We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pleinshoppen Bewertung

Pleinshoppen Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Pleinshoppen denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Pleinshoppen 589
Perfekt
9.1 von 10

589 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (589)
  • B

prima en vlotte levering

duidelijke site, goed voor elkaar.

Ausgewählter Bericht über Pleinshoppen

• Vansta

Ideaal, snel en eenvoudig

Een zware zak met met hondenvoer, goedkoper dan de reguliere winkel, die hier niet echt om de hoek is, vandaag besteld is echt morgen bezorgt (uiteraard niet op zondag). Snel een eenvoudig kiezen wat je wilt hebben, nodig hebt, en een paar klikken verder en het is bijna bij je thuis. Ook er goed verpakt, degelijk kan niet zomaar kapot gaan , zelfs te volgens met track and trace, al werkte dat hier niet omdat het sneller geleverd was dat dat de code beschikbaar was.
Als de service, betrouwbaarheid en prijs zo blijft, kom ik hier elke maand terug..aangeziener z'n 20kg per maand aan hondenvoer doorheen gaat..

niet geweldig.

ik heb donderdag 3-5-2012. 2 dingen besteld, ik zou dat dus op vrijdag 4-5-2012 moeten krijgen, dit is niet gebeurd, ik hoop dat ik het morgen krijg 5-5-2012 en anders bellen en bestel ik hier niet meer. slecht hoor als t dag erna hoort te worden geleverd!

Antwort von Pleinshoppen

Bedankt voor uw email. Door een leveringsproblemen met de door uw bestelde artikelen was uw bestelling nog niet eerder verstuurd. Wij hebben inmiddels apart contact met u opgenomen hierover.

• rianne

snelle correcte levering

Uitgebreid assortiment, betaalbaar en een snelle levering.
Helemaal tevreden, dus ik kom zeker terug.

• wilma

geweldige service

snelle levering.
helemaal goed

Onbereikbaar en nog altijd TV-loos

Ik heb vorige week een Panasonic Plasma TV gekocht bij Pleinshoppen, maar tot op heden nog niks mogen ontvangen terwijl er geadverteerd wordt met "de volgende dag in huis". Ik heb meerdere keren proberen te bellen, maar ik kom niet verder dan het bandje waarna er simpelweg gewoon niet opgenomen wordt. Misschien dat ze besluiten te reageren en mij te helpen nadat ze deze review ontvangen, ik vind dit absoluut onaanvaardbaar.

Update: Na deze recensie geplaatst te hebben werd ik binnen een uur gebeld door Pleinshoppen om het probleem te verhelpen en een nieuwe afspraak te maken voor levering. De televisie wordt nu morgen geleverd. Waar de fout precies in gezeten heeft is mij niet bekend, maar ik ben de dag dat hij bezorgd zou moeten worden de hele dag thuis gebleven en er is niks langs gekomen. Ik hoop nu dat morgen alles in orde komt.

Antwort von Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Uw order is direct dezelfde dag naar u verstuurd. Er is inmiddels contact met u opgenomen door de vervoerder om een nieuwe aflever afspraak te maken.

gewoon perfect

goede service altijd snel elke maand gewoon weer goed

• Angela

Prima

Supersnelle levering, goed verpakt.

Aanrader!

Mijn bestelling is prima en supersnel afgeleverd op het door mij opgegeven adres. Ik ben zeer tevreden.

• obbie

perfecte levering

Ik heb mijn bestelling onmiddelijk ontvangen, er zat nog geen 24 uur tussen. Ik heb ontvangen wat ik heb besteld. Geen op of aanmerkingen.. prima.

Pleinshoppen

Zo zou het altijd moeten zijn!!!Top!

Helemaal goed!

Perfect!

Ene dag besteld, volgende dag bezorgd. In een woord : perfect!

snel en nettjes afgehandelt

Ik heb mn bestelling snel gehad en ben zeer blij met mn aankoop

• Schiffel
  • Amsterdam, NL

Prima

De bestelling kwam heel snel. Ik ben zeer tevreden.

• Marcel

Snelle service!

Alles duidelijk. Snelle Service.

Alleen jammer dat mijn pakket kapot binnen kwam. Gelukkig ging het om de inhoud.

Perfecte zending.

Perfecte zending. Super snel en compleet geleverd in 1 werkdag. Dit ondanks dat bij 2 artikelen 1-3 werkdagen vermeld stond. Kende deze webshop niet, maar zal hier zeker vaker voor onze hond bestellen.

super!

De levering is erg snel geweldig!

Pleinshoppen

prima, doen wat ze beloven!

Besteld en de volgende dag keurig op tijd in huis. Prima!

Ben tevreden met 1 maar

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij tandartsplein. Ik heb de produkten nu ook in huis en ben daar tevreden over. Alleen heb ik 1 dingetje wat wat minder was. Ik kon kiezen of dat ik de bestelling thuis wilde laten afleveren of bij zo'n speciaal punt zodat ik het daar later zelf kon gaan ophalen. Ik heb voor de tweede optie gekozen en liet mijn bestelling afleveren op het postkantoor. Echter toen ik eenmaal het pakketje wilde gaan ophalen, ik had nl via track&trace gezien dat het bij het postkantoor was afgeleverd, kreeg ik het pakket niet mee. Ik had geen afleverbewijs zeiden ze. Dat is nogal logisch zei ik omdat ik zelf het postkantoor als afleveradres had opgegeven. Ik ben onderhand 20 minuten bezig geweest om hen uit te leggen hoe het zat voordat ik het pakket mee kreeg. Ik vind dat dit punt wel verbeterd kan worden. Ik ben wel van mening dat dit minpunt meer lag aan het postkantoor zelf dan aan pleinshoppen.

Antwort von Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Wij hebben inmiddels contact met u gehad betreft het afleveren hiervan.

Snelle levering!

Overzichtelijke site en snelle levering!

Pleinshoppen

Prima van bestellen tot leveren

Ik bestel al enige tijd via pleinshoppen en ben erg tevreden.

Goede en snelle service

Heb nog nooit zulke goede service mee gemaakt .
Had het verkeerde artikel besteld , ff opgebeld en het was geen probleem kon het terug sturen en het goede artikel besteld wat natuurlijk de volgende dag al weer in huis was , verkeerde terug gestuurdt en binnen een paar dagen stond het geld van het verkeerde artikel al weer op mijn bankrek .
Nou waar vind je zo iets , mijn complimenten .

goed,snel ,betrouwbaar

Ik ben zeer positief tevreden over de snelle service wat zeker een pluspunt is !
De uitleg van de producten worden netjes uitgelegd op de site wat heel gunstig is
De producten worden altijd goed verpakt
Dik tevreden!
Gr. Erik

Pleinshoppen

Snelle duidelijke aflevering van het besteld product

Artikel besteld en vervolgens heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Aflevering volgens gemaakt afspraak. Kortom, geheel naar wens.

• rene

goede zurfes

goede leverien en snel heel belanrijk

• Frits

Prima

Goede prijs, goede service. Soms klopt de aangegeven leveringsdatum niet en het zou handig zijn een account aan te kunnen maken om volgende bestellingen eenvoudiger te maken.

snelle correcte levering.

heb vaker bij deze webshop gekocht, en is altijd goed en snel.

prima webshop

snelle levering, goede prijs

perfecte service

geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Snelle levering!

Duidelijk en makkelijke website. Ze doen wat ze beloven. Snelle levering, goede producten, voor een goede prijs.

geweldige service!!

s'avonds om half 6 besteld. S'morgens om half 11 al bezorgd..
Echt geweldig. Ga ik zeker vaker doen.

• Nelly
  • Verifizierter Kunde

Heel goed, snel en accuraat

Vlotte afhandeling van de bestelling.
Laat besteld en toch de volgende dag al binnen: perfect!
Houden zo.

• Marjan

Goedkoop en snel

Leuke en goedkope artikelen en gratis thuisbezorgd vanaf 25 euro.

• noor

Prima geregeld.

Altijd correcte afhandeling.

goede en snelle afhandeling

snelle levering, leuke aanbiedingen

• Remko

Snelle, complete levering

Goede communicatie, ik ben volledig tevreden.

Perfecte service

Ik vind de snelheid, netheid en de berichtgeving over de te leveren datum en tijd super. Ik ben een zeer tevreden klant.

Greetz Hans

Pleinshoppen

jammer dat de levering langer duurde dan beloofd was

het was jammer dat de bestelling niet binnen de beloofde tijd geleverd was en een dag langer heeft geduurd
voor de rest was het prima verpakt

Antwort von Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Door een storing op het sorteercentrum van PostNL is uw bestelling een dag later afgeleverd. Onze excuses hiervoor. Wij hebben inmiddels apart contact met u opgenomen om dit voor u op te lossen.

Snel en goedkoop

Prima site.
Prima afhandeling
Snelle aflevering en juiste informatie verstrekking.

Pleinshoppen

Zorgvuldig snel goed correct!

Bestelling geplaatst en direct de volgende dag bezorgd! Zonder vervelende dingen!

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen