We are hiring!

Die aktuellste Bewertung
Bewertung bearbeiten
  • Bewertungen (3.067)

Super service og levering

Ingen problemer, super service og levering. Kan klart anbefales
Mvh. WInnie

FANTASTISK HANDEL

Jeg syntes moviezoo er en super fantastisk side, og jeg kom engang til at købe den forkerte film uden danske undertekster jamen der var ingen problemer den blev bare byttet til noget andet vi ville have :D

DVS Entertainment A/S

Til tiden men lettere skrammer

Varerne leveret til tiden men indpakningen kunne der godt gøres lidt ved for at øge sikkerheden omkring ens varer da mit boxsæt havde fået trykket det ene hjørne lidt

Godt tilfreds

Kan kun sige... Nemt, hurtigt og som aftalt :-)

Nemt og hurtigt.

Gik som det skulle nem bestilling og hurtig levering.

DVS Entertainment A/S

fin service og hurtig levering

Nemt at bestille og super hurtig levering, vil klart handle der igen.

Ikke sikker

Jeg bestilte og fik mine varer 2 dage efter...dog var DVD boksen i stykker så den ikke lukkede ordentligt. Jeg er en stor fan af den DVD jeg havde købt, og var meget skuffet over den ødelagte boks...ellers godt.

DÅRLIG behandling

ROS:
priserne er helt super.
der gik ikke længe før jeg fik min vare
RIS:
jeg fik mine vare med skader på cover så de ikke lukker ordenligt, ved selvfølgelig ikke om det er postvæsnet eller moviezoo's skyld men det er ikke acceptabelt, at få ødelagte vare.
jeg kunne også godt havde tænkt mig at havde fået et nr. så jeg følge min pakke.

DVS Entertainment A/S

det gik som smurt i olie

varen kom som der stod på nettet. jeg må sige jeg før har tvivlet på køb over nettet, så regnede nok med at der skulle gå et eller andet galt.. men det gik som det skulle, og jeg har inegn grund til at klage over noget som helst. det gik som det skulle, og det synes jeg fandme er god service!

Super

moviezoo.dk ekspederede min ordre hurtig og den kom frem dagen efter afsendelse.

DVS Entertainment A/S

På trods af at jeg bestilte mine dvd'er et par dage før jul,og der stod leveringstiden var på en uge,så fik jeg dem til juleaften
.Jeg har før handlet hos MovieZoo og kan kun anbefale dem.

DVS Entertainment A/S

God respons fra kundeservice.

Bestilte 3 dvd'er lige inden påske (27. marts), så det passede med at den skulle leveres lørdag i påsken - Post DK glemte åbenbart min pakke i et hul, hvilket resulterede i kontakt med kundeservice, hvor jeg blev forsøgt hjulpet på bedst mulig vis (sendte konen på posthuset, for at se om pakken lå der, uden at slippen var kommet i postkassen - men nej - ingen pakke) - det endte med at vi aftalte, at hvis ikke pakken var dukket op i dag, mandag den 8. april, så ville de sende en ny.

Dette blev heldigvis ikke nødvendigt, da pakken dukkede op lørdag den 6. april.

Har intet at udsætte på moviezoo's håndtering af sagen, tværtimod - meget venlig kommunikation fra kundeservice. Deraf de 5 stjerner herfra!

10 ud af 10 mulige.

Meget hurtig levering . tak for det. Med vendlig hilsen Carl Leck

God pris

Fik en Blu-ray-film til 49 kr. plus forsendelse, hvilket var en ret god pris.
Leveringen tog en uge fra bestilling til levering. Både pga. påsken, men også fordi Moviezoo åbenbart sender tingene som B-post.
"Ved bestilling af f.eks. 1 stk. film eller spil pakkes filmen/spillet i en specialfremstillet emballage, som sikrer en skånsom levering." Spceialfremstillet emballage dækker her over en ganske almindelige luftboblekuvert, men det lyder da meget fint :)

Supernemt - superhurtigt!

Kan kun anbefales, jeg fik mine varer i en fart og uden problemer. Vil gerne handle samme sted en anden gang.

rigtig god oplevelse

kan varmt anbefale at handle hos movieZoo.dk, der var ingen problemer og hurtig levering.

Fantastisk

Rigtig god betjening, havde filmen dagen efter bestilling, en film jeg har ledt efter i flere år..... Kan varmt anbefales, god og prof. Virksomhed

en meget godbetjæning

jeg kan kun sige godt om moviezoo de giver en god behanling og er hurtig til at levere de vare man har bestilt

God oplevelse

Det var en god oplevelse at handle med MovieZoo.
Hurtig og præcis levering.
Jeg kan kun anbefale MovieZoo.

som lovet

Jeg modtog kaninburet som lovet og det var nemt og enkelt at samle. Så jeg er fuld tilfreds. Plus det var billigt.

Super

Havde mange af de specielle film jeg gerne ville have. Kan specielt godt lide at de samler lagervare og bestillingsvare sammen så man kun skal betale levering en gang! Billig levering (19 kr.) og hurtigere levering end forventet

Nemt og hurtigt.

Det var nemt at handle hos dem, og de havde en kultfilm, som jeg havde søgt efter længe.
Jeg handler der igen, når jeg skal have film igen

Meget fin handel

Jeg kan varmt anbefale at handle hos MoviZoo, de er hurtig til at sende ens varer. Der er også meget atvælge imellem.

DVS Entertainment A/S

Det er første gang jeg bestiller her, og regner selvfølgelig med at jeg først kan få varerne 4-5 dage efter. Bliver dog positivt overrasket da jeg nodtager min pakke allerede 2 dage efter jeg har bestilt den.

Det synes jeg er en kanon god service, da man virkelig har lyst til at se filmen/serien når man er inde og finde den på siden.
Så mange tak for den gode service.

Prøcis levering

Der gik kun 2 dage fra bestilling, til varen var i hus - FLOT. Løbende e-mailbesked undervejs. Handler der igen.

DVS Entertainment A/S

Er godt tilfreds med denne bestilling

Har ikke rigtigt noget at skrive for min bestilling kom til tiden..

For dårligt !!!

Købte 3 vare hos Moviezoo.dk, den første kom også fint. De 2 andre var der en længere leveringstid på, da der var gået 1 uge fik jeg en mail hvor der stod en ny leveringsdato. Da den dato kom, kom der en ny mail fra Moviezoo, hvor der bare stod de forsøgte stadig at få fat i mine vare.
Så skrev jeg en mail til dem da der ingen telefon nr. er så man kan ringe, efter 2 dage var der stadig ingen svar. Så prøvede jeg deres chat, men fik at vide at der ingen medarbejder var til at svare. Det er bare for DÅRLIGT, nu er ordren annulleret og jeg handler aldrig der mere !!!

skøn butik .-)

Billig Billig Billig,god service,hurtig levering...

Første gang handel

Kan ikke klage.
Kvittering modtaget med det samme.
Besked om afsendelse dagen efter.
- Og varen er modtaget herefter.
- Så intet at klage over :-)

Super effektivt!

Min mor har snart fødselsdag og hun har snakket om en bestemt film i uendeligheder, den fandt jeg så endelig på Moviezoo. Den var endda billig, og blev leveret i løbet af et par dage. Super service. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt noget der.
Billigt, let, effektivt og hurtigt!

Fantastisk

Jeg har af flere omgange bestilt DVD film fra MovieZoo.dk. De er enormt hurtige til at sende dine vare, og de har et stort udvalg af film som ikke er nemme at finde andre steder.

Tilfredstillende

Betaling nem og levering til tiden. Endda som gave!

Godt nok

Alt forløbet perfekt,bortset fra at posten nok har smølet et par dage

DVS Entertainment A/S

Perfekt forløb, men der gik flere dage end lovet, inden jeg havde pakken.

Det har været et perfekt forløb også selvom jeg måtte sende pakken tilbage og have mine penge retur. Pakken kom for sent frem. Hos MZ havde de oplyst 2-3 dage, men der gik 7 hverdage. Måske fordi den blev sendt som B-brev. Bare ærgerligt.

Supergod forretning.

God service/ Billiger priser/ Hurtig levering.
Der handler jeg for fremtiden.