeg bestilte et spil, som endnu ikke var kommet i andre butikker på nettet i DK. Jeg bestilte det så hos mbc.dk, der kom så desværre en uventet ekstra ventetid på en uge, (men stadigvæk før de andre butikker). Og så fik jeg en lille rabat for ventetiden.

Super, kan anbefales til alle.

Billigt og hurtigt

Efter lidt søgen på nettet efter et helt nyt spil til ps3, fandt jeg klart det billigste hos MBC.
Og allerede 2 dage efter bestilling kommer det med posten.
Kan klart anbefales, og handler her gerne igen :-)

MBC.DK A/S

Levering før vare kom på lager

Jeg bestilte tirsdag d. 4/9 Madden NFL 13 til PS3. Der stod, at varen igen forventes på lager d. 9/9.
Da jeg så modtog spillet d. 6/9 var jeg positivt overrasket og synes der var blevet ydet en god service.
Tak for det!

MBC.DK A/S

Kundeservice svarer ikke vedr. deres såkaldte "PRISGARANTI"

Jeg havde fundet nogle varer som jeg gerne ville bestille på deres hjemmeside, sammen med et par dvd'er som de også havde på deres hjemmeside, men som en anden hjemmeside dog havde billigere. Jeg skrev derfor ind til deres kundeservice for at gøre dem opmærksomme på at jeg ønskede at benytte deres prisgaranti. Der står ved deres kundeservice "Vi besvarer alle e-mails, modtaget på hverdage, indenfor 24 timer." Men det kan jeg så konkludere slet ikke er tilfældet, da det nu er 72 timer siden jeg skrev til dem. Ventetiden er jeg selvfølgelig forståelig overfor kan variere en gang i mellem, og sådan er det. Mén på nuværende tidspunkt, er det ene af de spil jeg originalt havde tænkt mig at købe, ikke længere på tilbud, og koster nu over det dobbelte. Nu sidder jeg med en dårlig smag i munden over dem, og vil ikke anbefale folk at handle her. Ud fra min nyerhvervede erfaring, er deres hjemmeside sikkert fin nok, hvis alt går som det skal. Men skal du snakke vedr. deres storskiltede "PRISGARANTI", eller skal du af anden årsag kontakte deres kundeservice, som "altid sidder ved tasterne", skal du nok ikke regne med at få svar.