[REPLY]
Så kan jeg igen komme i kontakt med omverdenen - fint!
Cover til mobil.Lyn hurtig levering bestilt fredag omkring middag leveret med posten næste dag.
Hjemmeside henledte opmærksomhed på at der var forskel på om det var LCD skærm eller glasset i cover der var defekt
Som en Toyota - 112% i orden :o)
Lynhurtig forsendelse, yderst stærk indpakning, rimelig pris, flot vare.
Vi har benyttet sparepart flere gange, som en form for dropshipping, når vi skulle bruge dele vi ikke så logik i selv at importere, eller hvis vi manglede dele meget akut.
80 % af tiden kører det som det skal, og prisen er OK, men ikke billig.
Vi har oplevet at få tilsendt forkert pakke, modtage skærme hvor lyssensor ikke virker (iPhone 4, både sorte og hvide), grundet for ringe toning i fronten. Det kan afhjælpes med en streg sort sprittusch på indersiden, men det er ikke i orden.
Når det så er sagt, så er de rigtig hjælpsomme, og det vægter altså højt.
Derudover har de et stort udvalg, så de fungerer fint som et sted hvis man kun skal bruge 1-20 af samme vare. Dog virker deres lager ikke så dybt, eftersom vi ofte får sendt vores bestilling i flere pakker med flere dage imellem, så de kan nå at få varen hjem (igen lækkert vi ikke betaler 2x fragt).
Alt i alt kan de anbefales, for går det galt, så gør de sgu også noget ved det, og det er egentlig det vigtigste.
Vh
PhoneHospitalet
Stod og manglede noget touch panel til min HTC Sensation som jeg bare ikke kunne nogen steder, udover i udlandet. Så jeg tog fat i Sparepart.dk, og de havde det heller ikke på deres side som valg, men efter at ha' snakket med dem, fik de fat i delen hjem, og det virkede perfekt da jeg fik den. Synes det var super service at de fik delen hjem og lagde den på deres side efter min efterspørgelse :)
God service. Enormt hurtig levering.
Ingen mangler. alt virker.
topscore. :)
Kan ikke finde noget dårligt at sige...
Folkens!
kan af hele mit hjerte anbefale denne virksomhed.
Service, Leveringstid og produktet er 110% i orden!
Vil med sikkerhed bruge dem i fremtiden og anbefale til venner og bekendte :)
jeg ringede for at høre om jeg havde fundet det rigtige og fik god og venlig hælp og kom hurtigt i kontakt, bestilte og lidt efter fik mails om at varen var afsendt, og i dag har jeg modtaget min pakke med mine vare i uden problemmer..
kan varmt anbefales.
Jeg ringede og udspurgte ang. lagerstatus og selv om nogle af dele enlig ikke burde have været på lager så fik jeg alligevel alle dele næste morgen med posten
Super god service, dag til dag levering og billige stumper!
Hvad mere kan man forlange ?
Jeg bestilte et nyt glas til en HTC telefon som blev afsendt enden for en time og jeg modtog det næste morgen. Efter at have skilt telefonen konstaterede jeg, at jeg skulle bruge noget til at fæste det nye glas på telefonen. Jeg kontaktede sparepart.dk og som eftersendte det monteringstape jeg have glemt at bestille uden beregning - Det kalder jeg god service :-) Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved sparepart.dk.
Mvh Michael R Hansen
Jeg bestilte et headset til min kones mobil telefon, som jeg valgte at få sendt som brev, dvs. uden erstatning hvis varen forsvandt i posten. I bestillingsprocessen var der god information hele tiden og headset blev afsendt samme dag.
Det skete jo så selvfølgelig det at brevet forsvandt i posten, ihvertfald nåede det aldrig frem til mig. Jeg henvendte mig til sparepart.dk der hurtigt svarede at jeg skulle give det et par dage ekstra. Sparepart.dk skrev selv tilbage til mig efter få dage, for at høre om brevet var nået frem.
Da brevet ikke var modtaget, så sendte sparepart.dk mig endnu et headset uden beregning, som jeg så modtog få dage senere.
Så jeg kan helt sikkert anbefale sparepart.dk til fremtidige køb af mobil tilbehør.
Her er en virksomhed, der tager sine kunder og service dybt seriøst.
Efter at jeg i første omgang fik tilsendt et defekt touch cover og forgæves betalte en mobil-reparatør for at sætte det på, bad SparePart.dk mig sende dem min telefon, hvorefter de reparerede den, godtgjorde min udgift til reparatøren og fik telefonen sendt tilbage til mig - på rekordtid.
Ud over at det er sublim service, så udmærker SparePart.dk sig også ved at kunne levere reservedele der bare er umulige at finde andre steder.
Købte tilbehør til IPhone 4S, hele vejen igennem en super service. Anbefales.
Har købt en del hos Sparepart.dk og servicen er helt i top og de pakker tingene godt ind inden forsendelse.
Jeg har kun rosende ord til det gode firma.
Absolutely amazing ...
I ordered new battery for HTC desire Thursday and Saturday the package was at my place:)
Great company, serious and fast delivery...
I will 10000% shop more in here ...
Thank you SparePart:)
Bestilte lidt småting onsdag aften kl. 21, og varerne kom med post fredag. Sådan skal det være, ikke noget at klage over!
Bestilte et iPod Touch 2gen. Display Glas og Monterings Ramme. Er aldrig helt tryk ved at bestille glas varer på nettet. Men varen var pakket ind i 2 lag plast og en lille kasse og den er monteret og virker fint.
Tip. Denne hjemmeside har gode videoer der viser hvordan man udskifter div. ting. www.5min.com under tech
jeg fik det jeg skulle have men servicen var elendig.
Jeg handler med mange firmaer rundt omkring i verden, og det er meget få gange hvor jeg i sandhed kan sige at jeg er imponeret over sådan en top service som sparepart.dk yder.
Det føles næsten som om at der sidder en i firmaet som er et hundrede procent dedikeret, og ene og alene kun venter på min order. For hver gang jeg bestiller, så er der svar fra firmaet om at varerne er ekspederet inden for få timer.
Varerne er derfor sendt samme dag, og seriøst som lovet bliver varerne leveret dagen efter. Det er hvad jeg kalder TOP SERVICE :)
Bestilte en amoled skærm til en Desire mobiltelefon om eftermiddagen. 15 minutter senere fik jeg en mail, at varen var pakket.
Modtog varen dagen efter med posten - fint pakket ind.
Super hurtig levering. :-)
Har handlet der flere gange og altid fået super varer lyn hurtig levering super god kontakt og behandling. Handler her helt sikker igen.
Har handlet her flere gange og gør det helt sikker igen. Altid super vare lynhurtig levering rigtig god kontakt kan ikke gøres bedre.
Købte et nyt display til en nokia 6720c
under 1½ time efter bestilling var varen afsendt og
kom dagen efter.
Super proff. indpakning.
Har handlet her før og gør det helt sikkert igen
Jeg har handlet med sparepart.dk to gange. Begge gange er mine stumper kommet uden fejl eller forsinkelser.
Websitet kunne godt være mere overskueligt, men både søgefunktion og menusystemet virker efter hensigten. 4½ stjerne herfra - rundet op til 5. Flere af den slags forhandlere, tak!
En kundebehandling lige efter bogen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil handle der.
Da vi er en virksomhed er det utrolig vigtigt at den bestilte vare er fremme hurtigt.
UG+
Div til nokia n 95 8gb. Super Super forretning.
knald hurtig betjening og levering.Har det man skal bruge
jeg har købt reservedele af flere omgange til forskellige nokia telefoner og sparepart.dk leverer altid hurtigt og til gode priser
det duer bare har suverænt de billigeste forsendelses priser,og en seriøs god service
Altid lynhurtig ekspedition og kanon service hvis der skulle opstå problemer. Jeg vil varmt anbefale Spareparts
Jeg bestilte et bagsidecover til min kones mobil, fredag kl 16:20. Allerede Lørdag formiddag ankom coveret med posten! Det kan man kalde hurtig levering. Helt sikkert IKKE sidste gang jeg køber noget dér! :-)
Rigtig god hjemme side nemt a finde rundt og det jeg købte kom hurtigt ... 'S* nice nice
Da coveret på min telefon gik i stykker, var Spareparts pris den suverænt laveste. Selvom jeg bestilte ret sent på dagen var varen der allerede næste morgen.