[REPLY]
Alt fungerer enkelt og hurtigt. Super website og pålidelig levering. Gode tilbud!
Irriteret over at skulle selvhente vinen hos vognmanden fordi vi ikke var hjemme.
Det er en fornøjelse at handle hos Phillipson. Lille anke dog. Jeg havde købt 4 kasser vin til en konfirmation, og da jeg købte dem, gav sølgeren udtryk for at jeg kunne levere uåbnede flasker tilbage. Jeg spurgte om det også gjaldt hvis kassen havde været åbnet og der havde været drukket enkelte. Han gav udtryk for at det fandt vi nok ud af. Men da jeg så kom retuir var beskeden at jeg kun kunne levere fulde kasser tilbage. Det lever jeg nok med, men lidt irriterende når den første besked var anderledes.
Vær opmærksom på firmaets meget usædvanlige håndtering af betalinger
Dejlig vin og en god kvalitet til pengene. Hurtig levering og venlig service.
Man skal selv indtaste sin ordre på interettet, herunder adresse- og betalingskortoplysninger, også selvom man dukker op i butikken, men indtil da er der god service, og når det først er gjort, så får man varerne stort set med det samme.
Pris ift. kvalitet vurderer jeg som ret god, men det er jo meget subjektivt og afhænger også meget af vin producenterne. Dog, hvis man f.eks. tjekker hjemmesiden http://de100bedstevine.dk/, som netop tager stilling til pris ift. kvalitet så har de rimeligt mange vine derpå, også i i toppen.
Jeg vender tilbage til Philipson gang på gang. Leverancerne har aldrig slået fejl. Jeg har købt vine i alle prisklasser og er aldrig blevet skuffet i forhold til den pris, jeg har betalt. For nylig anbefalende jeg Philipson til en ven, der skulle holde rund fødselsdag for godt 100 gæster. Han var ovenud begejstret, og jeg er overbevist om, han vender tilbage som kunde.
Det virker professionelt og giver kunden en smidig og god oplevelse.
Let at bestille. Levering på klokkeslettet. Ikke en skramme i emballagen
Jeg havde angivet i bestillingsformularen, at vinen skulle sættes i brændeskuret bag huset. Vinen blev placeret foran indgangdøren, hvilket medførte, at den dels var let at stjæle, dels - og dette er det vigtigste - at den stod i solen. Jeg håber ikke, at vinen har lidt skade ved opholdet i den brændende sol!
jeg bestilte 48 flasker vin gennem Philipson Wine og fordi jeg ikke kune være hjemme i dagttimerne, så valgte jeg levering efter kl 16 - fantastisk tilbud og til samme leveringsomkostninger - blev bragt til 2. sal og helt ind istuen - det var god service. Vinen er også god :-)
Al ting fungerer hos Philipson, synd at de ligger lidt afsides når der er vinsmagning, for det går jo ikke at køre bil bagefter.
Jeg har prøvet at få laveret vin nat/aften. Tidligere har jeg været meget tilfreds, men i sidste uge gik det helt galt. Vinen blev først leveret efter 7 arbejdsdage. Det klagede jeg over, men fik blot besked på, at sådan var det og det kunne læses på Philipsons hjemmeside. Det er muligt, at der et eller andet sted står, at det kan tage 7 arbejdsdage, men jeg har altså ikke kunne finde det. Det synes jeg er dårlig kundeservice. Også omkring en anden leveringsform for visse postnumre kan man heller ikke umiddelbart se, HVAD det er for posatnumre, der kan benytte denne specielle leveringsform?
Jeg har tidligere kontaktet Philipsen omkring levringer, men har altid modtaget et venligt og imødekommende svar. Men desværre ikke denne gang.
Jørn Rahbek Jensen
Lindelunden 21, 6705 Esbjerg
Det er meget let at bestille og varen leveres næsten altid dagen efter. Meget professionelt hele vejen igennem
Philipson er ikke vinhandleren som ligger lige rundt om hjørnet, men de har et stort udvalg. Det er nemt at bestille og få leveret. Priserne er OK.
udemærket behandling, levering til tiden og god value for money
Kan varmt anbefales, de er meget hjælpsomhed og serviceminded
En meget fin vin for 50 kr flasken, så er alt jo godt.
Vinen fik ros af vores gæster.
Jeg bestilte 12 flasker Le Paradou Grenache Vin de Pays d'Oc den 28/4 2013 og betalte med Dankort/Visa.
Vinen skulle leveres den 30/4 2013 og stilles I carport, hvis jeg ikke var hjemme.
Vinen kom ikke, men der lå en seddel fra fragtmanden om, at jeg kunne hente den I Taastrup eller betale for en ny udbringning.
Jeg har efterfølgende talt med en af jeres medarbejdere, som fortalte, at I havde glemt at skrive bemærkningerne med ud til fragtmanden og at jeg ville vinen leveret den 9/5 2013 fragtfrit.
Men jeg har endnu ikke set nogen vin.
Jeg har været I sommerhus de sidste par dage og er først kommet hjem I dag kl. 16.00 og har derfor ikke kunnet ringe til jer, da jeg ikke vidste om vinen var kommet.
Men jeg ringer til jer på mandag, for nu vil jeg have den vin, som jeg har betalt for.
Helle Künzel, Folehaveparken 14, 2970 Hørsholm.
Købte en sweetdeal med 12 flasker Calende Langhe fra Piemonte distriktet i Norditalien. Lidt skeptisk var jeg over at skulle købe 12 flasker af den samme vin uden at kende indholdet. Skepsis blev gjort til skamme, da vinen var tip top, og leveringen forløb problemfrit,, og oven i købet uden beregning.
Jeg køber det meste af min Vin hos Philipson og har gjort det i mange år , der er et rigt udvalg og fantastiske tilbud stort set altid og måske fordi ved mit første besøg blev jeg betjent af en meget sød og venlig herre , han var meget hjælpsom og havde tid til at forklare om sine varer , Herren var Chr. Philipson ;-) , jeg bruger ikke så meget vin men når jeg skal bruge det er det også rart at bare sende sin bestilling og i den tid det tager mig at køre der op er ordren gået ind og de altid søde og venlige unge mennesker lægger mine varer i bilen og så er der bare turen hjem med mine varer , nemt og bekvemt .
Jeg bestilte vinen via nettet og modtog den med fragtmand på det lovede tidspunkt. Kassen var sat pænt, så den stod i læ - ganske som aftalt, da vi ikke var oppe endnu.
Jeg har fået en fin service i forbindelse med, at nyhedsbrevene var holdt op med at komme i min indbakke. Jeg ved ikke, hvad der var sket, men Philipson Wine (Anders) ordnede det med et smil.
Godt udvalg. Gode priser. Super service hver gang.
PhilipsonWine Wine levere god service, og har et stort udvalg til enhver smag og lejlighed.
Eneste minus var fragten. Havde en aftale om at fragtmanden skulle ringe hvilket også stod på kassen. Det skete aldrig og varen blev bare sat på min trappe så alle kunne have taget den.
Stort udvalg - god information - effektiv ekspedition - konkurrencedygtige priser
Bestillingen forløb nemt. Jeg har bestilt gennem Philipson mange gange og der er altid let, ligetil og meget fleksibelt i kundens favør.
Leveringen fejlede flere gange, men det skyldtes fragtfirmaet. I forbindelse med opfølgningen på den fejlede levering var Philipson's medarbejdere virkelig imødekommende og hjælpsomme og fik styr på tingene uden at det kostede mig noget videre i tid eller kræfter.
I min optik, ser man først hvad et firma er værd, når tingene ikke kører og der skal arbejdes for at gøre kunden tilfreds igen. Det formår Philipson i særdeleshed.
Jeg kommer til at handle ved Philipson igen!
Jeg havde en reklamation på vinen som hurtigt blev byttet til en anden.
Det var perfekt at dagen efter vi have bestilt vine, blev den afleveret på vores bopæl
Philipson har nogle meget gode vine. Men jeg synes nok de bør ændre deres tilbuds politik. Ofte er det de samme vine der er på forskellige tilbud, og sidste chance tilbud er ofte ikke sidste chance alligevel.
Hurtig levering lige til døren, ikke i pavillonen som aftalt, men det gør ikke noget
hvor vi bor.
Den første GSM vi åbnede var der prop i, men ellers svarede det fuldt ud til forventningen .Jeg vender tilbage!
Mvh.
Hans Gry
Varer blev leveret efterfølgende mandag istedet for det aftalte tidspunkt fredag. Der blev ikke givet besked på forsinkelsen.
Gæsterne var vilde med hvidvinen og næste lige så meget ros til rødvinen
Har handlet med P' i mange år - og er aldrig endnu blevet skuffet. Både med selvhent og levering.