[REPLY]
Jeg har arbejdet er både det gamle og det nye cms system fra Ultimate, det gamle var fint, men det nye er blevet rigtigt godt.
det har været en god oplevlse at handle med ultimate-web og vi udvider vores samarbejde, det er helt nede på jorden og der bliver ikke låvet mere end der kan holdes. Det er lige før de underspiller deres kort i en branche der ellers er kendt for at låve meget. Ultimate har stået for komplet webshop og foresat optimering for www.ranlight.dk
Hilsen
Reene A Nielsen
www.ranlight.dk
Overskriften siger alt - kan varmt anbefale Ultimate Web...
Ultimate Web er et kompetancestærkt bureau, som kan levere ydelser til både små og store virksomheder. Du får mange ydelser for den pris du betaler. Serviceniveauet er højt - her bliver du ikke snydt!
Daniel Nielsen und Dennis Hostrup fand die Bewertung nützlich
Dette reklamebureau er = god service. De sætter deres kunder højt, og levere altid det bedste. Har brugt dem flere gange og kan bare sige, god service, tillid og ærlige mennesker.
Efter at have handlet ved Reklamebureau Ultimate Web flere gange, har jeg endnu ikke oplevet at de ikke har leveret - Derudover yder de en kanon service
Har kun haft positive oplevelser med Ultimate-Web!
Firmaet er professionelt og er altid parat til at yde en god gang service. Derudover formår de at agere på både et formelt og uformelt plan, hvilket gør det dejligt naturligt at arbejde sammen med dem.
Har flere gange arbejdet sammen med Ultimate-web og de leverer ALTID. Og det er hver gang en fornøjelse at have med dem at gøre.
Andreas Pedersen und Dennis Hostrup fand die Bewertung nützlich
Et meget professionelt bereau, som kan deres kram.
Perfekt kvalitet og service