We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Telenor Bewertungen

Gut
7 von 10

6.200 Trustpilot Bewertungen
Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (6.200)
Telenor

Deres salgsassistenter oplyser ikke kunder ordenligt.

Når du går ind i butikken og køber en vare og et abonnement, er det altid med et kæmpe smil på læben, hvilket er super fedt. Men når de glemmer vigtige indformationer, såsom at pbs-aftalen kan tage op til 8 uger før end den træder i kraft, er det ikke mange stjerne de kan få. Jeg snakkede med en fra kundeservice, som sagde at de faktisk SKULLE oplyse denne detalje omkring PBS.

Proff

rutineret og saglig

Danmarks ringeste service

Danmarks ringeste service
Danmarks ringeste forbindelse af mail, net osv.

Vil råde alle andre til også at kigge efter alternativ leverandør

Super god data dækning

Har skiftet fra M1/Fullrate som jeg har haft i 6 år og deres dækning er kun blevet dårligere. Til Telenor og er blevet positiv overrasket, da jeg før ikke havde ret meget data dækning, ligegyldig hvor jeg var henne, men efter jeg har skiftet til Telenor så er der slet ingen problemer, med at komme på nettet (med samme mobil). Synes også de har en fair pris for deres produkter, så jeg har ikke i nu haft noget at klage over, og nu er de første 2 uger da gået hos Telenor.

Umuligt at sende mails i 2 dage

Det kan undre én, at verdens 5. største teleselskab lader sine kunder vente, indtil nu, i 2 hele dage, hvor det ikke er muligt at sende mails via Telenor Internet. Godt gemt på hjemmesiden finder man ud af, at problemet skyldes et forfejlet softwareopdatering, og der loves fuld damp på kedlerne d. 22. maj kl. 23.00.

I dag skriver vi d. 23. maj kl. 17.50 og problemet er stadig ikke løst.

Det vil sige, at flere hundrede tusind brugere ikke kan sende (men måske) modtage mail.

Jeg har været tilfreds kunde siden Cybercity-dagene, og det har altid spillet, men denne situation er håbløst uprofessionelt håndteret af Telenor og ikke sjov for et mindre firma, som er afhængig af sine mails.

Gad vide hvor langt de rykker klokkeslættet for løsning af problemet denne gang? Godt der er noget der hedder Gmail...

Dygtig, venlig sælger. Simon

Jeg er ny kunde. Men har fået en super god behandling. Så jeg er helt tilfreds.. Og har sagt det videre til flere.

Godt firma kan anbefale

Har min mobil der inde det har alle i min familie og vi er glade for det kan anbefale telenor supper butik/firma

Lort lort lort

Jeg betalte en regning på omkring 1500 DKK for et par dage siden, og pludselig dukker der en regning op på omkring 2100 DKK for samme periode.. Der er kæmpe fejl i deres system, og jeg har siden december betalt mere end 15000 DKK til telenor. De truer med rykkere og gebyrer. Jeg skal igang med granske det hele igennem.. Jeg har betalt for meget.. Det jo åbenlyst..

************ SÅ FIK JEG ENDELIG OPSAGT MIT ABONNEMENT! KAN IKKE ANBEFALES PÅ NOGLE MÅDE!

Hej Jamens.

Grunden til at du har modtaget en regning med det gamle beløb, samt det nye beløb, der skal betales i juni måned, er fordi vores betalingspåmindelse på de omkring 1500 kr. er lappet over med din indbetaling.
Du skal naturligvis kun betale det nye beløb på fakturaen.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Det lykkedes med en del omveje,

som ikke var Telenors skyld. En skam, at det ikke er postdk, der skal anmeldes her. Man skal umiddelbart lede længe efter en mere talentløs biks....

Hej Carsten.
Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at dette er din opfattelse af os.
Samtidigt vil vi gerne beklage, at simkortnummeret blev ændret i forbindelse med at vi bestilte det nye til dig - altså uden du havde modtaget det nye. Dog er der for det meste mulighed for at ændre dette tilbage igen, hvilket vil tage omkring 10 minutter.

Gik glad derfra:0)

Hej Telenor...

Jeg har altid været tilfreds med min abonnement og glad for min iphone, og har altid fået en fin hjælp hvis der har været noget...

Dog har den været sendt til reparation to gange da home knappen nogen gange pludselig svigter og jeg ikke kan komme i telefonen...
Har nu fået den tilbage efter reparation, der var kun en måned til garantien udløb, og jeg tænkte at det nok skulle være nu hvis der skulle laves noget ved den... Hvorfor bytter man ikke en telefon der har været sendt ind med det samme problem 2 gange? Det kommer jo højst sandsynligt igen..?
Og så finder jeg også ud af at man nu kan købe en iphone4 for 50,- kr. i måneden, lidt ærgeligt når jeg stadig selv betaler 184 i måneden...

Nå, men alt dette nævner jeg egentlig ikke for det søde personale i Telenor butikken, kun at det er lidt ærgeligt at få en telefon tilbage fra rep. 2 gang, som sikkert ende med samme fejl igen... Jeg får dog at vide at jeg så bare kommer ind med den igen...På vej ud af butikken kommer jeg pludselig i tanke om at jeg skal have et par nye høretelefoner og som en glædelig overraskelse, vælger en af assistenterne at give mig dem med gratis... Altså uden beregning, altså uden at jeg skulle have penge frem??! Det er aldrig prøvet før:0) Og jeg havde ikke engang brokket mig...

Tak for det, så bliver man glad.,..:0)

Hej Mette Louise.
Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare rigtig rart at høre, at du er tilfreds med vores service, og tilmed har haft nogle gode oplevelser nede i vores butik.

Når vores værksted modtager indleverede telefoner, vurderes det om fejlen kan laves eller om der skal laves en ombytning, hvor man i dit tilfælde har vurderet at fejlen kunne repareres.
Vi er nødt til at afvente og se, om der opstår problemer med Home-knappen igen.

tak - god behandling - mangler brugsanvisning på tryk

Hej jeg er super tilfreds - fik det lille simkort gratis, efter jeg ringede til kundeservice og selv tog turen til Rødovre Centrum. meeeeeen ok jaja.
Vil dog meget gerne have en trykt brugsanvisning på flere af finesserne - jeg har ingen printer og det bliver noget besværligt at lave "forsøg" via nettet uden at have det i hånden på print. Så vil du printe hele baduljen ud til mig og sende det pr. gammeldags post til mig vil jeg blive meget taknemmelig.
MVH
Else McIntyre
Horsevænget 214
2610 Rødovre

Hej Else.

Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. Jeg er dog lidt i tvivl om hvad det er for en brugsanvisning, du gerne vil have sendt ud på skrift. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores Kundeservice på telfonnummer 72 100 100 for yderligere information.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Super tilfreds, hurtig levering .

Godt tilbud , super fed telefon. Havde et spørgsmål, dagen efter fik jeg svar. Indtil nu er jeg godt tilfreds.

Hej Billy,
Mange tak for den positive anmeldelse.
Vi er glade for, at du er tilfreds med telefonen, og du fik den nødvendige hjælp til opstart.

ringe service

jeg har en mobil, der var defekt og skulle laves under garantien. Den var købt i Jylland og skulle sendes til Århus.
Jeg fik efter et stykke tid at vide at nu var den færdig og kunne hentes i en forretning.
Jeg ringer til Århus og spørger om de ikke kan sende den direkte til mig, da jeg næsten ikke kan gå, men det vil man ikke, "sådan er systemet indrettet", de sender den til Glostrup, og jeg ringer så dertil og spørger om de kan sende den, men det kan de ikke, men de kan sende den til Skovlunde, som er den tætteste forretning på Smørum, hvor jeg bor.
Jeg fatter simpelthen ikke at man godt kan bruge en del porto på at sende den rundt mellem forretningerne, men ikke kan sende den direkte til mig.
I øjeblikket aner jeg ikke, hvordan jeg skal få fat i telefonen.
det er utrolig ringe service
reparationsnummer er r1769146

Hej Torben,
Jeg er meget ked af den oplevelse du har haft, og vil meget gerne undersøge hvad der er sket og gået galt.
Jeg har desværre ikke kunne finde dig i vores systemer ud fra ovenstående info, men har sendt dig en besked her på trustpilot, hvor du meget gerne må sende det berørte nummer i besvarelsen, så undersøger vi det nærmere.

Bewertung von verifiziertem Kunden

positiv

jeg syntes telenor handler hurtigt og er hjælpsomme. syntes også de er flinke og er tålmodige når jeg har spurt til noget simpelt ( ikke for mig) fik min nye tlf meget hurtigt og før det var lovet !!

Hej Hanne,
Mange tak for de rosende ord. Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med vores service, og håber du er glad for den nye telefon.
Vi håber på et godt samarbejde i fremtiden.
-Steffen, Telenor.

Super!

Telenor er været meget gode med, at hjælpe hvis der er problemer.
Da jeg bestilte min iphone5 gennem webshoppen, kom den kun få dage efter!
Hurtig levering og god kundeservice !

Hej A,

Det er dejligt, at dit køb af den nye telefon gik rigtig godt. Vi håber du bliver glad for den nye telefon, og samtidig er tilfreds med dit abonnement hos Telenor.

Kundeminded!

Hurtig betjening og svar på alle spørgsmål

Hej Tine,

Tak fordi du tog dig tid til, at dele din oplevelse med os.
Jeg er glad for, at du fik den nødvendige betjening, og hpber du bliver glad og tilfreds ved Telenor.
  • Tilst, DK
  • 1 Bewertung

Lidt skuffet.

Jeg havde bestilt en iPhone fra telenor, som kom fredag d. 10 maj. Jeg bliver hurtigt klar over, at telefonen er defekt og går derfor op i en telenorbutik mandag, og snakker med dem. De ringer til kundeservice for mig, der bliver oplyst ordrenummer osv. De siger jeg skal sende den ind til dem, hvilket jeg gør samme dag. De sagde, at jeg ville få tilsendt en ny iphone med det samme.

Tirsdag får jeg en mail om, at de har modtaget min iPhone og har annulleret købet? Jeg ringer derind. De har en politik om, at man kan sende sin nye tlf ind, inden for 14 dage og så bliver købet automatisk annulleret. Men jeg havde jo lavet en aftale med dem?
Jeg skulle så til at bestille min iPhone helt forfra, men jeg kunne ikke beholde mit nummer (som er over et år gammelt), fordi de jo havde annulleret en bestilling i det nummer, så jeg skulle vente 14 dage - og det kunne jeg jo ikke, jeg har brug for en telefon i min dagligdag. Så jeg blev nødt til at bestille en ny iphone og oprette et nyt nummer.

Jeg forstår ikke helt, at de på ingen måde kunne fikse det, når det var deres fejl. Fik ingen undskyldning, ingen kompensation (ikke at jeg kræver det). Der skete ikke en skid.

Hej Ane,

Mange tak for de behagelige samtaler.

Jeg er rigtig glad for at vi fandt en fair og god løsning på din sag.

Jeg håber, at du får en rigtig god dag og en god weekend, når du når så langt.

Minik Otto Semsen

De er godt venner gode kammerat

Hej Minik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er glad for os.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Super godt selvskab man kan regne med

Kunne ikke drømme om et bedre selvskab

Hej Kennetho,

Tusind tak for din positive anmeldelse, dejligt at høre, at du er glad for os. Jeg er sikker på, at vi heller ikke kunne bede om en bedre kunde.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Fin og prompte assistence.

Qiuck og venlig betjening.

Hej N Haastrup,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med betjeningen og vi håber, at du bliver glad for den nye telefon.

iorden.

Generelt kan man få det som man vil. Man skal bare altid snakke med deres reklamationsafdeling for ellers kan de ikke gøre noget. Deres it-system er alt for firkantet og laver man en særaftale kan man ikke få den på tryk, eller sendt på mail. Man er nødt til selv at snakke med dem for at sikre at alt er som aftalt.

Hej Kristian,

Mange tak for din anmeldelse. Som udgangspunkt burde det ikke være nødvendigt at kontakte vores reklamationsafdeling hver gang du har spørgsmål da vores kundeservice har mange af de samme kompetencer. Vi er dog glade for at læse, at du er tilfreds med os som udbyder og vi håber at kunne forblive din udbyder et godt stykke ud i fremtiden.

supert

hejsa , jeg er meget tilfreds med telenor , god dækning , men jeg synes at i er dyre , bliver tit tilbudt at få et abonnement, der er væsentligt billigere , men er da tilfreds med telenor , men kunne godt være lidt billigere . Venlig hilse Kathe

Hej Kathe,

Mange tak for dit indlæg.

Det er dejligt at se, at du er en glad og tilfreds kunde. Jeg er ked af at du synes vi er dyre. Vi kigger selvfølgelig altid på, hvordan markedet ser ud, og derefter laver vores produkt portfolio, så vi arbejder på det året rundt. Jeg er dog glad for at få dit input.

Superhandel !!

Alt til UG !! Kun +++++ herfra

Hej Jens,

Jeg er rigtig glad for at se dit indlæg, da man næsten ikke kan ønske sig en bedre anmeldelse. :)

Du må have en god dag.

telenor længe leve

telenor er bare super dupper

Hej Olaf

Jeg er glad for at se, at du er glad for Telenor.

Du må have en god dag.

-Michael, Telenor

Skulle aldrig have skiftet!

Jeg har aldrig før oplevet SÅ uprofessionel kundeservice som fra dette firma. Jeg skiftede fra fullrate til Telenor, da jeg blev lovet over telefonen, at jeg ville få uendeligt data, fri SMS og MMS, samt 5 timers taletid. Jeg fik derefter tilsendt en kontrakt, som jeg takkede ja til i den forventning, at det jeg havde aftalt over telefon også stod i kontrakten.

Jeg fandt imidlertid hurtigt ud af, at det jeg var blevet lovet ikke holdt stik! Jeg havde åbenbart sagt ja til 5 timers tale, INGEN sms og mms og kun 3 gb data.
Det er selvfølgelig min egen skyld, at jeg ikke læste kontrakten igennem, men var det så ikke fordi dækningen er dårlig og det pludselig vil koste mig 70 kr. ekstra om måneden i forhold til fullrate, kunne jeg leve med det.

Derudover har jeg måttet ringe til Telenor mindst 10 gange de første 2 måneder (hvor jeg snakkede hver gang med en ny ansat og måtte forklare alt igen), fordi jeg havde bøvl med at de ikke havde tilføjet mig til PBS (pris 50 kr. ekstra på regningen om måneden), selvom jeg havde gjort hvad jeg skulle, samt at det mobile bredbånd jeg havde prøvet, ikke blev afleveret af min lokale Telenorbutik.

En lang historie kort (for sent, jeg ved det!): jeg har aldrig haft så meget besvær før, for et produkt, som jeg ikke engang er særlig tilfreds med.
Og den største joke ved det hele er, at grunden til at Telenor er dyrere end de andre, ifølge en ansat i Telenor, er deres gode kundeservice...

Det er fandme humor :-)

Opdatering 21. Maj:

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af Telonor, som har undskyldt den ikke så gode oplevelse. Vi har fundet en bedre løsning...jeg er bare ærgerlig over, at jeg var nødt til at jeg måtte skrive denne anmeldelse og ringe så mange gange og klage, før der skete noget.
Jeg skifter nok stadig selskab efter min binding er ovre, men jeg skal dog ikke slippe helt så mange penge som før først...tak for det, Telenor.

Carsten Kroghsbo und Asif Farid fand die Bewertung nützlich

Hej Steen,

Mange tak for den behagelige samtale.

Jeg er rigtig glad for, at vi fandt en fair løsning, og håber du fremover bliver glad for at være kunde hos Telenor.

Du må have en rigtig god dag.

SÅDAN!!!

Efter at have bestilt ny mobiltelefon, omboende mit abonnement og fået et super online tilbud på det hele, skrev Telenor at der kunne gå op til 7 dage før alt var på plads. MEN, bare 4 dage senere var pakken ankommet og med kompetent assistance fra deres kundeservice blev det nye SIM kort aktiveret. Så nu sidder jeg som glad kunde med ny mobiltelefon, nyt abonnement og et bedre tilbud end før...... SÅDAN skal det bare gøres.......

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at læse om din oplevelse. Vi gør alt hvad vi kan, for at gøre det nemt at være kunde hos Telenor. Jeg håber du får god fornøjelse med din nye telefon.

Du må have en super god dag.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Hurtig levering, god telefonisk kundeservice med hurtig update af nye ønsker.

Rigtig glad for min nye Samsung Galaxy Slll...fik også mit abonnement skiftet til Telenor FRI, og et ekstra lillenor abonnement til sønnen. Nu må vi se om han kan holde sig til de 300 sms'er.

Hej Caroline,

Mange tak for den gode anmeldelse.

Det er godt at høre, at du er glad for din telefon, da det også er en rigtig god telefon. Hvis ikke han kan holde sig til de sms’er, så er du velkommen til at ringe herind, for at få justeret på hans abonnement.

God fornøjelse med den nye telefon.

Bewertung von verifiziertem Kunden

For meget bøvl med DANKORT tilmelding og betaling,.

Syntes at der er for store problemer med betaling / tilmelding med Dankort, rykkere for betaling desuagtet at man er tilmeldt automatisk betaling. Har fået rykkere to gange efter at systemet har smidt mine dankort oplysninger. Hvilket har medført at jeg ikke kan købe en mobil til min søn på telenors hjemmeside. Super service (læs: ironi). Endvidere er 3 g dækning i karup 7470 området alt for dårligt.

Asif Farid fand die Bewertung nützlich

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse. Hvis du oplever udfordringer med tilmelding af Dankort, så vil vores kundeservice meget gerne hjælpe med tilmeldingen. Med hensyn til dækningen så er vi i fuld gang med forbedringer på 3G, så her skulle du meget gerne opleve en ændring i dækningsoplevelsen.
Telenor

Telenor service, En by i rusland.

Det hele starter med at jeg skal flytte (01-05-2013), og Jeg ringer 14 dage før, så jeg er sikker på at have Internet, Telenor sender mig en SMS og skriver de ikke kan finde den nye adresse, det viser sig at medarbejderen har hørt forkert, hvilket jeg godt kan forstå, for der er så meget baggrundsstøj hos telenor at jeg også havde svært ved at høre noget, da jeg så er flyttet og der ingen Internet er, ringer så til telenor igen, og nu må jeg vente 10-14 dage igen, for de har da ikke flyttet noget, da de 10 dage er gået sender telenor en ny router til mig, dag 14, så skulle der være Internet, det er der også, men ikke min 10/2 Mbit, en latterlig 320/320 kbit, som ikke kan bruges til noget, ringer så igen, og nu mener telenor at TDC har fået byttet rundt på nogle forkerte kabler, medarbejderen hos telenor opretter et teknikerbesøg, som først kan udførs 3 dage efter, 3 dage efter stadigvæk en latterlig 320/320 kbit, og jeg ringer igen, og får afvide at fejlen er telenors-tekniker som har byttet rundt på nogle forkerte kabler, og medarbejderen hos telenor laver det som en hastesag, og lover det køre dagen efter, men det var vist bare tomme løfter, for der er ikke sket en skid, jeg anbefaler aldrig telenor til nogle, ikke engang til min værste fjende!

Telenor hvis du vil har en masse bøvl og en latterlig forbindelse.

Hej Steffen,

Det lyder godt nok som en uheldig sag som vi meget gerne vil beklage. Jeg håber der imidlertid er fundet frem til en løsning på sagen og, at du er kommet på nettet med den rigtige forbindelse.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Generelt godt tilfreds :-)

Jeg har været kunde i flere omgange, men har aldrig været utilfreds med noget :-) Det eneste, jeg har været lidt usikker på, har været deres faktureringer. Det kan være lidt uigennnemsigtigt, men måske det blot er mine kompetencer indenfor tal og økonomi ;-)

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse og din feedback. Dejligt at høre, at du er tilfreds med os som udbyder. Med hensyn til vores fakturering så har vi i efteråret præsenteret et nyt layout til vores fakturaer, som skulle gøre dem mere overskuelige. Ellers er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Ok nemt og sikkert

Meget gnidningsfrit og hurtigt, dog lidt suboptimale mulighed for tilkøb af cover i forb m køb af i phone

Hej Micha,

Mange tak for dit positive indlæg.

Jeg er glad for at høre, at du er glad for Telenor og at vi gør tingene hurtigt og gnidningsfrit. Jeg tager din efterspørgsel til efterretning.

God og hurtig service

Telenor har aldrig skuffet mig i mine 9 år som kunde.

Hej Caroline.
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det rart at høre, at du er en glad og tilfreds kunde gennem mange år.
Vi er rigtig glade for at have dig som kunde, og ser frem til mange år endnu.

WIN WIN :)

Telenor fungerer fint. Der er altid knippel go' service når man kommer igennem til kundeservice, selvom det godt kan tage lidt tid. Men hey, det gør det sgu ved alle teleselskaber. Og hjælpen er altid kompetent, hurtig og bare iorden! Yes sir :o)
Det er også fedt med 4G, selvom det jo ikke er herude på Lars Tyndskid's marker endnu!!! (8570 Trustrup) Men kan da bruge det dagligt, når jeg er på arbejde i Randers.

Wimp fungerer bare godt, og er nemt at bruge, burde vel egentlig bruge det mere end jeg gør :P

Er da egentlig wældig tilfreds med Telenor, og så er det også billigt. Win win

Hej Maibritt,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om den Win win oplevelse:-) Det er rigtig dejligt at høre at det hele bare kører som det skal. Håber du får en rigtig god pinse.

-Maria, Telenor
Telenor

et selvskab med lidt forbedring.

Jeg er en meget tilfreds kunde, synes i har en god kundeservice, i høre godt efter i de fleste tilfælde.
Har kun lidt jeg vil brokke mig over.
Jeg synes prisen for abb. er lidt høj i forhold til hvad man kan bruge telefonen til, jeres udelands priser er for høje både for sms, mms og opkald. Jeg har kun min mobil telefon at kommunikere fra, så det kan godt blive lidt dyrt. Og den time man kan ringe gratis, synes jeg er tåbeligt, da man bare ligger på og ringer op igen, det giver jo det Samme som at ringe gratis hele tiden. Og det kan godt være rigtig irriterende, hvis man skal ringe til skat, kommunen, lægen eller hjemme plejen da man sidder i kø og bliver nødt til at starte forfra pga at timen er gået :-(
jeg bryder mig ikke om jeres reklame omkring jeres netværk 3/4g.. det er der ikke hvor jeg bor, genboen har det. Men ikke jeg.
Jeg kunne også godt tænke mig en email, efter man har haft jeres abb. I et år, omkring nogen tilbud på mobil telefoner eller udstyr, man kan købe til det abb. man har.

Hej Ulrich,

Det er rigtig dejligt at læse din gode anmeldelse og den meget konstruktive kritik du har givet. Jeg kan oplyse dig at du ikke behøver at ligge på efter en time og ringe op igen. Du har Telenor Fri abonnement og den begrænsning har vi fjernet for over et år siden. Så du skal ikke bekymre dig længere når du venter i kø.
Det her med dækningen er stadig et ongoing projekt og jeg kan selvfølgelig godt forstå at det kan være rigtig irriterende hvis ikke man selv oplever den forbedring i netværket som vi reklamerer med. 3G sammenlægningen med Telia er kun lige startet og vil sprede sig rundt om i landet i løbet af sommeren og frem til starten af 2014 hvor vi gerne skulle være færdige.
Vi har en service hvor vi ringer ud til vores kunder som ønsker det og laver servicetjek på deres abonnementer, det kan jeg se du har sagt ok til, så du skulle gerne blive ringet op på et tidspunkt for at få kigget dit abonnement efter. Endnu en gang tak for din anmeldelse og god pinse.

-Maria, Telenor

Telenor

Sindsyg dårlig servicepolitik telenor......

Jeg har købt en mobil igennem webshop (Telenor) og mobilen virkede ikke ved modtagelse og efter en lang dag med opringninger til telenor og webshop fik jeg sendt mobilen til "service" gennem utrolig god service i telenor vordingborg.
De kunne så ikke forstå, jeg skulle sende den til service da mobilen kun var 1 dag gammel. Og nu har jeg ventet i en uge på at få at vide de har besluttet at ombytte mobilen og kan forvente at modtage den "nye" mobil engang i næste uge...
Det er ikke iorden at man skal gennem sådan en kamp, når man i bund og grund til at starte med kunne ha ombyttet den i starten. Man forventer at få et produkt som virker og man kan indenfor en tidsramme få ombyttet produktet, især hvis det ikke virker fra starten.
Den service som jeg har fået er ikke acceptabelt, og vil da overveje min fremtid i telenor. At de er næsten 14 dage om at finde ud af at de vil ombytte mobilen, når de i starten kunne se at jeg "kunden" havde modtaget et produkt som ikke virker og derfor skulle ha ombyttet produktet til et som virker....

Hej Anizette,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage for det forløb, som du har været igennem.

Det er sådan, at når en kunde får en telefon, som vi mistænker ikke virker fra start af, så skal vi sende den ind til vores værksted, da det er dem, der skal godkende ombytningen. Det er selvfølgelig ikke i orden, at det tager 14 dage, om at få afklaring på din sag, og dette tager jeg videre.

Endnu engang vil jeg gerne beklage for forløbet, men jeg ønsker dig en god dag.

NEJ NEJ NEJ

Beder om et medarbejder bredbånd til vores sommerhus hvor regningen skal sendes til arbejdsgiveren. Der er ca en måneds leveringstid så de tilbyder et mobilt bredbånd i mellemperiode og alt udstyr skal sendes sendes til vores privatadresse. Fint nok. Ind til jeg bliver ringet op fra TDC, der vil måle linien iflg aftale med Telenor. De ville bare lige høre om de kunne komme inden for 30 minutter. Selvfølgelig har Telenor sendt udstyret til sommerhuset hvor der ikke har været et øje til at tage i mod. Ok det får vi klaret og alt sættes til og virker med det samme så det er jo bare at returnere den mobile bredbånd. Ha ha. Det mobile bredbånd er jo ikke lavet til arbejdsgiveren, men til et andet selskab og fastlinien er heller ikke lavet til arbejdsgiveren, men til en forening med et cvr-nr på adressen. Efter at have talt med 8 forskellige konsulenter kan Telenor nu først flytte den fast linie til arbejdsgiveren engang i juli og de udskrevne fakturaer kan man ikke finde ud af at få annulleret og erstattet af korrekte fakturaer. Det er simpelhen for dårligt. På et tidspunkt have vi 4 personer, der rodede rundt i sagen, det blev så reduceret til 1 som så pludselig ingen kender hos Telenor.

Hej Carsten
Tusind tak for dit indlæg.
Jeg har sendt dig en privat besked, som jeg håber du vil reagere på.
Beklager endnu engang sagsforløbet.

dårlig kundeservice

købte en ny mobil på webshoppen, med forsikring, men da jeg modtog den var den defekt, kontaktede webshoppen, og de sagde at jeg skulle køre ud i en fysisk butik med den, men i den ene butik sagde de, at de ikke kunne tage i mod den, og i den anden, vidste de ikke rigtigt, skulle snakke med chefen først, og han havde fri,
så jeg valgte at fortryde mit køb, returnere den, og købe et andet sted.

Hej Lennart

Tusind tak for dit indlæg.

Jeg beklager meget sagsforløbet med købet af din nye mobil.
Det er bestemt ikke Telenors etik, at afvise en kunde i en af vores butikker.

Jeg håber meget på, at du vælger Telenor næste gang du skulle få brug for en mobil eller et andet abonnement.

Henrik, Telenor.

Latterligt ringe service

Jeg meldte flytning af vores internet telefonisk til Telenor d. 26/03 med flytning 04/05. D. 02/04 får jeg brev om at de flytter mit internet d. 05/04! Det ringer jeg og får rettet - tror jeg! D. 06/04 er jeg nødt til at ringe dem op igen og få dem til at genetablere vores internet - samme dag. WOW!
D: 01/05 forsvinder vores internet igen. Jeg tænker at de nok har rykket det til den nye adresse allerede - men nej! Jeg får ringet til Telenor 06/05 efter vi er flyttet d. 05/05 og får at vide at der er sket en fejl, men vi vil have internet igen d. 08/05 inden kl 16.
Det får vi dog ikke... D. 08/05 ringer jeg igen til Telenor og får at vide at det ikke vil komme op at køre før d. 14/05, men de krediterer os "forbruget" i maj måned. Efter lidt (læs MEGET) pres går de med til at sende os en dongle, så vi kan lade som om vi har en lille smule internet. Donglen er jo selvfølgelig hverken til flere devices eller med 4G - det er en ganske simpel 3G dongle, som i hvert fald virker en gang i mellem.
D. 14/05 ringer vi igen til Telenor - kl er 15:45 og der er stadig ikke internet i hytten! Denne gang lykkes det det Telenor at få gang i vores internet. Jubii!
Selv om en af de utallige medarbejdere vi har talt med højt og helligt har lovet kompensation for de gange min kæreste (der modtager sit arbejde via mail) har måtte køre i firmaet for at hente arbejde giver den sidste vi taler med i forb. med denne misere os muligheden for at vælge mellem et gavekort til Telenor eller vin + chokolade. Vi vælger vin+chokolade, for ærligt talt - jeg er ikke sikker på at vi får brug for et gavekort til Telenor !!

Carsten Kroghsbo fand die Bewertung nützlich

Hej Dorte

Tusind tak for en behagelig samtale.
Jeg beklager endnu engang dybt sagsforløbet med flytningen af din internetforbindelse.

Jeg er rigtig glad for, at vi fandt en fælles løsning.

Rigtig god pinse

Telenor

man kan ikke fortryde køb i Telenor

jeg har købt en iphone 4 med abn, men det var et fejlkøb ,
det er ikke pakket op ,butikken griner bare ,og siger man kan ikke få pengene tilbage,det er kun hvis det bliver købt på nettet

Hej Bjarne.

Det er desværre ikke muligt at benytte sig af 14 dages fortrydelsesret ved køb af en vare, i en af vores fysiske butikker, hvorfor jeg desværre ikke kan være behjælpelig med din anmeldelse.

Fra Nokia til smart

Jeg har købt en super skøn telefon (abble 4) for kun 900 kr jubii, jeg troede aldrig at jeg skulle have en smart telefon, men sådan et tilbud kunne jeg ikke lade gå min næse forbi.Min gamle nokia var ved at blive træt, men nu er vi opdateret skønt. ;-)

Hej Hanne.

Tusind tak for dit super positive indlæg.

Det er bare suverænt, at vi lever op til dine forventninger med en ny billig Iphone.
Håber du bliver glad for den i stedet for den Gamle Nokia.

Rigtig god pinse :-)