We are hiring!

Antwort von Streetman

[DATE]

[REPLY]

Streetman Bewertungen

Gut
8.8 von 10

1.237 Trustpilot Bewertungen
Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (1.237)

Fantastisk

Det er en super god hjemmeside, og har en meget hurtig levering! Kan anbefales ;)

Billigt, hurtigt og godt

Køb dit tøj eller dine gaver hos Streetman. De har gode priser, tilbud og god service. Varerne kommer med posten i løbet af 2-3 dage og ringer man til dem med et problem, så får man god og effektiv hjælp.

Upåklagelig.

Er mere end tilfreds med servicen. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der

Very street at streetman

Har købt et par karl kani bukser til min kæreste via streetman, de forklarede hvor høj modellen var hvilket gjorde det nemmere at finde ud af.. Hurtig levering ingen dikkedarer overall godt!

E-handel Danmark ApS

det hele kørte som det skulle.

Jeg fik mine varer rigtig hurtigt. 2 dele af min ordre var ikke lige mig, jeg fik en returseddel med det samme.

Det Gik Som Smurt

jeg fik pakken indenfor den tid de havde lovet den ville komme og pakken var som det skulle være så jeg er super glad !

Imponerende hurtigt !

Bestiller om torsdagen den 02.05.2013 en skjorte, og lidt andet som i denne sammenhæng kan være lige meget. Får pakken om fredagen, og finder ud af jeg skal ha' skjorten i en størrelse større. Sender så den retur igen om mandagen den 13.05.2013, og får så en mail tirsdag om at min pakke er modtaget og under behandling. Så i dag, onsdag den 15.05.2013 modtager jeg en pakke med en skjorte i rette størrelse.
Det må siges at være god og hurtig betjening.
Ville ønske at alting altid gik så glidende når jeg handler på nettet, det er nu dejligt :)

E-handel Danmark ApS

HURTIG LEVERING! Bedste kvalitet !

Jeg bestilte en tommy hilfiger polo som jeg er rigtig glad for, den kom til tide og var pakket flot ind, en af de bedste sider at handle i. Og mange gode tilbud som man ikke finder andre steder!

E-handel Danmark ApS

Jeg er rigtig glad for mine 2 nye Pants :)

Jeg er rigtig glad for mine 2 nye Pants :)
jeg fik mine ting næsten dagen efter super sted at købe tøj :)
oh det er lækker med gaver fra dem også fik en nice cap med some er op på min væg nu ,Yay Takker kan kun sige 5/5

E-handel Danmark ApS

Hurtigt og Billigt, men føler mig snydt for 30 kr.

Jeg købte 2 Panuu trøjer, hvor jeg som aftalt betalte mit beløb, jeg så dog først senere at jeg ikke havde fået de 10% rabat, så føler mig lidt snydt over de 30 kr. Ydermere var ordren hurtig og præcis og blev leveret i postkassen, hvilket jeg ikke havde troet om Post-danmark :)

Hej Michael,

Tak for anmeldelsen. De 10% rabat gælder kun ikke nedsatte varer.
-------------------------------------------------------------------------------
Som tak for din tilmelding modtager du her en rabatkode, der kun kan bruges én gang.
Rabatkoden giver dig 10% på alle IKKE nedsatte varer i vores webshop.
E-handel Danmark ApS

God service og venlig betjening

Nem og overskuelig side. Hurtig levering. Lidt problemer med indløsning af gavekort, men blev hurtig løst gennem en venlig kundeservice. Helt igennem tilfreds.

E-handel Danmark ApS

Altid ordenligt, aldrig noget at klage over

Jeg har købt hos streetman.dk op til flere gange. Aldrig har det været noget bøvl ved tøj, der skulle sende retur, pakker med lange ventetider eller at varen var noget andet end jeg forventede. Siden er nemt overskuelig og beskrivelsen ved siden af produkterne, har ofte hjulpet mig meget. F.eks. får man modellen højde og hvilken størrelse han bruge at vide. Det har jeg tit kunne måle efter.
På; siden er det nemt at få hjælp og vejledning.
Kort sagt - Streetman er et sikkert valg når jeg skal finde tøj.

Cool outfit

Købte 4 fede t-shirts til min søn - fantastisk pris, fuldstændig som på billederne og passede perfekt!!
Kan anbefales...

Prima kvalitet og service

Hjemmesiden er nem at handle på. Gode billeder med gode beskrivelser af størrelser, farve mv. Hurtig levering.

E-handel Danmark ApS

det er en super webshop som jeg vil bruge meget mere

jeg er rigtig glad for at min ven Alex Jørgensen sagde at det var en god side jeg vil anbefale den til alle mine venner

E-handel Danmark ApS

God service og hurtig levering..

Jeg var en smule i tvivl iht. hvilken str. jeg skulle vælge og skriver derfor til streetman via mail, få dage efter for jeg svar og bestiller min vare, som jeg straks modtog med posten.

Ingen problemer, så kan varmt anbefale andre at handle her :)

Lidt skuffet.

Bestilte søndag(mandag morgen) nat d. 24 kl. 00:20 3 varer fra Streetman. Får tirsdag d. 26 sms om at min pakke er på vej og kan hentes på posthuset når jeg får en ny sms. Jeg vil mene med 1 dags levering, at pakken kan nå at blive afleveret inden torsdag. Jeg har stadig ikke modtaget min pakke, eller fået sms herom. Jeg kan se på forsendelses nummeret at pakken er ankommet til posthuset. Lidt underligt at jeg ikke har fået besked om at pakken kunne afhentes, i det mindste om lørdagen, da posthuset var åbenbart.. For dårligt!!!!!

Antwort von E-handel Danmark ApS

Hej Rasmus. Det lyder mystisk, håber din pakke er nået frem. Ellers kan du kontakte vores Chat i bunden af siden, og så finder vi hurtigt din pakke.

Meget tilfreds

Er meget tilfreds med service samt det købte produkt, og ikke mindst prisen :-)

Att. god service hurtig levering.. Need2Buy

Hvaså... Coolshop har opkøbt Streetman..
Check det ud.. Nice price Need2Buy.. :$

E-handel Danmark ApS

Gode priser - hurtig levering..

God overskuelig side - konkurrencedygtig pris - gratis og hurtig levering - ordentlig indpakning.
Alt i alt en super god handel - hvor jeg helt sikkert kommer til at handle igen.....

Super fin service

Bestilte varer og modtog dem som forventet dagen efter - super. Handler her gerne igen.

Høj service - ingen fragt - bedste pris

Høj service - ingen fragt - bedste pris

Vi takker (-:
E-handel Danmark ApS

Hurtig ekspedition og god kvalitet

Vi bestilte den ene dag og fik varerne dagen efter. Det er det eneste sted jeg køber sweatpants, kvaliteten er super god og de holder til at blive vasket rigtig mange gange.

Antwort von E-handel Danmark ApS

Tak for anmeldelsen. Vi takker for de 5 stjerner!

Ringe kundeservice

Har ikke modtaget noget track and trace nummer.
Har ikke modtaget noget info på hvor pakken skal hentes.
Man kan ikke ringe til dem pga sygdom.
Der står der går en hverdag, nu er der gået 2 - og stadig intet svar på mine mails til dem.

Antwort von E-handel Danmark ApS

Hej vi er på chatten indtil kl 17.00 linket er i bunden af siden.
E-handel Danmark ApS

Hurtig levering og rigtige varer

der er egentligt ikke så meget mere at sige

Vi takker (-:

Ikke helt godt

Bestiller tøj herunder et par bukser til 599 kr. Kan dagen efter (en lørdag) se at de samme bukser nu koster 199 kr. Jeg vil derfor gerne høre om jeg skal bestille et par til den nye pris og returnere de andre eller om det ikke var mere fornuftigt om jeg fik varen til den nye pris.
Kan først komme i kontakt med Streetman om mandagen hvor jeg på deres chat (telefonen kan man ikke komme igennem) bliver henvist til at skrive, hvilket jeg gør både mandag og tirsdag uden svar. Har nu imellemtiden fået varen.
Kontakter nu igen Streetman på chatten og får efter lang ventetid at vide at varen nu er udsolgt så de kan ikke hjælpe.......
Opdatering den 16. marts 2013. Har efterfølgende fået differencen fra Streetman hvilket for så vidt er fint. Det er bare ærgerligt at jeg først skal afvises på chatten, og derefter skrive en dårlig anmeldelse før der sker noget, men ret skal være ret og Streetman får en stjerne mere..

Antwort von E-handel Danmark ApS

Vi beklager processen og takker for de 3.
E-handel Danmark ApS

Tilfreds med mit køb og den gode service jeg har fået

Fin side

Det er en rigtig fin side, og den kan roligt anbefales.
Den har stort udvalg af tøj til fornuftige priser.
Bestilte en trøje Fredag og modtog det Mandag.
Handler der helt klart igen. :-)

Vildt dårlig service

Skriver en anmeldelse på vegne af min kæreste, som købte en julegave til mig den 18 december, og blev lovet at den ville være fremme til juleaften.

Nedenstående er en mail korrespondance mellem fruen og Streetman:
Den 19. december modtager jeg også jeres mail vedrørende ændring i leveringen fra GLS til Post Danmark. Hvilket også er lidt uheldigt, idet jeg valgte GLS med anden leveringsadresse, da min mand altid gætter, hvad han får, hvis han ser, hvad der kommer med posten. Men jeg så selvfølgelig frem til at modtage pakken - som var den sidste julegave jeg manglede, og fortæller i stedet min mand, at han skal holde sig væk fra postkassen.

Den 20. går og det gør den 21. også og så tænker jeg lørdag morgen den 22. at så må den selvfølgelig komme frem i dag. Da dagen går på hæld og pakkeposten stadig ikke har været forbi min dør, forsøger jeg at tage telefonisk kontakt til jer, idet jeg blot ønsker at vide om ordren overhovedet er blevet ekspederet? Men det er selvfølgelig uden held, da det jo er uden for åbnings- og telefontid.

Herefter sker følgende:
Jeg har netop 28 december været hos den lokale GLS pakkeshop for at afhente en pakke og da ekspedienten spørger til navnet og henter pakken, viser det sig, at de har 2 pakker liggende med mit navn på. Pakken fra jer er godt nok datostemplet den 20. december, men altså havnet hos GLS i stedet for Post Danmark. Egentlig var de heller ikke meget for at udlevere pakken, da den hverken har et pakkenummer eller en stregkode, som de kunne scanne. Men ejeren, som var til stede, kender mig heldigvis og sagde god for at jeg kunne få pakken udleveret alligevel. Så i har sendt pakke til GLS kontorets adresse fremfor min privat adresse.

Nu viser det sig desværre at jeg ikke kan passe trøjen og vi sender den tilbage den 2 jaunar og regner med at få krediteret beløbet. Her snart 1,5 mdr siden har vi ikke fået krediteet beløbet og kun fået en mail fra Streetman med følgende svar:

"Vi beklager det sene svar på din mail. Vi er desværre kommet bagud med vore retur pakker på grund af status og omstrukturering af support. Vi arbejder så hurtigt som muligt med at komme i bund med dem, men kan ikke give et estimat på hvornår vi kommer til din pakke, og får snakket med Miinto.dk."

DET ER SIMPELTHEN IKKE GODT NOK!

Hej Christian.

Nej det var simpelthen ikke godt nok og er meget kede af forløbet.
Du Skulle gerne have modtaget en mail fra os.

Mvh. Streetman.dk

Godt tilfreds

Lækker side, god service, fin leveringstid :-)

Det var godt

Det var godt men kunne godt tængte mig at der var fler størlser

Hej Rasmus,

Vi arbejder på højtryk lige i øjeblikket med at modtage nye interessante varer. Vi håber fremadrettet at kunne tilbyde flere størrelser.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, som pt. kan kontaktes på info@streetman.dk

Mvh.

Fint service

pakken ankom som den skulle, fin service :)

Hej Mike,

Vi kan se at pakken er leveret til modtagerflex kunde d. 11.02.2013.
Til trods for du kom til at skrive det forkerte postnummer, så har pakken heldigvis fundet frem til den rigtige by.

Fremadrettet er du mere end velkommen til rette kontakt til vores kundeservice via info@streetman.dk og få svar på evt. spørgsmål du måtte have.

Mvh.

Enestående service

Et super sted at bestille tøj. Hurtig betjening og hurtig levering. Dog surt at der sjældent er str over L i webshoppen.

rigtig god

streetman er den bedste online shop jeg har brugt de levere hurtigt og hvis der er nogen problemer har de god kundeservice

Troværdigt

God og helt perfekt service. Varen kom lige med det samme. Kan anbefales

Ordrenr. 113075.

Lorte service!!!

Bestilte onsdag den 19 december et par bukser til min kæreste i julegave og de reklamerede med
"
Bestil julegaven inden fredag 21/12 kl 11, og få leveret inden juleaften. Du skal vælge Postdanmark som forsendelsesmetode."

Fint det gør jeg så... Men dagene gik og der kom ingen bukser :-( heldigvis havde jeg da købt noget andet også så jeg ikke stod helt uden gave til ham.
Går og venter og venter efter jul, men stadig ingen bukser.
Sender en mail til dem 11. Januar da min tålmodighed er væk der!!! Hører aldrig noget tilbage.
18 januar får de en mail mere og først torsdag den 24. Får jeg svar hvor de godt nok beklager det sene svar, men hallo, har de så travlt med den slags burde de måske ansætte nogen flere til det!
Men svaret lyder at ordren ser ud til at være blevet afvist.
Fair nok, det forklarer da den ikk er dukket op, men, men der er stadig trukket 539kr på min konto! Wtf?!
Har altid været super glad for deres ting, men der findes da heldigvis andre streetwear butikker.

Nicolina Poulsen fand die Bewertung nützlich

Hej Milla.

Jeg beklager meget den fejl der er sket. Jeg kan se der har været en kommunikationsbrist mellem vores ordresystem og så den betalingsmetode som du har benyttet dig af.

Du må meget gerne sende en mail til info@streetman.dk med svar på om du ønsker varen eller pengene tilbage.

Mvh
E-handel Danmark ApS

Altid bedst fra Streetman!

Bestilte 1stk Fox Monster 'RC Tinsel Town' Hoody efter jeg havde bestilt gik der 2-3 dage så hvar den her mega god service at få fra dem. Skal helt bestemt bestilles mere herfra 5/5 ***** :-)