We are hiring!

[REPLY]

Techhaus Bewertung

Techhaus Logo
Begeisterte Kunden: »Priser passer ikke nÃ¥ man...« 273
Gut
8.6 von 10

273 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (273)

Hurtig levering & kvalificeret service

Bestilte dele til låge på AEG vaskemaskine hos techhaus.dk. Jeg blev ringet op på min opfordring til sikring af, at jeg havde bestilt det rigtige. Delene blev leveret omgående og er monteret. Vaskemaskinen kører igen. Jeg kan kun anbefale techhaus.dk

Ausgewählter Bericht über Techhaus

Overraskende positiv oplevelse.

Jamen jeg stod lige og skulle bruge en harddisk her og nu (det skal man jo altid ;-D) og valgte at forsøge med en national bestilling (jeg bestiller ellers direkte hos producenterne, når det er muligt) i håb om at det ville gå lidt hurtigere, og det skal jeg da lige love for at det gjorde. Jeg bestilte disken mandag eftermiddag kl. 13:47 kl 17:05 fik jeg bekræftelse og kl 18:55 fik jeg faktura, som en lidt mindre ting fik bogholderiet blandet leverings- og fakturerings adresserne sammen, hvilket jeg meldte tilbage kl. 19:53 kl 21:41 fik jeg den rettede faktura samt kreditnota. Og sandelig så lå min harddisk i min døgnpost tirsdag kl 07:40 altså 18 timer efter bestilling. SUPERSERVICE og det der giver top karakter er at der besvares meget hurtigt på mails. Det er meget imponerende, bliv ved med det så kommer vi til at handle mere sammen, helt sikkert.

venlig hilsen
Eigil Kousgaard

• Kunde

Alt OK

Alt fungerede OK - havde varen dagen efter bestilling....

Techhaus

Umiddelbart et fint sted at handle

Den eneste grund til, at de ikke får 5 stjerner, er at det er 1. gang jeg handler hos dem og at jeg ikke har haft rbug for deres reklamations/service afd. og derfor ikke kan udtale mig

Super

Handel O.K
Fra bestilling til modtagelse

Til at stole på

Jeg har haft en god oplevelse med Techhaus. De var hurtige til at få sendt de bestilte varer og tilmed som en af de billigste på pågældende varer.

Hurtig levering!

Holder hvad de lover :)

Kvikt og effektivt.

Det gik hurtigt. Perfekt at man kan følge vandringen via track & trace - indenfor samme dag.

• Kunde
  • 8 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Super god pris og alt fungerede

Har kun godt at sige om handelen

Overraskende god kundeservice

Først ser jeg at den vare som jeg har bestilt ikke er på lager og jeg skal derfor vente 2 uger, lidt ringe. Så mailer dem og spørger om jeg kan afbestille og for så afvide 20 min efter(rigtig dejligt hurtigt) at min vare er sendt og det bare var varen der skulle opdateres på siden. Min vare er nu på vej og kan følge den på tracNtrace super hurtig kunde service og er rigtig glad for at få hurtige svar, når man sidder og har lidt travlt. :)

No nonsense

No nonsense. Hurtig levering.

Techhaus

Levering på kun 1 dag! Fantastisk:-)

Hurtig, nem web betjening og levering på kun 1 dag. Bedre kan det vist ikke gøres. Produktet er helt i orden og betaling forløb glat. Kan anbefales.!!

Alt ok

Fin hjemmeside og fin leveingstid

Techhaus

Nem bestiling, hurtig levering... sådan!

jeg kan anbefale dig, at handle med Techhaus, siden er overskulige og bestiling er nem. og så er lervering hurtig. tingen er ordligt pakke ind og jeg fik mails om hvor langt min pakke var kommet i bestilingen.

Virkelig dårlig levering!

Vi bestilte en laminator hos TechHaus.dk, og angav leverings adresse.

TechHaus.dk sender efterfølgende en mail, hvor de spørger om pakken skal leveres til den angivne adresse (?!?), eller til en anden adresse...

Hvad fanden sker der for det ?

Sagen er, at ham der har bestilt pakken, ikke tjekker sine mails særlig ofte. Han forventer aldrig at modtage noget af betydning...
Først idag, da vi undrer os over at pakken stadig ikke er ankommet, tjekker vi mails for at se om der er problemer med levering - og her ser vi så, at TechHaus.dk ikke fatter noget, og at pakken derfor slet ikke er behandlet eller afsendt, før de modtager tilbagemelding.

Det er fandeme dårlig service, at de ikke fatter at en leverings-adresse, er der hvor man ønsker pakken sendt til!

I mine øjne, er det en amatør der har stået for denne ordre. Og da TechHaus.dk har valgt ham som butikkens ansigt, må jeg bedømme dem på dette...

--- UPDATE ---

Tak til TechHaus.dk for tilbagemelding.
Jeg forstår, at det er en fornuftig arbejdsgang I har. Og det er hermed taget til følge :)

Kunne I evt. supplere med disse informationer, når man foretager et køb hos jer ? Så andre ikke havner i samme situation som mig.

Hej Tim!

Tak for din feedback!

Det er sådan, at nogle af vore produkter sendes med fragtmand. Vi har som helt fast procedure at sende en forespørgsels e-mail ang leveringsadresse inden vi afsender varen, når vi står med en bestilling på et af disse produkter og der er angivet en privat adresse som leveringsadresse.

Dette skyldes at mange ikke er hjemme i det daglige, og derfor kan det skabe ret uhensigtsmæssige situationer hvis ikke man som modtager er opmærksom på at man bør være tilstede på adressen for at modtage.

Vi er selvfølgelig meget kede af at du opfatter den arbejdsgang som "amatøragtig". Vi vurderer den som værende hensigtsmæssig, og vi oplever rigtig tit at kunden ønsker leveringsadressen ændret når vi sender sådan en forespørgsel ud. Derved kan vi helt klart konkludere at vi sparer vores kunder for mange frustrerende oplevelser fordi vi ulejliger os med at spørge - i stedet for bare sender varen afsted velvidende at der potentielt kan opstå problemer.

Det er selvfølgelig rigtigt uheldigt at vi I din situation kommer ud i at der er tale om en e-mail adresse som ikke bliver tjecket så ofte. Generelt er det ALTID en god ide ved nethandel at oplyse en e-mail adresse som bliver tjecket løbende. E-mail adressen bliver anvendt til løbende informationer omkring bestilingens forløb, og således også hvis der opstår spørgsmål.

vh Techhaus

Det fungerer bare.

Der er bare ikke noget at komme efter. nem bestilling, nem betaling. hurtig levering.

Fem stjerner herfra.

Henning

Tilfreds

Jeg er meget tilfreds med min betjening hos Techhaus. Eneste ankepunkt jeg har er, at det ikke fremgår nogle steder at firmaet er svensk og det derfor tager et par ekstra dage at få sin vare leveret fremfor det blev sendt direkte fra et depot i Danmark. SÅ kunne man få varen fra dag til dag .... men det er ikke nogen væsentlig kritik fra min side. Alt i alt rigtig godt med både hjemmeside og levering

meget fin handel

meget god handel købte 2 energi målere og den ene var defekt skrev en e-mail og de sendte en ny uden beregning men jeg foretrækkere telefonisk support når noget ikke virker

Usædvanlig god betjening

Jeg fik hurtig tilbagemelding og svar på mine spørgsmål. Det bestilte produkt lever 100 % op til mine forventninger. Betjeningen har været usædvanlig god og personlig.

Tak for god kundeservice Techaus.

OK!!!

Varen var dog ikke "virgin"
Havde været åbnet og pakket ned igen.
Ingen mangler, blot irriterende at det lå og skramlede i kassen.

• Hanh

Super hurtig

Bestilt om lørdagen i Påske. Fik pakken om onsdagen. dvs. 2 inden for 2 arbejdsdage. Super hurtig. Kan varmt anbefales :-)

Levering som forventet

Jeg bestilte en vare, og fik det som jeg forventede, og til tiden. Så kan man ikke forlange mere. Så jeg er godt tilfreds, og det fortjener 5 stjerner.

Fint.

Jeg bestilte onsdag kl 11 en gaming mus, efter et par sekunder på et nemt og godt system fik jeg købt varen og jeg fik derefter emails af ordreren og hvilket status det var i.

Få minutter efter får jeg en ny mail hvor der står den var blevet sendt. Torsdag aften får jeg så en SMS af Post Danmark hvor der står der en pakke på vej til mig.

Fredag moren kl 10 får jeg så et andet SMS hvor der står pakken var klar til afhentning i det nærmeste posthus - Det er så det eneste ulempe jeg lige kunne finde, jeg havde regnet med varen blev leveret til døren som andre butikker men det gjorde den ikke og derfor kun 4 stjerner herfra.

Alt i alt nemt og hurtigt, lidt manglende informationer om hvordan det præcist fungere men ellers kom varen til tiden og var godt pakket ind.

4 stjerner af mig

Techhaus

Tror de arbejder dag og nat. Super hurtig levering og super hurtige svar på henvendelser til kundeservice.

• Troels
  • Verifizierter Kunde

Klar og tydelig website, godt stykke arbejde i det hele taget! :)

Techhaus gjorde en god indsats hvad handlen angik. :)

Hurtigt og effektivt

En fornøjelse at handle med techhaus.dk

• Ronnie

super

Hurtig fragt, godt pakket ind. super som sagt

Perfekt service

Jeg vil anbefale Techhaus

• Hanne
  • 1 Bewertung

Hurtigt, billigt og venligt

Fik svar med det samme - fandt en løsning med det samme, som passede mig - ikke en finger at sætte på hverken service eller produkt. Har set samme produkt andre steder, hvor det ville koste en hel del mere...

• Inga
  • 1 Bewertung

Super fin behandling

Virkelig fin behandling og vejledning. Vi modtog endvidere varen før lovet leveringstid.

Hurtig handel ...

5 stjerner for hurtig og perfekt handel. Min vare blev sendt til tiden, og i rigtigt flot indpakning ... alt gik lige efter bogen.

Techhaus

Den ægte vare, personlig betjening.

Super og seriøst.

Bedste pris, omgående levering

Søgte på Jabra og fandt absolut bedste pris hos Techhaus. Blev leveret fra dag til dag - super...

Techhaus

Service ud over det forventede...

Havde forventet at få levering med post, men blev ringet op og kunne aftale direkte leverance uden ekstra omkostninger dagen efter.

Ovenud tilfredshed

Kan kun anbefales! Hurtig, nem og billigt :-)

Hurtig handel

Jeg kunne ikke ha` gjort det hurtigere i bil, det ville også blive dyrere med den dyre benzin.

• EHO
  • 2830 Virum, DK
  • 6 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

En god oplevelse at handle hos Techhaus

Det var hurtigt, nemt og problemfrit at handle her. Stort varesortiment og god oversigt er altid positivt, og det har I.

UG betjening

Modtog vare 2 dage efter bestilling så intet at bemærke.

Manglende service

Jeg kunne forestille mig at Techhaus.dk er glimrende at handle hos hvis man ikke stiller spørgsmål vedr. manglende produkt- og fragtinformation.
Jeg sendte en mail til kundeservice@techhaus.dk (står nederst på siden) for 42 dage siden (d. 1. februar 2012) og har ikke fået svar.
Til gengæld skal de have ros for de ellers glimrende priser. Dog kan jeg ikke anbefale Techhaus.dk. Der er mange alternativer hvor priserne er omkring 10 kr højere, men langt bedre service.

Hej Nikolaj!

Vi har været igennem vores mail historik og kan se at der rigtigt nok er indgået en mail i dit navn d. 1/2, som desværre ved en fejl er blevet markeret som besvaret, selvom dette altså ikke er sket. Vi har sørget for at svare på den nu.

Generelt er hurtig respons på forespørgsler et af vore højest prioriterede områder, og vi vil derfor beklage meget at det er smuttet denne gang - hvor der er mennesker involveret sker der jo desværre indimellem fejl :o)

vh Techhaus

Techhaus

Super leverance - det kan ikke gøres bedre.

For sent ude og havde behov for en hurtig leverance. Techhaus leverede varen.
God web-shop, bestilling, betaling og bekræftelse af ordren skete hurtigt til mailaddressen. Leverancen kom på anden dagen. Alt fungerede hurtigt, og med løbende status information. Det kan ikke gøres bedre.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen