We are hiring!

Antwort von PointShop.dk

[DATE]

[REPLY]

PointShop.dk Bewertungen

Gut
8.7 von 10

3.457 Trustpilot Bewertungen
Die aktuellste Bewertung
Bewertung bearbeiten
  • Bewertungen (3.457)

Godt koncept for alle

Både annonsørerne og pointshopbbrugerne får noget ud af systemet. Fint for mig.

God point side

En god side med mulighed for at tjene point til køb af varer eller gavekort.

PAS PÅ DEM - de hæver penge på din konto for ydelser du ikke har bedt om -

Hvem fjerne de mindre pæne anmeldelser herfra? For et par dage siden var her mindst 3 temmelig dårlige anmeldelser, inklusive min, og nu er de væk ....??

Jeg har imidlertid fået 2 mails fra Trustpilot om at 2 læsere har fundet min anmeldelse nyttig!! Og underligt nok har de begge fået fjernet deres indlæg. Tankevækkende ....?

MEN PAS PÅ POINTSHOP, DE MELDER DIG TIL ET 30-DAGES VIP-ABONNEMENT OG HÆVER 270 KR PÅ DIN KONTO, UDEN AT DU HAR BEDT OM DET!

Jens Carsten Hansen und Martin Nilsson fand die Bewertung nützlich

PointShop.dk

gaver ved hjælp af point

finder denne side meget fantastisk, der skal ikke gøres meget for at få gaver. bedøm kampagner og besøg sider så er du godt på vej til din ønskede gave..

kan mærke jeg kommer til at bruge mange gode timer der inde :)

Bare suverent

Hejsa! Har lige købt en telefon hos point shop, fik den leveret 2 dage efter, og den fungerer bare perfekt.

Shopping helt gratis - fantastisk

Jeg kan klart anbefale pointshop. Man får gaver for at betale med sin tid. Man betaler for gaverne ved hjælp af points, som man optjener på rigtig mange måder. De fleste er gratis, men man kan også vælge at bruge penge og tjene flere points. Måske tager det et stykke tid, før man kan få den gave, man ønsker sig, men man skal bare have lidt tålmodighed.

Godkendt.

Er meget tilfreds med at deltage på PointShop, alt er reelt nok. Dog ville det være rart hvis man ville acceptere at man ikke vil ringes op, hvilket ikke bliver respecteret.

Godt koncept

Fin hjemmeside, godt koncept. Jeg bruger måske 5 min på siden om dagen, og det er nok til at få min pointsaldo til at stige, roligt og men sikkert.

PointShop.dk

Professionel med et lille bitte (u)

Leveringen var utrolig hurtig og jeg kunne uden videre bruge mit produkt. Bare en ting der irriterer mig, som er at der ikke er mange muligheder for at tjene mange point uden at bruge masser af penge og få tusindvis af mails. Ved godt det hører med, men.. Synes også der ikke er nok muligheder for at tjene point, når man har brugt de gode "pointmuligheder", skal man vente et par uger før flere pointtjenings muligheder dukker op. Men alt i alt thumbs up(:

Hold dig langt væk!!

Jeg følte mig desværre lokket af deres tilbud om en velkomstgave og 14 dages VIP-prøvemedlemskab for en krone.
Jeg indtaster mine dankortkortoplysninger for at betale denne 1,- og det skulle jeg nok aldrig have gjort....

Efterfølgende skal man igennem en masse prøvelser og svar til dem, hvor de indimellem skriver, at nu er man næsten færdig og kan modtage sin velkomstgave. Senere ønsker de kopi af pas og sygesikringskort, for validering af min alder og adresse, påstår de. Sygesikringskortet alene bekræfter jo begge dele, men de insistere på en kopi af mit pas. Jeg ønsker ikke at de både skal have kopi af pas, sygesikring, dankortoplysninger og en masse andre oplysninger man skal give dem.

Jeg forsøger at opsige mit VIP-medlemsskab og udmelde mig på deres hjemmeside, men de bliver ved med at sende mails. Jeg skriver til deres support og får følgende besked tilbage;
"Hej, Jeg har nu slettet din bruger for dig. Venlig hilsen Katie Williams, Kundesupport "

Men jeg modtager stadig mails fra dem dagligt og når jeg forsøger at klikke på "slet mig" i deres mails, får jeg besked om at jeg stadig er VIP-medlem...

De har naturligvis benyttet kortoplysningerne og trukket penge på min konto. Velkomstgaven har jeg aldrig set noget til..... Er det virkelig lovligt?

Så, Hold jer langt væk!!

pointshop

pointshop er en side hvor man kan tjene points

Jeg stoler 100% på pointshop

Jeg elsker point shop fordi jeg ikke behøver at bruge penge men samtidig kan vinde noget det en fantastisk hjemmeside

PointShop.dk

risikabelt og ikke til at stole på

Jeg så alle de gode anmeldelser, så jeg tænkte selvfølgelig vil jeg prøve hjemmesiden.
Der er virkelig risikabelt. Fordi på næsten alle hjemme sider vil de have adresser og telefonnumre. det virker ikke trygt på nogle måder. De hjemme sider du bliver guidet ud på ser heler ikke særligt trygge ud eller ligner nogle du kan stole på.
jeg vil kun anbefale det, med mindre du er fuldstændig ligeglad med at dele informationer om dig selv ude på internettet.

Jens Carsten Hansen fand die Bewertung nützlich

Spændende koncept!

Er spændt på om jeg modtager min woofit højtaler når jeg har været igennem al deres validering!

Hurtigt, nemt og sikkert

Pointshop er nok den mest professionelle handelsside, som jeg er stødt på! Den har et super godt og brugervenligt udtryk og jeg er yderst tilfreds med at bruge denne!!!
Jeg giver den min varmeste anbefaling.

Jesper Nielsen

Godt koncept

Jeg har før været medlem af Pointshop, fik det ikke brugt på samme måde som nu, jeg vil tjene nok til at købe det jeg ønsker og finder gode konkurencer i melletiden,
"win-Win" når man tilmedler sig nyhedsbrev fra sammarbejdspsrterne erde mange, det kan være lidt irriterende men dem kan man nemtafmelde igen, så overordnet et godt indtyk :-)

PointShop.dk

pointshop er flere landes shop amok

jeg har haft stor glæde af konkurrencer et dejligt afslappene tidsfordriv imens man tjener point det er spændende at være med og jagte point det er alle tiders klub.
venlig hilsen lis.

Godt og dejlig system

PointShop er et godt sted at fordrive tiden med at støtte gode sager, deltage i kampagner og samtidig kunne tjene gratis point og bytte dem om til varer, så man ikke sidder forgæves uden at få noget ud af det. Det synes jeg er et godt initiativ :) synes bestemt i skal blive ved - selv jeres kundeservice fungerer upåklageligt.

PointShop.dk

det er fedt at man kan købe ting for point i stedet for penge.

jeg syntes det er et fantastisk koncept pointshop har med at man kan købe ting for point du tjener via kampagner og konkurenser.

PointShop.dk

Pointshop, en del af min hverdag

Pointshop er en rigtig god hjemmeside. Jeg synes det er vildt fedt, den måde man kan bedømme hjemmesider og ting osv. tjene point og så købe ting for de point. Det er meget smart, det tager ikke længere tid end 15 minutter om dagen før du har tjent nogle point. Og det bedste er pointene ikke udløber, du har dem så lang tid du vil.
Jeg kan klart anbefale Pointshop.dk

Koster ingen penge

Intet er fuldstændigt gratis, så ville verden nok falde sammen. Men det er jo gratis i den forstand at bruge pointshop, idet man ikke betaler penge for det. Men man kan sige, man betaler med tid i stedet. Jeg kan dog godt lide at bruge pointshop, og er glad for den tilnkyttede pointblog. Så der er masser af ting at få hvis man har tiden til det.

Sej side

Jeg synes PointShop.dk er en rigtig god idé. Det er sjovt, let og spændende.

PointShop.dk

Meget god side og gode tilbud

Meget god side og gode tilbud, hvis du ikke brugere det så prøv det lige

overskueligt!

Dejlig hjemmeside med masser af muligheder for at tjene points, som efterfølgende kan bruges på alverdens produkter. Hjemmesiden er nem og overskuelig!

PointShop.dk

jeg er mega glad for at jeg fandt pointshop det er det fedeste på nettet

jeg er mega glad for at jeg fandt pointshop det er det fedeste på nettet det var min stor bror der havde så så jeg det også spugte han om jeg ik skulle have en bruger der inde og det sagde jeg ja

Ingen problemer

Hurtig levering, får altid det man har bestilt

PointShop.dk

Pointshop.dk -en side med muligheder!

Jeg har brugt pointshop.dk i perioder, de sidste år!
Det er en nem måde at få gratis ting på, men skal det være 100% gratis tager det lang tid, og man skal regne med en hel del spam-mails og opkald fra sælgere.
Jeg synes dog at siden er god, en brugervenlig side, som er overskuelig og let at bruge.

Virkelig godt

Det er virkelig godt man kan shoppe gratis det kræver bare point

super tilfreds

Pointshop er virkelig sjovt og nemt!

Super koncept

Et rigtig godt koncept....Supporten er hurtig til at svare og er meget hjælpsom...de holder hvad de lover..fik min introgave i dag efter kun 9 dage...vil helt sikket anbefale andre at bruge pointshop...så derfor 5 ud af 5 stjerner til jer herfra..

Nemt og ligetil.

Det er meget nemt at bestille og der var ingen problemer da jeg brugte shoppen. godt koncept og mange varer, alt i alt en god oplevelse!!

Godt alsidigt koncept

Pointshop er et sjovt koncept, som jeg har benyttet længe, man optjener points for at lege med reklamer, det kan gå hurtigt for nogle kampagner også er dert gratis stuff :)

PointShop.dk

Let at tjene point til køb at gavekort

PointShop er let at gå til, du skal bare bruge lidt tid hver dag, så har du i løbet af ingen tid tjent point nok til at købe ting og sager, samtidig med at du deltager i konkurrencer. Jeg samler point til gavekort, det gør at jeg kan forkæle mig selv

Rigtigt godt

Pointshop er en god og gratis oplevelse for alle, selv 18 år kan

PointShop.dk

Godt, men svært at få mange points uden at bruge penge.

Super god side og en god idé, har selv været medlem i lang tid nu(1-2 år) og synes generelt godt om deres kampagner.

Dog kan det være svært at få points for nogle af kampagnerne og hvis man ikke selv lige holder øje og får skrevet til pointshop får du muligvis aldrig dine points(har jeg selv oplevet et par gange)

Dejlig og god hjemmeside

Jeg syntes pointshop er en god hjemmeside det er vildt man kan gøre sådan noget.