[REPLY]
Bestilte varen efter telefon samtale med en sælger.. udstyret leveret dagen efter.
Jeg havde bestilt og betalt et produkt, 649 kr. Samme dag skrev firmaet tilbage at de havde sat prisen ned samme dag til 499 kr og jeg derfor kun skulle betale det. Det synes jeg var en fin service fra firmaet, som jo lige så godt kunne have beholdt forskellen. Jeg havde ikke vidst noget. Derudover kom varen dagen efter jeg havde bestilt den. Der vil jeg gerne handle igen.
Den vare jeg havde bestilt forsvandt hos PostDK, men firmaet tilbød uopfordret at sende en ny
Hurtig levering og vare som forventet
En ny mobiltelefonholder til bilen kom et par dage efter bestilling - perfekt.
skønt når tingene kører!
ingen problemer, lige som den skal være!
Meget hurtig lev. Havde igen den bedste pris.
Fantastisk sted at handle...tak for en god oplevelse.
Jeg har købt et par Parrot 9200 og har været ganske godt tilfreds både med betjeningen og produktet , alt forløb som det skulle.
Bestilte et kabel til mobilen.
kablet kom som lovet og til rette tid uden problemer
jeg har været tilfreds med servis, hurtig levering
Hej Marcela
Tak for din anmeldelse trods vi kun har fået 3 stjerner.
Godt at hører at leveringen var tilfredsstillende. Kan se at du har bestilt 1/5 og ordren også er sendt samme dag.
Beklager at hører at varen kun har fungeret i 4 dage. Hvis der er en fejl på varen, så får du den naturligvis ombyttet til en ny.
Kan se at du har bestilt en displayfolie til Nokia C5-03 til 29 kr. Hvor længe disse holder (Indtil man syntes man er nød til at skifte den), afhænger naturligvis af hvor meget den bliver ridset, så det er forskelligt alt efterhvor meget den bliver udsat for.
Selve folien kan sidde på telefonen rigtig længe. Mine sidder oftest et halvt års tid, inden jeg skifter den ud med en ny, fordi der er begyndt at komme en del ridser i folien. Har dog også prøvet at få en stor tryk ridse midt på skærmen efter få dag, hvilket er rigtigt træls, men heldigvis har folien jo netop forhindret at glasset fik ridsen.
Nu ved jeg ikke om det er fordi den er blevet ridset, at du ikke syntes at den har fungeret i mere end 4 dage, eller om den i mod forventning ikke sidder korrekt fast på glasset så den har sluppet glasset.
Men skriv til os på support@modify.dk eller ring på 8993 7878, hvis varen ikke har fungeret som den skulle, for så ombytter vi naturligvis varen til en ny.
God weekend.
Jim Jensen
Modify.dk
Hurtig levering og forsvarligt indpakning
I ordered a flipper case and the next day I received it. Great and fast service.
Jeg købte et Parrot blue tooth carkit, som skulle bruges til fødselsdags gave til min ældste datter.
Pakken kom to dage efter og indeholdt det den skulle.
Efterfølgende, da hun havde modtaget gaven, fandt hun ud af, at der krævedes et ret dyrt stik og en mekaniker for at installere kittet.
Via Modifys hjemmeside fandt hun ud af, at der var et headset, hun kunne bruge.
Hun gik ind på Modifys chat service, og det blev aftalt at hun kunne få ombyttet kittet til headsettet, selv om det var 20 dage siden det var købt.
Kittet blev sendt tilbage, min datter har modtaget headsettet, og det overskydende beløb er returneret til min konto.
God behandling.
God oplevelse med kundeservice. Bestilte varen 19:45, og havde den dagen efter - SUPER SERVICE!!!
Perfekt service! Jeg vil kommer tilbage igen :)
Jeg bestilte et værktøjssæt sidst på dagen en lørdag, og havde pakken i min postkasse om mandagen. Det kan man da kalde hurtig ekspedition.
Glimrende info mht. levering i form af faktura og ordrebekræftelse.
Kort sagt et seriøst foretagende, som jeg gerne handler hos en anden gang.
Bestilte varen lørdag eftermiddag og mandagen efter var den allerede kommet
Bestilt den ene dag modtaget næste dag, kan man forlange mere.
God service, hurtig levering, fint produkt til den rigtige pris.
Har kun positivt at sige om Modify. God kundeservice og hurtig levering.
man bestiller og betaler og efter et par dage har man de rigtige vare i hånden. perfekt
Fin hjælp i forbindelse med købet og suveræn levering!
Hej Brian
Beklager dog at du kun har givet os 4 stjerner, hvis den sidste manglende stjerne skyldes at man skal betale gebyr.
Du betaler nemlig INTET gebyr hos os.
Du har købt varer for 1.444 kr. og betalt 59 kr. for at få den sendt som pakke med sporing. Men ingen gebyr.
Vi betaler et gebyr til NETS/PBS for at du betaler med dankort. Men dette gebyr opkræver vi ikke hos kunderne, men tager det selv som en udgift.
Så der er ingen grund til at være irriteret over at skulle betale gebyr for at betale med kreditkort, for du betaler IKKE GEBYRET hos os.
God dag.
Jim Jensen
Modify.dk
Det produkt jeg søgte var ikke oprettet men af hjemmesiden fremgik det at man bare skulle kontakte Modify for at få det gjort. Det gjorde jeg og lynhurtigt var varen oprettet og jeg kunne bestille!
Inden køb brugte jeg on-line chatten til at få besvaret spørgsmål om produktet - hurtigt, kompetent og helt enkelt. Endda gjorde jeg brug at Modify's prisgaranti - igen helt ukompliceret. Køb og levering lige efter bogen og et efterfølgende produktspørgsmål, blev også klaret hurtigt og effektivt pr. telefon.
Jeg takker for god behandling via chat da jeg havde brug for hjælp til hovedtelefoner,og ville være sikker på at få de rigtige... Jeg vil helt klart handle der igen .
Hej ven. De bedste anbefalinger herfra. Alt i den skønneste orden. Hurtig levering.
Bestilte mandag morgen, havde varen tirsdag kl. 9 næste dag.
Jeg bestilte min vare onsdag aften, og mandag står posten med den.
Meget flot. Det er ikke sidste gang jeg handler her
Bestilte fredag efter arbejde og allerede 10min efter jeg havde bestilt fik jeg en mail om at min ordre var blevet afsendt , og modtog den så lørdag morgen , handler helt sikkert her igen
Bestillet en Bordlader til Samsung Galaxy S2 i9100 - Kompatibel hos dem en tirsdag og fik den onsdag:D det var mega gode service og der var hurtig levering kan stærkt anbefale dem til andre bruger;D Jeg vil helt sikker bestille flere ting der fra;D