We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Serverservice Bewertung

Serverservice Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Serverservice denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Serverservice 4
Gut
7 von 10

4 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (4)

God og tryg service...

Har fået god service....

Jeg har kun godt at sige om firmaet. Dennis har arbejdet meget
på at gøre sit arbejde, og han fortjener, at virksomheden er i fremgang.
Dette kunne ikke lade sige gøre, hvis hans arbejde ikke udføres professionel.
Jeg har kun godt at sige og føler tryghed ved det arbejde, som Dennis udfører - det gælder både min hjemmeside og service på min computer.

Ausgewählter Bericht über Serverservice

Hurtig og efektiv service

Min computer var gået hellt i baglås, og panikken var ved at brede sig for der var ingen hjælp at hente her i byen, men fik anbefalet Serverservice der kom 1,5 time efter at jeg havde ringet. Efter endnu 1,5 time var computeren reppareret og også opgraderet. Regningen!!! stor overraskelse. Kun det halve af hvad jeg plejer at betale i timen, og så var computeren i orden, det er jeg heller ikke vant til når den har været hos den lokale expert. Hvis jeg får brug for hjælp en anden gang, elller skal købe noget nyt, så bliver det Serverservice jeg henvender mig til igen.

Serverservice

Vi følte os snydt da garantien åbenbart ikke gjaldt hele produktet

Vi har købt en stømforsyning ved virksomheden for ca. 5 mdr. siden, den er så allerede brændt af. Virksomheden forsøger at fortælle os, at det er fordi vi har haft for meget tilslutte via en USB port ?????
Virksomhedens leverandør skriver flg.:

Ja, det kan nok lyde som et standardsvar, hvilket jeg beklager, men på vores hjemmeside bør du kunne finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Jeg kan ikke hjælpe dig med hvordan du kan overholde købeloven overfor private på varer som du køber hos os med 3 mdr.´s garanti, da dette hænger sammen med hvordan du ønsker at køre din forretning. Jeg ved at andre, som sælger til private undlader at købe produkter med 3 mdr.´s garanti, men det er jo op til den enkelte at vurdere dette.

Jeg vil ønske dig en god weekend og lukke denne mailkorresponce her.”

Nu vil virksomheden så, at vi skal dele halv skade, da hans leverandør ikke vil hjælpe ham.

Ynkeligt, at vi skal være med til at betale, for at han har dårlige aftaler....

Dennis S Hansen fand die Bewertung nützlich

Serverservice

Hurtig eksp. og fremskafelse af stumper

Harddiske ram dvddrev m.m.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen