[REPLY]
Ik zal elke vriend of familielid die een beschermhoesje voor z'n mobiele telefoon nodig heeft, dit internetbedrijf aanbevelen!
heb voor de eerste keer iets besteld bij MobielBereikbaar.nl
motto voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis......en...
dat is helemaal waargemaakt, ondanks de strubbelingen bij post nl, waar de post tegenwoordig zo de sloot in kan verdwijnen. via ideal betaald. MobielBereikbaar.nl goed gedaan hoor, ik zeg doen
zeer snelle levering. zeer content van de aankoop
Snelle levering en goed product.
Ik ben erg tevreden, de kwaliteit is goed en binnen een dag was mijn bestelling binnen.
Mooie en duidelijke site, die goed werkt. Artikel besteld en binnen 2 dagen in huis. Goede kwaliteit van het geleverde goed.
Na de bestelling van mijn gevraagde artikelen zijn ze netjes en correct en snel geleverd. De hoesjes zijn erg leuk en kan ik afwisselen met wat andere. Ze zijn erg buigzaam en blijven mooi van kleur. Ik ben er erg blij mee! Bedankt!
Zeker bij deze webwinkel kopen
Snel en goed afhandelen. Snelle levering. E-mails met order status.
De bestelling werd mooi op tijd bezorgd en zonder problemen. Mijn artikel was niet het artikel wat ik wou, en kon ik zonder problemen retouneren, zonder kosten. Daarnaast duidelijke mails ontvangen over zowel het verzenden van de bestelling, het retouneren, etc.
kortom, Dit bedrijf zou ik aanbevelen aan iedereen!
Snelle bestelling, goede communicatie en steeds op de hoogte hoever het is met mijn bestelling. Zou zeker weer wat bestellen de volgende keer. Bovendien was ik nu ook nog goedkoper uit. Top!
goed product, duidelijk omschreven in de titel en beschrijving. Vlot geleverd en netjes.
Heb hier mijn iphone hoesje besteld! Was overal veel duurder maar hier niet! En ook nog eens geen verzendkosten!! Volgende dag geleverd!!
Conclusie: goede webwinkel, zonder verzendkosten, snelle levering, goede producten!
Snelle levering en een mailtje wanneer je bestelling verzonden is. Erg netjes.
Contact gehad over een telefoon. Direct antwoord terug en verder een helere en snelle communicatie totdat de telefoon thuis bezorgd werd.
Ik ben zeer tevreden over de aankoop en de service,
Mvg,
Tom
na dat ik verschijdene sides bezocht had kwam ik
bij mobielbereikbaar terecht en zij hadden de voor mijn calaxy
advance benodigde spullen in voorraad welke ik een dag later in
mijn bezit had mijn dank voor deze snelle service
Het is mij goed bevallen om met dit bedrijf zaken te doen.
Na bestelling ontving ik gelijk een mail ook van de betaling en eveneens van de verzending.
De volgende dag werd de bestelling correct afgeleverd.
Supersnel, goede service.
vandaag besteld en morgen thuis dat is een snelle lservice
en ook wanneer het niet goed is prima afhandeling
alles is vlot en goed afgehandeld
zeer goed, mooie siliconenhoes voor mobiel
Had het vrijdag besteld, en de dinsdag er op al thuis bezorgd. Prima afwikkeling.
vlot geleverd
prima verpakt
in 1 woord super
Ik heb vorige week dinsdag mijn case ontvangen maar was binnen een week kapot. Ik heb mail contact opgenomen met mobielbereikbaar en kon meteen een nieuwe ontvangen. Een top service...
Groetjes Froukje haaksma
snelle service, correcte levering, tevreden over aankoop
Ik heb een beschermhoes gekocht voor de mobiel. ik ben hier erg tevreden over. ook had ik een beschermfolie gekocht. Helaas zat er een luchtbelletje onder nadat ik het op de mobiel had geplakt. ik dacht, dat doe ik even overnieuw. maar dat gaat dus niet!!! Dus een tip: neem de tijd om de folie te plakken!
Zeer snelle levering en zeer goede communicatie.
Het is echt een perfecte serves ook al was mijn product niet in de schappen kwam het tog in een week binnen .
echt een aanrader
heel goed,hoesje voor de mobiel gekocht.bevalt perfect
prima. Doen wat ze beloven, tegen scherpe prijzen
Voor het eerst besteld op aanraden van een collega, die ook al tevreden was, en e.e.a is prima gegaan
Ik heb nu voor de 2e keer wat besteld bij mobielbereikbaar.nl en het bevalt me erg goed.
De klantenservice staat je keurig te woord, denkt mee, enz.
En de afhandeling van de bestelling verloopt ook keurig. Netjes op tijd!
Snelle levering. Binnen 2 dagen had ik het bestelde artikel in huis.
Mooi hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Ga zeker vaker gebruik maken van deze site.
Alleen tnt post is nul,nul
Ik ben normaal altijd zeer kritisch tegenover webshops, maar dit is echt een zeer professioneel bedrijf met snelle levering. Bestellen en de volgende dag in huis.
De mailservice met status van verzending is zeer klantvriendelijk. Vanaf bestelling tot magazijn en uiteindelijke verzenden via TNT, kreeg ik steeds een mail die me op de hoogte bracht.
Zeker voor herhaling vatbaar.